Ja tez kończę dla małej kupno wszytskich rzeczy.....ale jakos nie mogę;(Jestem przybita i żyję tragedią;(
Lena,a wozek zakupilas juz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez kończę dla małej kupno wszytskich rzeczy.....ale jakos nie mogę;(Jestem przybita i żyję tragedią;(
Zgłaszam obecność! Podczytuje Was regularnie ale ostatnio taki miałam harmider że nie było kiedy poodpisywać. Ale wkrótce i te zaległości nadrobię...aaa i wstawię tez fotki mebelków bo już są gotowe :-)A gdzie naszą Kasiulkę- moderatorkę wywiało? Zdec też cichutko siedzi.... A Czarna Wiedźma? chyba skończyła już pisać magisterkę, więc też powinna się częśćiej meldować... dziewczynki, żyjecie?
smutne wiadomosci na forum
Gosiagro ciagle trzymam za Was kciuki
bylam dzis na pierwszym spotkaniu z kursu przedporodowego, naprawde kazdemu to polecam
mozna sie fajnie uspokoic przed porodem, duzo rad no i same sapiace i stekajace babki naokolo, fajnie
Wózek kupuje mój brat ale przyjedzie z zagranicy jak urodze i wtedy kupimyLena,a wozek zakupilas juz?