Lenuszka
Mamusia Gajusi
Hmm to chyba u każdej inaczej bo u mnie dalej 3,9 a czasem kłujeTruskawki- mrozone i świeże jem na potege
Szyjka kłuje jak sie skraca... przynajmniej u mnie tak bylo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm to chyba u każdej inaczej bo u mnie dalej 3,9 a czasem kłujeTruskawki- mrozone i świeże jem na potege
Szyjka kłuje jak sie skraca... przynajmniej u mnie tak bylo.
Mam to samo, wcześniej pojawiało raz na ileś dni, a ostatnio co pochodzę choć trochę więcej to kłuje/ciągnie. Pytałam o to dwie lekarki i obie stwierdziły, że na tym etapie to jak najbardziej normalny objaw (organizm się zaczyna szykować do wyjścia malucha). Ale uczucie faktycznie nieprzyjemnedziewczyny mam pytanie czy zdarza Wam się mieć takie kłucie jakby w pochwie??? Mnie wczoraj wieczorem tak ukłuło, że aż zgięłam się w pół nie wiem czy to rodzaj skurczu?? Odczucie takie jak by mi ktoś szpilkę włożył, króciutkie, ale bardzo bolesne Przez to źle spałam w nocy bo bałam się, że za chwilę to znowu nastąpi, zdarzyło mi się to drugi raz i mam nadzieje, że już się szybko nie powtórzy
Kochana jakią ja mam ochotę na winkoMrrrr albo piwko tak przy grillu ale jeszcze wytrzymam miesiącJa też truskawki pochłaniam i to w dużych ilościach, niestety jak urodzimy to zacznie się sezon truskawkowy i wtedy będzie nam wolno tylko na nie popatrzeć
Lena ja też dziś grilluje )
Emalia i Kreatorka wszystkiego najlepszego dla Was i Waszych połówek!!!!
to się ciesz :-) bo naprawdę nie jest to nic przyjemnegoa mni nic nie kłuje
Ja też truskawki pochłaniam i to w dużych ilościach, niestety jak urodzimy to zacznie się sezon truskawkowy i wtedy będzie nam wolno tylko na nie popatrzeć