reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ja też truskawki pochłaniam i to w dużych ilościach, niestety jak urodzimy to zacznie się sezon truskawkowy i wtedy będzie nam wolno tylko na nie popatrzeć

Lena ja też dziś grilluje :))

Emalia i Kreatorka wszystkiego najlepszego dla Was i Waszych połówek!!!!

dziewczyny mam pytanie czy zdarza Wam się mieć takie kłucie jakby w pochwie??? Mnie wczoraj wieczorem tak ukłuło, że aż zgięłam się w pół:szok::szok: nie wiem czy to rodzaj skurczu?? Odczucie takie jak by mi ktoś szpilkę włożył, króciutkie, ale bardzo bolesne:szok: Przez to źle spałam w nocy bo bałam się, że za chwilę to znowu nastąpi, zdarzyło mi się to drugi raz i mam nadzieje, że już się szybko nie powtórzy:no:
Mam to samo, wcześniej pojawiało raz na ileś dni, a ostatnio co pochodzę choć trochę więcej to kłuje/ciągnie. Pytałam o to dwie lekarki i obie stwierdziły, że na tym etapie to jak najbardziej normalny objaw (organizm się zaczyna szykować do wyjścia malucha). Ale uczucie faktycznie nieprzyjemne

Ja też truskawki pochłaniam i to w dużych ilościach, niestety jak urodzimy to zacznie się sezon truskawkowy i wtedy będzie nam wolno tylko na nie popatrzeć

Lena ja też dziś grilluje :))

Emalia i Kreatorka wszystkiego najlepszego dla Was i Waszych połówek!!!!
Kochana jakią ja mam ochotę na winko;)Mrrrr albo piwko tak przy grillu ale jeszcze wytrzymam miesiąc;)

ale to chyba nie od twarozku, ja w tamtej ciazy hektolitrami pilam mleko i moj maly nic a nic nie byl uczulony. Niewiadomo skad te uczulenia mysle ...

Dlaczego popatrzeć?? Czytałam że niema potrzeby iż kobiety karmiące sobie czegokolwiek odmawiały (pewnie z wyjątkiem alkoholu). Możemy jeść truskawki i kapustę tyle, że w rozsądnych ilościach :-) Zawsze też możemy odciągnąć pokarm i najeść się na maksa :-D :-D

ewelinka307, lenaDTR, agast22, just79 - dziekuje za opowiedzi:-D, kurcze niech ta szyjka się juz tak szybko nie skraca:no::no: ewela to super, że cię nic nie kłuje, bo to uczucie okropne:no::no:

ciekawe co tam u naszej Krakowianki, dawno nic nie pisała:-(

reklama
Kochane pomóżcie mi;(
Mąż chce mnie zabrać jutro do Szklarskiej Poręby, czy kobiety w ciąży mogą jeździć wyciągiem??Ogólnie co myślicie o wycieczce w góry??
:zawstydzona/y:

Do góry