reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

witajcie wieczornie ja tylko tak na chwilke życzyć miłych snów;-):-)
u nas dzień minął pod znakiem spacerków i lenistwa, oj poza obiadem i praniem nie zrobiłam totalnie nic:-D, a na jutro mam taki sam plan dnia:-)

lena co do wycieczki w góry myślę że ok, ja w ciąży z Asią wybrałam się na weekend w góry do Szczyrku z okazji urodzin mojego małża jakis miesiąc przed porodem i było ok, co prawda o żadnym wychodzeniu na szlaki nie było mowy ale sam pobyt tam wspominamy miło piękny był wtedy wrzesień, co do wyciagu to sama nie wiem co doradzić

gniesha a jak ty po wizycie u lekarza? cos się wyjasniło?

reklama
To i ja na wstępie życzę wszystkim naszym tj. kreatorce i emalii wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia! Też mam nadzieję na tą wódkę weselną forumową;-)
Co do kłucia w pochwie, to też tak miałam kilka razy,ale wydawało mi się że to przez to że mała wpycha tam nogi albo ręce:-D

Już po szkole. Miałam mieć wyniki na maila kolokwium ze Sprawozdawczości:-( Ale niestety dalej nie ma:-:)-( A ja mam jutro o 8 egzamin, i teraz zupełnie nie wiem czy na niego jechać, bo jak bym z koła dostała 4,5 albo 5 to byłabym zwolniona.... I bądź tu człowieku mądry:crazy:
A tymczasem przyjechałam sobie do mamy po południu, żeby nie siedzieć samej w domu. I tak mi się strasznie nie chce z powrotem jechać do miasta, bo tu taka piękna pogoda, a jutro pewnie jeszcze ładniej będzie:zawstydzona/y:

A tak poza tym to reszta pozaliczana:) Jeszcze tylko te wyniki i będę wiedziała czy został mi jeszcze jeden egzamin czy to już koniec:))))

Witam sie wieczorkiem

Na początku chiałabym złoży życzenia EMALII I KREATORCE
Niech słońce roztacza swój blask nad Wami w tym niezwykłym dniu i przez wszystkie dni Waszego życia. Niech weselne dzwony bija donośnie i radosnym echem brzmią w Waszych sercach na zawsze!!!!!!!

Zdec - napewno wszystkie zdane bedą

Gosiagro- mnie ostatnio codziennie kłuje tak i wydaje mi sie ze to włąsnie szyjka maluchy chyba napierają:):-D:-D

Lena- ja wybrałabym sie z chęcią w góry ale jak powiedzialam swojej mamie ze bym sobie pojechala z mezem to ona stwierdzila ze juz wymyślam i ze chyba mi sie nudzi:-:)-(

ale Tobie zycze udanego wyjazdu:):tak::tak::-)
dalej kciuki trzymam za liliti i badaicke, ciekawe jak tam Agi i jej płytki, mam nadzieje ze wszystko oki

ja dzisiaj zrobilam 4 prania poprasowałam reste ciuszków małej pieluszki i wogóle i potem zrobilismy grila ale sie najadłam :-D:-D:-D

życze Wam spokojnej nocy:);-);-);-)

Witajcie :)

KREATORKO I EMALIO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!

Lena ja chciała bym jechać w góry, uwielbiam górskie wycieczki, ale w ciąży nie zdecydowałabym się

zdec gratuluję już zdanych egzaminów. Ten też napewno zaliczony na 5 i już masz z głowy:)

Ja dziś uprałam chyba ostatnią partię ciuszków które mam dla maleństwa. Po południu byliśmy na spacerze w parku, niby słonko świeciło ale zimno było.Cały dzięń był ogólnie miły. A wieczorem jakieś złe fatum na mnie padło. Najpierw jak robiłam kolację krojąc chleb tak sobie po palcu nożem przejechałam że szok. zatamować krwawienia niemogłam. A niedawno pokłuciłam się z mężem, płakać mi się chce.
Idę się myć i kłade się.

Życzę Wam spokojnej nocy!

Czesc dziewczynki. Witam tez nowa mamusie. Ja jak zwykle w tyle. Dzis pracowity dzien,ale spac nie moge. o godz 8. wyjezdzamy do Pl... mam nadzieje,ze do poludnia w poniedzialek bedziemy juz w domuku... i bez zbednych przygod sie obedzie...Stresa mam jak nie wiem. Poprzednia noc tez nieprzespana:-(

Co do badan gin. to ja bylam tak badana chyba ze dwa,czy trzy razy. W UK w ogole tam nie zagladaja,zajrzeli mi tylko jak powiedzialam o mokrych majtkach i ze pol.gin. twierdzil,ze szyjka b.krotka i miekka. Mowia,ze kazda 'internwencja' od dolu pobudza szyjke do zbednego dzialana-skurczy... Kazdy lekarz, tez w pl ma swoje teorie i sposoby.
We wtorek mam wizyte juz Pl u mojej gin. Zobacze mego maluszka,pewnie zrobie wszystkie badania , te od dolu tez. Nie moge sie doczekac USG.
Moj malutki czasem tak bardzo kopie,ze az boli i tez ak nieraz juz probowalam go nagrac to chyba czuje i od razu zamiera w bezruchu,a jak tylko wylacze kamerke to zaczyna ponownie...Chytrus maly,tylko skad on to wie...?!
Uplawy mam duze od kilku dni,a teraz jakos mnie piecze tam;/ dobrze ze wizyta niebawem,choc mam nadzieje,ze to tylko chwilowe.
zdec- nie doczytalam wszystkiego,ale mam nadzieje,ze zaliczenia do przeodu :)
Dziewczynki 3majcie kciuki za szybka i bezbolesna moja podroz.Nie wiem jak ja to wytrzymam,jak nie odezwe sie zbyt dlugo to znaczy,ze wykorkowalam w tym aucie;/
pozdroweczka

CzEsc Brzuchatki:-D:-D:-D

witam sie z rana zapowiada sie dzisiaj słoneczny dzionek tak coś czuje przynajmniej wczoraj wieczorkiem wiatr sie uspokoił i było cudnie

ja cos kiepska noc miałam jak wstałam 0 3 to juz nie mogłam zasnac:no::no::no: malutka sie tak kręciła i nie dala mi juz zasnac przysnelam moze okolo 5 a o 6 juz znowu wstałam bo mała buszowała a wstajac o 6 myslalałam ze to juz jakos 9:-D:-D:-D patrze a tu 4 stopnie wszedzie biało pewnie w nocy byl przymrozek ale co tam od 6 mam uchyylone okno i jest super ptaszki śpiewają:tak::tak::tak::-):-):-)

Aniu- miłego pobytu w Pl i spokojnej podrózy

Miłego dnia dziewczyny:-):-)

Witam się i ja!
ja znowu od rana na nogach, mąż już pojechał do pracy, wróci dopiero wieczorem,młody ma swoje pół godziny z bajkami, a ja idę się zaraz wykąpać i jakieś śniadanko zjeść. Dziś w Szczecinie piękne słoneczko, narazie jest zimno, ale zapowiadają jakieś 17-18 stopni.
Dostaliśmy darmowe zaproszenia do Cyrku Zalewski i zastanawiam się, czy dam radę iść z Patrykiem, narazie nic mu nie mówiłam, bo mi żyć nie da. Ale chyba się zmobilizuje i pojedziemy.

ewuś-jeszcze Cię te Twoje chłopaki zaskoczą i urodzą się w bezpiecznym terminie i będą duże i zdrowe:-)
AniaCh-bezpiecznej i szybkiej podróży
Agast22-miłej zabawy, ja na swoją też się muszę znowu zapisać, bo przez te moje ostatnie przygody już dwa razy przekładałam, a czasu już nie wiele

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry