reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie laseczki

Obudziłam sie dzis o 5:30 i spac nie mogłam juz dalej , ech chyba sie u mnie to dopiero zaczyna,a tak mi sie zawsze dobrze spało :/

o jaaaa pierdykam juz 8 kwadracik :-D

Miłego dnia zycze ;-)

reklama
annajak-a ja znalazłam takiego lekarza państwowo i chodze do niej z córciami i ze sobą
moje córcie nigdy nie brały antybiotyku i nawet żadnych leków ta lekarka też twierdzi że im mniej leków tym lepiej co do szczepionek to szczepiłam podstawowe a reszte też mi pani doktór odradziła
Ja państwowo niestety nie znam :-( więc pozostaje mi pozazdrościć ;-) bo o dobrego lekarza dzisiaj jest bardzo trudno.
Ja rozumiem jeszcze te podstawowe szczepionki, tylko kurczę za wcześnie one są w Polsce podawane... jeśli nie uda mi się uciec przed szczepieniem w ogóle to przynajmniej przeciągnę to w czasie tak długo jak się da !
Czytałam też gdzieś że można dziecko przygotować homeopatycznie do szczepienia i potem po szczepieniu również odtruć, ale szczegółów nie znam.

Buziaczki dla Wszystkich :-)
a szczególne życzenia SZCZĘŚCIA UŚMIECHU I RADOŚCI dla ślubujących dzisiaj ;-)

dzień dobry!
Emalia i Kreaotrka - dzis Wasze ważne dni - wszystkiego dobrego dla Was i waszych drugich połówek:-)
Mama mikołaja i koriander - zazdroszczę pogody - chociaz dziś u nas też cieplutko i słonecznie - oby tak juz zostało:tak:
Zdec - powodzenia na zaliczeniach
Ewela - podobno wody płodowe mają rybi zapach
Ewelinka - ja też myślę, że prezent z jajem to owszem, ale od chrzestnej to chyba za mało - nie wiem jak z kasą u Was ale wydaje mi się, że mniej niż 500 się nie daje

Badaicka
nadal w szpitalu, crp podwyższone, rozwarcie się nie zwiększyło i skurczy brak, ale ordynator Jej nie chce wypuścić. Dodatkowo dostaje na to crp antybiotyk i źle sie po nim czuje i leży

a ja dzis miałam poprasować trochę ale sie zebrać nie mogę - jakiś leń mnie ogarnął
miłej soboty - my po południu na grilla zmykamy - oby jeszcze sie najeśc przed karmieniem;-)

ja teraz tez tylko na chwileczkę

kreatorko, Emalio dla was najpiękniejsze życzenia w tym Wyjatkowym Dniu:-)

Niech słońce roztacza swój blask nad Wami w tym
niezwykłym dniu i przez wszystkie dni Waszego życia.
Niech weselne dzwony bija donośnie i radosnym
echem brzmią w Waszych sercach na zawsze.

Kurcze właśnie zadzwonił chrześniak zaprosić na imprezke z okazji 18 urodzin i mam problem co mu kupić może lepsza będzie kasa jak tak to ile:baffled:co o tym myślicie?
Kochana u nas wolą kasę prezenty z jajem kupują znajomi tzn rówieśniki bo są na topie;)A Ty jako chrzestna to myślę, że koperta wystarczy tak ok 400 zł

Ja właśnie wróciłam z zakupów. Musiałam sobie koszule kupić bo nawet nie miałabym w czym spać :-)
Tak sobie myślę że z jednej strony to lepiej chyba iść tak z dnia na dzień lub z godziny na godzinę niż mieć wyznaczony termin. Teraz sobie tylko siedzę i myślę jak bardzo nie chcę iść. Mój mąż mnie pociesza że będę miała taki trening przed porodem (też mi pocieszenie) :-)

emalia,kreatorka-wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!

Dzięki dziewczyny za podpowiedzi ! chyba jednak jako chrzestna zdecyduje się na koperte dam z 400 chyba starczy!Co do śmiesznych prezentów to pewnie raczej znajomi chrzestnej chyba nie wypada a wódeczke jeszcze powiedzą że chrześniaka chce rozpijać:-D

reklama
o rany położyłam się tylko na chwilę i usnęłam, spałam dwie godziny:szok: normalnie jak na początku ciąży, a najlepsze jest to,ze nawet nie wiem kiedy obok położył się Patryk i zasnął, zresztą nadal śpi:-) Wstawiłam kurczaczka do piekarnika i zrobiłam sobie kawkę:-)

Emalia, Kreatorka!!!
W tym pięknym dla Was Obu dniu, życzę Wam i Waszym Mężczyzną
Samych pięknych Dni, pełnych miłości, radości,
bez problemów i trosk!
Aby na Waszym niebie świeciło tylko słońce!

Do góry