reklama
annajak
Fanka BB :)
Ja państwowo niestety nie znam :-( więc pozostaje mi pozazdrościć ;-) bo o dobrego lekarza dzisiaj jest bardzo trudno.annajak-a ja znalazłam takiego lekarza państwowo i chodze do niej z córciami i ze sobą
moje córcie nigdy nie brały antybiotyku i nawet żadnych leków ta lekarka też twierdzi że im mniej leków tym lepiej co do szczepionek to szczepiłam podstawowe a reszte też mi pani doktór odradziła
Ja rozumiem jeszcze te podstawowe szczepionki, tylko kurczę za wcześnie one są w Polsce podawane... jeśli nie uda mi się uciec przed szczepieniem w ogóle to przynajmniej przeciągnę to w czasie tak długo jak się da !
Czytałam też gdzieś że można dziecko przygotować homeopatycznie do szczepienia i potem po szczepieniu również odtruć, ale szczegółów nie znam.
Buziaczki dla Wszystkich :-)
a szczególne życzenia SZCZĘŚCIA UŚMIECHU I RADOŚCI dla ślubujących dzisiaj ;-)
dzień dobry!
Emalia i Kreaotrka - dzis Wasze ważne dni - wszystkiego dobrego dla Was i waszych drugich połówek:-)
Mama mikołaja i koriander - zazdroszczę pogody - chociaz dziś u nas też cieplutko i słonecznie - oby tak juz zostało
Zdec - powodzenia na zaliczeniach
Ewela - podobno wody płodowe mają rybi zapach
Ewelinka - ja też myślę, że prezent z jajem to owszem, ale od chrzestnej to chyba za mało - nie wiem jak z kasą u Was ale wydaje mi się, że mniej niż 500 się nie daje
Badaicka nadal w szpitalu, crp podwyższone, rozwarcie się nie zwiększyło i skurczy brak, ale ordynator Jej nie chce wypuścić. Dodatkowo dostaje na to crp antybiotyk i źle sie po nim czuje i leży
a ja dzis miałam poprasować trochę ale sie zebrać nie mogę - jakiś leń mnie ogarnął
miłej soboty - my po południu na grilla zmykamy - oby jeszcze sie najeśc przed karmieniem;-)
Emalia i Kreaotrka - dzis Wasze ważne dni - wszystkiego dobrego dla Was i waszych drugich połówek:-)
Mama mikołaja i koriander - zazdroszczę pogody - chociaz dziś u nas też cieplutko i słonecznie - oby tak juz zostało
Zdec - powodzenia na zaliczeniach
Ewela - podobno wody płodowe mają rybi zapach
Ewelinka - ja też myślę, że prezent z jajem to owszem, ale od chrzestnej to chyba za mało - nie wiem jak z kasą u Was ale wydaje mi się, że mniej niż 500 się nie daje
Badaicka nadal w szpitalu, crp podwyższone, rozwarcie się nie zwiększyło i skurczy brak, ale ordynator Jej nie chce wypuścić. Dodatkowo dostaje na to crp antybiotyk i źle sie po nim czuje i leży
a ja dzis miałam poprasować trochę ale sie zebrać nie mogę - jakiś leń mnie ogarnął
miłej soboty - my po południu na grilla zmykamy - oby jeszcze sie najeśc przed karmieniem;-)
ja teraz tez tylko na chwileczkę
kreatorko, Emalio dla was najpiękniejsze życzenia w tym Wyjatkowym Dniu:-)
Niech słońce roztacza swój blask nad Wami w tym
niezwykłym dniu i przez wszystkie dni Waszego życia.
Niech weselne dzwony bija donośnie i radosnym
echem brzmią w Waszych sercach na zawsze.
kreatorko, Emalio dla was najpiękniejsze życzenia w tym Wyjatkowym Dniu:-)
Niech słońce roztacza swój blask nad Wami w tym
niezwykłym dniu i przez wszystkie dni Waszego życia.
Niech weselne dzwony bija donośnie i radosnym
echem brzmią w Waszych sercach na zawsze.
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Kochana u nas wolą kasę prezenty z jajem kupują znajomi tzn rówieśniki bo są na topieA Ty jako chrzestna to myślę, że koperta wystarczy tak ok 400 złKurcze właśnie zadzwonił chrześniak zaprosić na imprezke z okazji 18 urodzin i mam problem co mu kupić może lepsza będzie kasa jak tak to ileco o tym myślicie?
Ja właśnie wróciłam z zakupów. Musiałam sobie koszule kupić bo nawet nie miałabym w czym spać :-)
Tak sobie myślę że z jednej strony to lepiej chyba iść tak z dnia na dzień lub z godziny na godzinę niż mieć wyznaczony termin. Teraz sobie tylko siedzę i myślę jak bardzo nie chcę iść. Mój mąż mnie pociesza że będę miała taki trening przed porodem (też mi pocieszenie) :-)
Tak sobie myślę że z jednej strony to lepiej chyba iść tak z dnia na dzień lub z godziny na godzinę niż mieć wyznaczony termin. Teraz sobie tylko siedzę i myślę jak bardzo nie chcę iść. Mój mąż mnie pociesza że będę miała taki trening przed porodem (też mi pocieszenie) :-)
ewelinka307
Fanka BB :)
emalia,kreatorka-wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!
Dzięki dziewczyny za podpowiedzi ! chyba jednak jako chrzestna zdecyduje się na koperte dam z 400 chyba starczy!Co do śmiesznych prezentów to pewnie raczej znajomi chrzestnej chyba nie wypada a wódeczke jeszcze powiedzą że chrześniaka chce rozpijać
Dzięki dziewczyny za podpowiedzi ! chyba jednak jako chrzestna zdecyduje się na koperte dam z 400 chyba starczy!Co do śmiesznych prezentów to pewnie raczej znajomi chrzestnej chyba nie wypada a wódeczke jeszcze powiedzą że chrześniaka chce rozpijać
reklama
o rany położyłam się tylko na chwilę i usnęłam, spałam dwie godziny normalnie jak na początku ciąży, a najlepsze jest to,ze nawet nie wiem kiedy obok położył się Patryk i zasnął, zresztą nadal śpi:-) Wstawiłam kurczaczka do piekarnika i zrobiłam sobie kawkę:-)
Emalia, Kreatorka!!!
W tym pięknym dla Was Obu dniu, życzę Wam i Waszym Mężczyzną
Samych pięknych Dni, pełnych miłości, radości,
bez problemów i trosk!
Aby na Waszym niebie świeciło tylko słońce!
Emalia, Kreatorka!!!
W tym pięknym dla Was Obu dniu, życzę Wam i Waszym Mężczyzną
Samych pięknych Dni, pełnych miłości, radości,
bez problemów i trosk!
Aby na Waszym niebie świeciło tylko słońce!