reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Witam:) Piekna pogoda sie dzis zapowiada:) lezaczek sobie wyciagne i troche te blada twarz sobie opale hihi:)

Maluda ale mi sie wierci w brzuszku:)

Ktoras z was napisala ze budzila malenstwo w nocy bo martwila sie ze cos moze sie dzieje...powiem ci ze ja tez tak mialam, ale wmawialam sobie ze jest dobrze i niebudzilam maludy:)

reklama
Ja zycze wam milego weekendu, tutaj zaczelo sie prawdziwe lato wiec raczej bedzie mi trudno zagladac :-D Zaraz mamy wizyte w szpitalu i zwiedzanie sal porodowych, a potem piknik w parku ze znajomymi, nic tylko lezec brzuchem do gory (co mi akurat latwo przychodzi :-))

Powodzenia na zjazdach, bo wizyt chyba dzis nie bedzie?
I trzymam kciuki za liliti, badaicka co tam u was dziewczyny?

A co do pracy meza, to mam bardzo dobrze:) poniewaz robi od domu jakies 400m i to jest jego firma, wiec na zawolanie jest juz w domku:) i niemusimy martwic sie o wolne ani nic=) przynajmniej jeden problem mniej heh....

Witajcie,
widze że nie tylko ja miałam koszmarną noc - paulka82 - przepraszam że twoja nieprzespana noc stała się mim udziałem, właśnie dlatego nie do końca byłam pewna czy mam to pisać.

nie masz za co przepraszać, ja po prostu bardzo się przejmuje takimi rzeczami, nawet jeśli dotyczą kogoś kogo nie znam, bo nie wyobrażam sobie co się wtedy czuje i mam nadzieje,że nigdy się o tym nie przekonam

Witam dziewczyny,

mam za sobą nie przespaną noc, co chwilę się budziłam i do kibelka :szok: już pisałąm że rano mam trochę mokre majtki i w nocy sprawdzałam czy nie są za mokre, czy czasem to nie wody płodowe, na szczęście wydaje mi się że to śluz i zwykłe upławy.

Anik79 to straszne co się przydarzyło sąsiadce, napewno jest jej teraz bardzo ciężko, niewyobrażam sobie tego bólu po takiej stracie :-(
My musimy myśleć pozytywnie.

witajcie ciężaróweczki:-)
u nas piękna pogoda od wczoraj, słoneczko prawie 20 stopni, żyć nie umierać
oczywiście wczoraj korzystaliśmy z obecności tatusia w domku bo miał wolne i cały dzień spacerkowaliśmy, na dziś też mamy takie plany:-D

cieszę sie że u naszych dziewczynek wszystko ok, liliti, ewuś jeszcze chwilkę wytrzymajcie
badaicka a jak u ciebie? są jakieś nowe wieści?

co do pracy mojego męża to też mamy super bo gdyby coś to wystarczy telefon i w każdej chwili sie urywa i przyjeżdża do domu, przed urodzeniem córci pamiętam że też rano grzecznie się wyzbierał do pracy, ok 7 zaczęły i odchodzić wody więc telefon do niego że chyba za długo nie popracuje, na co on czy juz ma sie zbierać? ja że jeszcze nie bo skurcze są słabe i rzadko, sama sie grzecznie wyzbierałam, wzięłam prysznic, wyszłam z psem na spacer:tak: i potem dopiero zadzwoniłam po niego że może się zbierać i przyjeżdżać, na co on czy napewno mam wszystko spakowane i takie tam, ok 10 wyruszyliśmy do szpitala.
wcześniej miał ustalone w pracy że w chwili gdy ja znajdę się w szpitalu zaczyna urlop, tym razem też tak jest, wszyscy są uprzedzeni i mogą sie spodziewać że w każdej chwili może go w pracy juz nie być, a tak poza tym to pod tym względem mamy luzik bo mnie tam wszyscy znają kilka lat temu też tam pracowałam z tym samym szefostwem:-D:tak:

ok dziewczynki zmykam powiesić pranko i na spacerek
pewnie mało będę zaglądać z tego powodu więc miłej soboty i weekendu

Witajcie dziś pogoda super świeci słonko może wkońcu będzie cieplej:tak:
anik-naprawde straszne to co piszesz niewyobrażam sobie jak się mozna wtedy czuć:no:
annajak-a ja znalazłam takiego lekarza państwowo i chodze do niej z córciami i ze sobą
moje córcie nigdy nie brały antybiotyku i nawet żadnych leków ta lekarka też twierdzi że im mniej leków tym lepiej co do szczepionek to szczepiłam podstawowe a reszte też mi pani doktór odradziła.
paulka-to chyba taki wiek na cięcie moja też wszystko tnie i pełno ścinków po mieszkaniu się wala i ona właśnie mi mówi że to też są piękne serwetki:-Dtak myśle że może w przedszkolu wycinają serwetki no i ona w domu próbuje.Tylko musze pilnować bo już raz grzywka i włosy poszły w ruch i musiałam grzywke wyrównać na 1cm od skóry:-D

Witajcie w słoneczną sobotę;)
Ja zaraz mykam na pocztę;)A póżniej do malowania ścian;)Chociaż mąż krzyczy ale ja nie mogę leżeć bezczynnie;(

Kurcze właśnie zadzwonił chrześniak zaprosić na imprezke z okazji 18 urodzin i mam problem co mu kupić może lepsza będzie kasa jak tak to ile:baffled:co o tym myślicie?

reklama
Kurcze właśnie zadzwonił chrześniak zaprosić na imprezke z okazji 18 urodzin i mam problem co mu kupić może lepsza będzie kasa jak tak to ile:baffled:co o tym myślicie?

o kurcze ja Ci nie pomogę, bo nie wiem ile się teraz z takiej okazji daje kasy:no:,ale myślę,że to zależy od Twoich możliwości, a prezenty to z okazji osiemnastki to takie z "jajem" powinny być:-)

Do góry