reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

<*> <*> <*>
Tych swieczek powinnam tu postawic 89... nie wiem czy w ta liczbe wliczona jest rowniez obsluga samolotu...? ;(
Nie moge w to uwierzyc, przez pierwsza godzine siedzialam przed Tv jak wryta,lzy same plynely po policzkach i modlilam sie razem z ludzmi majacymi uczestniczyc w obchodach...
Zastanawia mnie troche jak dowiedziala sie o tym corka Kaczynskich i rodziny innych zmarlych... czy tak samo jak my...?! ;(
<*> <*> <*>

reklama
Tragedia. Mam nadzieję że wierzyli, i że Pan jest dla nich łaskawy. Nie wiem jak się dowiedziały rodziny, ale jeśli tak jak my z mediów to ... Bardzo wszystkim współczuje. Dzień smutku. Tyle wybitnych osób naraz zabrał Pan.

U mnie dzisiaj padał grad, i ogólnie pogoda przystaje do nastroju.

Mimo wszystko cieszmy się ze szczęść które nosimy w brzuszkach, im ten nasz smutek nie jest potrzebny.

Ogromna tragedia :-(
ja właśnie oglądałam Dzień Dobry TVN gdy Magda Mołek dostała wiadomośc o tej tragedii i jak zobaczyłam jej minę to już wiedziałam że jest nie ciekawie.
[*]

przed chwilą mówili że zginęło 86 osób + 7 osób z obsługi

Co za paskudny rok...

[*] [*] [*]
wieczny odpoczynek racz im dać Panie...

DZIEWCZYNY TRZYMAJCIE SIE MOCNO I UWAŻAJCIE NA SIEBIE. SCISKAM WAS MOCNO.

Hej! Mam do was pytanko, trzeci dzień już boli mnie coś na wysokości tyłka-chyba kręgosłup a dotego dziś w nocy miałam strasznie skurcze łydek (wizyta za ponad 3 tygodnie dopiero) i tak się zastanawiam czy mogę zacąć brać magnez, w domu mam Aspargin?? A jeśli tak to ile tego i jak często mogę brać, jak na razie przez całą ciąże nic nie brałam, tylko witaminy.

ja biorę Aspargin dwa razy dziennie po dwie tabletki

Hej! Mam do was pytanko, trzeci dzień już boli mnie coś na wysokości tyłka-chyba kręgosłup a dotego dziś w nocy miałam strasznie skurcze łydek (wizyta za ponad 3 tygodnie dopiero) i tak się zastanawiam czy mogę zacąć brać magnez, w domu mam Aspargin?? A jeśli tak to ile tego i jak często mogę brać, jak na razie przez całą ciąże nic nie brałam, tylko witaminy.

Ja biorę Aspargin 3x dziennie - tak mi zalecił lekarz. Myślę że możesz śmiało go brać.

Ja również biorę Aspargin 3 razy dziennie. Moja ginka zapisała mi go razem z luteiną, gdy zaczęły się problemy z szyjką:tak:Skurcze łydek nadal się zdarzają, ale rzadziej niż w poprzednich ciążach:-)

reklama
witajcie,caly swiat dzisiaj jest pochloniety nasza tragedia lotnicza;/ smierc kaczynskiego ,patrzac na to ze byl prezydentem jest mi obojetna,gdyz nie przepadalam za nim zbytnio,dla mnie nie jest to tragedia,ze starcilismy prezydenta,jednak patrzac na nich jak na ludzi jest mi ich szkoda,nie za to jakie stanowiska zajmowali,ale za to ze byli najnormalniej ludzmi.
w piatek kupilam lozeczko w Pati i MAksie, model pt radek 7,z szuflada z drewna teakowego,do tego materac lateksowo-kokosowo -gryczany. no i 600 zl poszlo w dym:) a wlasciwie w karton,juz jest rozpakowany,zlozony,zwarty i gotowy.
wczoraj zakupilam komode ,ktora bedzie i przewijakiem i meblem na ciuchy malego- 500zl (z pilsni,drewniane meble sa mega drogie)
do tego lampe do jego pokoju ,bo wisiala tam tylko zarowka na kablach,karnisz i firanke,i regal na ktorym bede miec postawiony podgrzewacz do butelek,kosmetyki,pampersy itp. generalnie poczulam ze kasa z konta ucieka jak woda.
dzisiaj wypralam ciuszki ,te najmniejsze,juz sa wyprane i wyprasowane,pieluchy tetrowe,kocyki itp.
moj maz kupil puzzle tys elementow,z motywem anne geddes,zamierza je zlozyc,wstawic w antyrame,i zeby maly mial jakis obrazek na scianie.

to chyba tyle:D pzdr Was ,w ten jakze deszczowy dzien

Do góry