Cześć cześć!
Święta się skończyły to i ruch na wątku większy!
Przerażacie mnie z tymi skompletowanymi wyprawkami dla maluchów, spakowanymi szpitalnymi torbami itp... Ja jeszcze się za nic nie zabrałam, mam wprawdzie większość rzeczy po Piotrusiu ale gdzieś głęboko pochowane po piwnicy, trzeba to odgrzebać i sprawdzić, czy aby nie zapleśniało
A akcesoriów jeszcze nie mamy żadnych- ani smoczków, ani butelek, oj, trzeba będzie się solidnie za to zabrać, ale jakoś mi się nie chce
Lencja- W ostatnim czasie i ja i mój mąż zostalismy chrzestnymi i daliśmy taki medal:
Papież i Dzieci - medal z tampondrukiem - Monety | Numizmatyka | emonety.pl | Największy Portal Numizmatyczny. Numizmatyka, hobby, kolekcje - wszystko o monetach złotych, srebrnych i Nordic Gold. Artykuły o numizmatyce i pieniądzach, monety zło Jest piękny, elegancki, służy jako pamiątka, ale z każdym rokiem będzie zyskiwać na wartości... A jeżeli nie ten medal konkretnie to może jakiś inny medal lub pieniążek z numizmatyki... To i pamiątka i inwestycja
Zdec- uśmiałam się do łez z Adasia chrześniaka
Kpi23 GRATULUJĘ! Teraz tylko miłej "wprowadzki" życzę!
Elizka- to faktycznie dobrze, że zmieniłaś gina!
Andzia- jaka Ty pracowita po świętach jesteś z samego rana :-) Mnie jeszcze trzyma świąteczne lenistwo
gosiagro- ale mnie zmartwiłaś tą dodatkową serią u męża :-( Współczuję Wam strasznie,ale do trzech razy sztuka- teraz już dziadostwo będzie na zawsze przepędzone!
liliti- super wiadomości, jak to dobrze, że znalazłaś się w tak dobrym szpitalu i wśród odpowiedzialnych ludzi, no i że wyprawkę wcześniej skompletowałaś- teraz ze spokojem możesz oczekiwać na maleństwo
koriander- no to podskocz do nas na kawusie i ciasta
A z tym kłuciem to Ci nie pomogę, ja miewam problemy z oddychaniem, ale kłucia w piersiach nie mam...
A materac mamy po Piotrusiu kokosowo- gryczany
Termometr w smoczku odradzam, dostaliśmy od szwagrostwa dla Piotrusia i ani razu się nie przydał... każde dziecko lubi sobie nuplać swoją ulubioną konkretną wielkość i kształt i smoczek na przykład za duży od razu wypluje- trzeba by było taki termometr też co chwilę zmieniać... My mamy taki do ucha, ale jak przyłożyć do czoła, albo nawet do ściany
to wszystko zmierzy
Ale popisałam
Na razie