reklama
Emalia - trzymam kciuki za to usg - ale też mocno wierzę w to, że się wchłonęło to zwapnienie u Jasia
Cobra - super wieści powizytowe:-)
Sealet - szczerze to i ja sobie nie wyobrażam maleństwa w tym wózku na początku może uda się coś Wam znaleźć używanego - ja też mam wózek od siostry, ale to gondola z prawdziwego zdarzenia
Lena - i dobrze, że Gaja buszuje - na zdrowie niech Jej idzie;-) a zwolnienie leżące z powodu szyjki???
a co do dzieci, które mają dzieci - rodzice uczniów klas V - czyli 11-12 lat nie życzą sobie, by ich dzieci miały wychowanie do życia w rodzinie - gdzie o miesiączce i dniach płodnych by się czegoś dowiedziały dziewczynki (chociaz na przyrodzie mają cykl rozrodczy człowieka) a potem 13-latki są w ciąży seks to nadal temat tabu dla rodziców - ciekawe czy i my takie będziemy
pozdrawiam wiosennie
Sealet - szczerze to i ja sobie nie wyobrażam maleństwa w tym wózku na początku może uda się coś Wam znaleźć używanego - ja też mam wózek od siostry, ale to gondola z prawdziwego zdarzenia
Lena - i dobrze, że Gaja buszuje - na zdrowie niech Jej idzie;-) a zwolnienie leżące z powodu szyjki???
a co do dzieci, które mają dzieci - rodzice uczniów klas V - czyli 11-12 lat nie życzą sobie, by ich dzieci miały wychowanie do życia w rodzinie - gdzie o miesiączce i dniach płodnych by się czegoś dowiedziały dziewczynki (chociaz na przyrodzie mają cykl rozrodczy człowieka) a potem 13-latki są w ciąży seks to nadal temat tabu dla rodziców - ciekawe czy i my takie będziemy
pozdrawiam wiosennie
AniaCh83
Fanka BB :)
koriander - no wlasnie. cos mnie tak naszlo. Chyba dlatego,ze cieplo sie robi i coraz lzejsze ubrania sie naklada... wkurza mnie,jak gdzies wyjde,spotkamy sie z kims kogo nie widzialam kilka tyg to kazdy mnie obesrwuje bacznie... i juz czytam w jego myslach... ;/ Jeszcze do tego,jak nie przestaje sie miesic w tyle rzeczy,albo te ktore byly nie dawno za duze teaz sa dobre. wiecznie mnie cos uciska,obciska itp, do tego tak ciezko chodzic i w ogole,ehhh
Zrobie sobie ktoregos dnia takie spa,ale nie bedzie tak fajnie bo mam tylko prysznic,marze,zeby wylezec sie w wannie..mmm...
gosiagro - ja mam na jednej piersi jeden rostep na pewno,kilka innch zmian zaobesrwowala,ale nie jestem pewna czy to rozstepy;/to jednak znak,ze bedzie ich wiecej...;/
Moj maly tak fika,ze szok,jest normalnie wszedzie.Juz jest taki duzy,ze tak wyraznie go czuje rekoma. cudenko moje
Aaaa,dzisiejszym wizytiwiczokom,zycze powodzenia!!
Zrobie sobie ktoregos dnia takie spa,ale nie bedzie tak fajnie bo mam tylko prysznic,marze,zeby wylezec sie w wannie..mmm...
gosiagro - ja mam na jednej piersi jeden rostep na pewno,kilka innch zmian zaobesrwowala,ale nie jestem pewna czy to rozstepy;/to jednak znak,ze bedzie ich wiecej...;/
Moj maly tak fika,ze szok,jest normalnie wszedzie.Juz jest taki duzy,ze tak wyraznie go czuje rekoma. cudenko moje
Aaaa,dzisiejszym wizytiwiczokom,zycze powodzenia!!
Lenuszka
Mamusia Gajusi
A zwolnienie takie ogólne;-)dochodzę po przeziebieniuA szyjka moja dalej sie trzyma 3,9 więc raczej nieEmalia - trzymam kciuki za to usg - ale też mocno wierzę w to, że się wchłonęło to zwapnienie u Jasia
pozdrawiam wiosennie
na szyjkę:-)Co do wychowania do życia w rodzinie jestem za sama uczęszczałam w klasie maturalnej i
jestem zadowolona z nabytych wiadomościDokładnie ja obarczam winą rodziców!!!Niestety ale taka
prawdaA co się stanie takiej 13 sztuce jak zostanie w szkole godzinę dłużej???Na dobre by jej to wyszło!!
Ostatnia edycja:
ewelinka307
Ja cały czas mojej 13 tce prawie 14tce tłumacze ale ona się ze mnie tylko śmieje może jeszcze jej to nie w głowie ale mimo to truje że jakby miała chłopaka to najpierw do mamusi z mamusią do ginka i dopiero z chłopakiem ona i tak się podśmiewa ze mnie że jej to nie w głowie narazie ale nigdy niewiadomo zakocha się w jakimś i co wtedy już się nie będzie ze mnie śmiała i mam nadzieje że najpierw mi powie
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Dokładnie oNA SIĘ PODŚMIEWA Z CIEBIE BO PO PROSTU DLA NIEJ TO TEMAT KREPUJĄCY:-)ja wiem sama po sobie:-)Ja cały czas mojej 13 tce prawie 14tce tłumacze ale ona się ze mnie tylko śmieje może jeszcze jej to nie w głowie ale mimo to truje że jakby miała chłopaka to najpierw do mamusi z mamusią do ginka i dopiero z chłopakiem ona i tak się podśmiewa ze mnie że jej to nie w głowie narazie ale nigdy niewiadomo zakocha się w jakimś i co wtedy już się nie będzie ze mnie śmiała i mam nadzieje że najpierw mi powie
Liza
Hej
Nie było mnie troszkę ale nie miałam czasu i siły siedzieć przed kompem :-)
Mały tak sie wierci i kręci, kopie ze już nie daję rady Opuscił sie chyba troszkę bo cześciej chodzę do łazienki a w zebra juz nie dostaję takich kopniaków... ;-) Ciężej sie coraz robi, brzuch coraz wiekszy ehhh... Na szczescie jak narazie +7kg od początku.
Gratuluję udanych wizyt i nast,epnym wizytującym też zycze dobrych wieści
Witam nową czerwcówke;-)
Nie było mnie troszkę ale nie miałam czasu i siły siedzieć przed kompem :-)
Mały tak sie wierci i kręci, kopie ze już nie daję rady Opuscił sie chyba troszkę bo cześciej chodzę do łazienki a w zebra juz nie dostaję takich kopniaków... ;-) Ciężej sie coraz robi, brzuch coraz wiekszy ehhh... Na szczescie jak narazie +7kg od początku.
Gratuluję udanych wizyt i nast,epnym wizytującym też zycze dobrych wieści
Witam nową czerwcówke;-)
kpi23
ja po przejażdżce na miasto i spacerku
moja Natalka też buszuje w brzuszku coraz częściej i mocniej - super ... zawsze czekam z utęsknieniem na kopniaczki
cobra, lena - gratuluję zdrowych i ruchliwych "maluszków"
emalia - zleci szybciutko i już będą na Waszych paluszkach ... fajnie Wam ...
sealet - a nie da się samej gondoli dokupić? może jest taka opcja ... bo ten sam w sobie dla maluszka mi nie wygląda ... ;(
annajak - ja mam następną wizytę 16 kwietnia, więc dasz radę!!!
AniaCh83 - ja w ogóle nie mam żadnych "ale" do swojego wyglądu (to trochę nienormalne jak na mnie) ale tak się cieszę tą ciążą i maleństwem, że nawet milion rozstępów nie zepsuje mi humoru ... bo tak sobie myślę ... mam kochającego męża, za chwilkę upragnione dzieciątko ... mieszkanko ... a jakiś rozstęp???? no to co??? najważniejsze, że wszyscy zdrowi ...
co do rozstępów jeszcze to moja ginka powiedziała, że wg niej nie ma środków żeby im zapobiec, - jedynie genetyka ... ;(, tak więc nie ma co majątku tracić na super kremy ... zwykła oliwka żeby skóra się nie wysuszyła i już ...
Ostrężnica - witamy!
koriander - super, że już jesteście u siebie! bardzo się cieszę ...
u mnie jeszcze chwilunia ....
gosiagro - gratuluję zamówienia .... pochwal się zakupem jak już będzie u Ciebie ....
nam Pani w sklepie powiedziała, że na wózek czeka się 4-5 tygodni ... i się zdziwiłam ... trzeba się powoli decydować i zamawiać
moja Natalka też buszuje w brzuszku coraz częściej i mocniej - super ... zawsze czekam z utęsknieniem na kopniaczki
cobra, lena - gratuluję zdrowych i ruchliwych "maluszków"
emalia - zleci szybciutko i już będą na Waszych paluszkach ... fajnie Wam ...
sealet - a nie da się samej gondoli dokupić? może jest taka opcja ... bo ten sam w sobie dla maluszka mi nie wygląda ... ;(
annajak - ja mam następną wizytę 16 kwietnia, więc dasz radę!!!
AniaCh83 - ja w ogóle nie mam żadnych "ale" do swojego wyglądu (to trochę nienormalne jak na mnie) ale tak się cieszę tą ciążą i maleństwem, że nawet milion rozstępów nie zepsuje mi humoru ... bo tak sobie myślę ... mam kochającego męża, za chwilkę upragnione dzieciątko ... mieszkanko ... a jakiś rozstęp???? no to co??? najważniejsze, że wszyscy zdrowi ...
co do rozstępów jeszcze to moja ginka powiedziała, że wg niej nie ma środków żeby im zapobiec, - jedynie genetyka ... ;(, tak więc nie ma co majątku tracić na super kremy ... zwykła oliwka żeby skóra się nie wysuszyła i już ...
Ostrężnica - witamy!
koriander - super, że już jesteście u siebie! bardzo się cieszę ...
u mnie jeszcze chwilunia ....
gosiagro - gratuluję zamówienia .... pochwal się zakupem jak już będzie u Ciebie ....
nam Pani w sklepie powiedziała, że na wózek czeka się 4-5 tygodni ... i się zdziwiłam ... trzeba się powoli decydować i zamawiać
reklama
badaicka
Paulusia i Filipek
Dziewczyny kiedyś pisałyście o pamiętnikach dla dzieci od pierwszych ich dni, że można wklejać zdjęcia opisywać każdy dzień i takie tam....czy ma któraś link do czegos takiego z allegro??
Lena ja znalazłam coś takiego:
Pamiętnik 2 lat dziecka,beż -A.Geddes-Od wydawcy (975917125) - Aukcje internetowe Allegro
PIERWSZY ROK MALUCHA - Pamiętnik (974846217) - Aukcje internetowe Allegro
Album - Pamiętnik pierwszych lat życia dziecka (958300197) - Aukcje internetowe Allegro
WIELKA KSIĘGA MALEŃSTWA - ALBUM DZIECKA (973560670) - Aukcje internetowe Allegro
PIERWSZY ROK MALUCHA - PAMIĘTNIK , ALBUM malucha (963834828) - Aukcje internetowe Allegro
ALBUM DZIECKA pamiętnik prezent chrzest narodziny (972401385) - Aukcje internetowe Allegro
KSIĘGA ODWIEDZIN MALUCHA - Pierwszy pamiętnik (974846677) - Aukcje internetowe Allegro
MOJ PIERWSZY ROCZEK ALBUM PAMIETNIK Z ZYCIA DZIECK (969600525) - Aukcje internetowe Allegro