reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie brzuchatki,
Ale dzisiaj się wyspałam, dopiero nie dawno wstałam. Ale coś nie chce mi się nic robić, wiem tylko że dzisiaj wybiorę się na pocztę innych planów brak i właśnie to mnie przeraża:szok: bo w sumie jeszcze takiego dnia nie miałam:szok:
Ale postanowiłam że muszę dzisiaj trochę odpocząć, po weekendzie na uczelni.
Jeszcze muszę też zawieść zwolnienie do pracy, ale może zrobię to jutro albo w środę. W końcu tydzień jeszcze długi:)

Witam sie w poniedziałek w wisielczym nastroju :/
Nie wiem sama czemu mam taki humor. Chyba to wina hormonow bo innego powodu nie znajduje...
Mam dzis wizyte u gina, ale nie u mojego lekarza. Moj mąż zmienil prace i tym samym dostał pakiet zdrowotny w innej niz dotychczas firmie i za wizyty i wszystkie badania u mojego prowadzacego musze placic i to duzo bo za wizyte 150zl a za usg 200zl. Pomyslalam sobie ze gina nie bede zmieniac, ale badania i np usg bede robic w tej nowej przychodni za darmo, no ale zeby tak bylo to musze isc do ichniejszego gina bo oni akceptuja skierowania tylko na swoich drukach. Chyba zamotałam? Trzymajcie kciuki zeby mnie ta gin nie wysmiała ze przychodze w 7 miesiacu i
do tego tylko po skierowania...
Mam tak samo jak chcę zrobić większą ilość badań i za nie nie płacić:-) Ale spokojnie Ci lekarze są przezwyczajeni że do nich się przychodzi głównie po skierowania np na badania:-)

gosiagro trzymam kciuki za męża. Ty musisz być dzielna w tym tygodniu.:-)

Kupiłam wczoraj spodnie na allegro, stare jedne sprzedałam, drugie są w licytacji i rybaczki chcę sprzedać i kupić większe.
Może w sumie któraś z was byłaby zainteresowana tymi rybaczkami, bo kupiłam je w zeszłym roku wiosną i mówię wam bomba na wiosnę:) Roz S.
H&M Mama rozm S RYBACZKI Super na lato!! (969282656) - Aukcje internetowe Allegro

Teraz niestety już z ledwością się w nie wciskam i chcę kupić dokładnie takie same tylko M. Ale najpierw muszę sprzedać te żeby w miarę na 0 wyjść.

reklama
Słuchajcie tak piszecie o tym spaniu na lewym boku. Zapomniałam wam napisać, że pytałam się lekarza jak to jest rzeczywiście.
Bo mówię mu że ja nie jestem w stanie spać na lewym, bo budzę się na prawym albo na wznak.
Na co lekarz mi powiedział, że powinno się spać jak jest komu wygodnie.

hej dziewczyny :)

ja dzisiaj przewiduję tylko i wyłącznie słodkie lenistwo :p

no i może jakieś zakupy na allegro, bo w realu nie mam szans ani siły chodzić, więc pewnie zacznę dziś od zakupu torby do szpitala :p moja siostra miała ze sobą taką byczą jak na wakacje, ale to chyba przesada ;)

nie wisielczujcie z humorami, wiosna jest :D nie ma tego upierdliwego śniegu wreszcie i nie będzie :D

orientujecie się może czy jak pójde do lekarza np. medycyny pracy to wystawi mi zwykłe zwolnienie z zajęć do studium? normalnie robiła to moja gin, ale na ostatniej wizycie zupełnie wyleciało mi z głowy, a nie uśmiecha mi się do niej jechać ani o cokolwiek ją prosić,a w szkole chcą do tygodnia je mieć

na moje oko próbujesz dodać zbyt wiele zdjec do suwaczka 5 a mozesz tylko 4 i masz za duzo lini, czyli suwaczków mozesz mieć max 4.

mimo ze pisze ze 4 linie max to chyba jednak oznacza ze suwaczkow mozesz miec max 3, bo przypominam sobie jak ja ze swoimi musialam kombinować, zeby mi przyjelo teksty dodalam do suwczakow, mam nadzieje, że wiesz o co mi chodzi:)

Właśnie nie wiem o co chodzi ,nic nie bo wszystko pousuwałam i nic nie mam w oknie. Chyba sie to gdzieś pochowało.

witam poniedzialkowo i slonecznie

wyspana jak nigdy
w koncu sie ulozylam w loziu i wyspalam, ale chyba pomogla tez meliska przed snem

o 8 rano obudzil mnie telefon, dzwonila jakas baba ze chce mieszkanie obejrzec
rozumie wszystko ale zeby o 8 dzwonic'? mnie uczono ze do prywatnych domow dzwoni sie najwczesniej od 9, ale przynajmniej wstalam

agast taki humor to ja wczoraj mialam, zupelnie bez powodu, trzeba przeczekac
Gosiagro trzymam za Was kciuki

a wszystkim zycze slonca jak u mnie

wiesz Zdec ze chyba ten twoj ginek ma racje bo mi na lewym boku cierpna nogi wiec chyba jednak cos uciskam
mi najwygodniej na prawym i na wznak

Ostatnia edycja:
DZIEWCZYNY mam chyba problem albo zaczynam panikować:(

pare razy juz tak miałam ale myślałam ze mam jakies omamy ale dzisiaj znowu na wkladce pojawił sie zielonkawy gęsty rozciągliwy śluz:-:)-:)-( juz ni wiem czy to normalne czy nie naczytałam sie ze to jakas infekcja czy cos nie wiem czy nie przełoże wizyty wczesniej bo sie martwie:-:)-:)-:)-( czy któras z Was miala moze taki śluz ????? odp bo do 12 zanim moj lekarz zacznie przyjmowac to zeświruje chyba:szok::szok::szok:

pare razy juz tak miałam ale myślałam ze mam jakies omamy ale dzisiaj znowu na wkladce pojawił sie zielonkawy gęsty rozciągliwy śluz:-:)-:)-( juz ni wiem czy to normalne czy nie naczytałam sie ze to jakas infekcja czy cos nie wiem czy nie przełoże wizyty wczesniej bo sie martwie:-:)-:)-:)-( czy któras z Was miala moze taki śluz ????? odp bo do 12 zanim moj lekarz zacznie przyjmowac to zeświruje chyba:szok::szok::szok:

Warto to sprawdzić!! Nie chcę Cię straszyć oczywiście, ale zielona wydzielina jest objawem jakiegoś zakażenia...
Może spróbuj zadzwonić do jakiegoś szpitala na izbę przyjęć i zapytać się jakieś położnej.

witajcie w poniedziałkowy poranek
mnie tez dopadł wiśielczy humor, w dodatku zaliczylam kłutnie z mężem...a szkoda gadac

mi taki sluz pojawił się w piątek i tylko z rana a później juz było ok, też sie zastanawiałam nad wizytą u lekarza, ale dopiero co w środę byłam a prywatnie planuje iść dopiero 15 kwietnia. Miałam poczytac o tym na necie ale zapomniałam...od piątku już mi sie to nie powtórzyło więc chyba odpuszczę narazie

Hej brzuchatki;-) poniedziałki są chyba najgorsze, ja dziś też mam jakiś wstrętny humor. Weekend mi minął ok a dziś od rana na nic nie mam ochoty, mój R. pojechał rano do pracy a ja tak siedze i nie moge się ogarnąć i ta pogoda mnie tak przygnębia, mogło by chociaż słoneczko wyjżeć na chwilkę! W tym tyg.musze zrobić to badanie z glukozą i nawet nie chce mi się o tym myśleć, nie wyobrażam sobie wyjscia z domu na czczo:szok: mi o 5 rano juz w brzuchu burczy :no:
Tak piszecie o torbie do szpitala- ja nie mam czego w nią spakować i to też mnie przygnębia bo musze wszystko kupić a tak jestem spasiona ze nie chce mi sie nawet z domu wychodzic a tu jeszcze musze kupic cos dla siebie! ehh:-(
Kupiłam sobie ostatnio płyte pt "bede mamą" z muzykądla mamy i maluszka i słucam jej od rana, małej sie chyba podoba bo nawet się nie ruszy:-D przynajmniej to dobre.

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia;-)

reklama
Warto to sprawdzić!! Nie chcę Cię straszyć oczywiście, ale zielona wydzielina jest objawem jakiegoś zakażenia...
Może spróbuj zadzwonić do jakiegoś szpitala na izbę przyjęć i zapytać się jakieś położnej.

no własnie tego obawiam sie najbardziej zakażenia, a najgorzej ze dzisiaj znowu ciagnie mnie tak w podbrzuszu jakos dziwnie.... Chyba nie bede zwlekać i zadzwonie do lekarza i umowie sie jeszcze na dzisiaj bo nie chce narażac zdrowia maluszka:(((((

Anik- no własnie mi to juz pare razy sie pojawialo jednorazowo i potem znowu nie ale kilka razy to juz chyba za duzo :(((

Do góry