Witajcie brzuchatki,
Ale dzisiaj się wyspałam, dopiero nie dawno wstałam. Ale coś nie chce mi się nic robić, wiem tylko że dzisiaj wybiorę się na pocztę innych planów brak i właśnie to mnie przeraża bo w sumie jeszcze takiego dnia nie miałam
Ale postanowiłam że muszę dzisiaj trochę odpocząć, po weekendzie na uczelni.
Jeszcze muszę też zawieść zwolnienie do pracy, ale może zrobię to jutro albo w środę. W końcu tydzień jeszcze długi
gosiagro trzymam kciuki za męża. Ty musisz być dzielna w tym tygodniu.:-)
Kupiłam wczoraj spodnie na allegro, stare jedne sprzedałam, drugie są w licytacji i rybaczki chcę sprzedać i kupić większe.
Może w sumie któraś z was byłaby zainteresowana tymi rybaczkami, bo kupiłam je w zeszłym roku wiosną i mówię wam bomba na wiosnę Roz S.
H&M Mama rozm S RYBACZKI Super na lato!! (969282656) - Aukcje internetowe Allegro
Teraz niestety już z ledwością się w nie wciskam i chcę kupić dokładnie takie same tylko M. Ale najpierw muszę sprzedać te żeby w miarę na 0 wyjść.
Ale dzisiaj się wyspałam, dopiero nie dawno wstałam. Ale coś nie chce mi się nic robić, wiem tylko że dzisiaj wybiorę się na pocztę innych planów brak i właśnie to mnie przeraża bo w sumie jeszcze takiego dnia nie miałam
Ale postanowiłam że muszę dzisiaj trochę odpocząć, po weekendzie na uczelni.
Jeszcze muszę też zawieść zwolnienie do pracy, ale może zrobię to jutro albo w środę. W końcu tydzień jeszcze długi
Mam tak samo jak chcę zrobić większą ilość badań i za nie nie płacić:-) Ale spokojnie Ci lekarze są przezwyczajeni że do nich się przychodzi głównie po skierowania np na badania:-)Witam sie w poniedziałek w wisielczym nastroju :/
Nie wiem sama czemu mam taki humor. Chyba to wina hormonow bo innego powodu nie znajduje...
Mam dzis wizyte u gina, ale nie u mojego lekarza. Moj mąż zmienil prace i tym samym dostał pakiet zdrowotny w innej niz dotychczas firmie i za wizyty i wszystkie badania u mojego prowadzacego musze placic i to duzo bo za wizyte 150zl a za usg 200zl. Pomyslalam sobie ze gina nie bede zmieniac, ale badania i np usg bede robic w tej nowej przychodni za darmo, no ale zeby tak bylo to musze isc do ichniejszego gina bo oni akceptuja skierowania tylko na swoich drukach. Chyba zamotałam? Trzymajcie kciuki zeby mnie ta gin nie wysmiała ze przychodze w 7 miesiacu i
do tego tylko po skierowania...
gosiagro trzymam kciuki za męża. Ty musisz być dzielna w tym tygodniu.:-)
Kupiłam wczoraj spodnie na allegro, stare jedne sprzedałam, drugie są w licytacji i rybaczki chcę sprzedać i kupić większe.
Może w sumie któraś z was byłaby zainteresowana tymi rybaczkami, bo kupiłam je w zeszłym roku wiosną i mówię wam bomba na wiosnę Roz S.
H&M Mama rozm S RYBACZKI Super na lato!! (969282656) - Aukcje internetowe Allegro
Teraz niestety już z ledwością się w nie wciskam i chcę kupić dokładnie takie same tylko M. Ale najpierw muszę sprzedać te żeby w miarę na 0 wyjść.