P
paula24211
Gość
ewelinko--oki dziękuje za info
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ewelinka
Bardziej martwi mnie ten ból krocza niż ruchy....A w połączeniu jedno i drugie...
tylko jak cos bedzie nie tak od razu jedz i nie zwlekaj bardzo Cie proszeide leżeć a potem zobaczymy....mam nadzieje że na strachu sie skończy... a jak nie to jade od razu do szpitala....
Aha, jesli ktoras moze to o co chodzi z tymi butelkami, myslalam ze AVENT ma bez tych BPA czy cos tam, przynajmnej tak jest napisane na butelkach
no ja tez troche czytałam o tym BPA, ale dopiero jak kupilam zestaw Aventa gdzie ponoc jest to BPA ale sama juz nie wiem w szkole rodzenia mowili o tych butelkach Nuka i Aventa ale nic nie wspominali o szkodliwosci Aventa wiec nie wiem dokladniewiem ze chodzi cos o temperaturke jesli wleja sie bodajze zbyt goraca wode do butelki z BPA to wtedy wydziela sie ten szkodliwy surowiec i moja wiedza na tym chyba sie konczy