reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie,
my dzisiaj jedziemy na farmę z synkiem, taka zorganizowana dla dzieci, są zwierzątka, plac zabaw,
kawiarnie więc pewnie będzie fajnie:-)
Dziewczyny ale w nocy to normalnie dotałam takiego bólu w plecach, że kompletnie byłam bezradna:no:, na szczęście przeszło
athena83 1387g no to ładnie dzidzia waży
koriander 1700g no kochana to już nie ma żartów to już połowa chyba większa wagi urodzeniowej:-)
gosiagro napewno jest wszystko dobrze:tak:
milka26 witaj i pisz;-)
badaicka gratuluję zdrowego Filipka
izia_tcz to przykre co spotkało twoją koleżankę. Gratuluję synusia:-)
gosia***, ewelinka 307 trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze
yoshe trzymam kciuki za dobre wyniki badań
olimpia72 mnie dopadł skurcz palca u nogi w sklepie, ale mnie wygięło:szok:
kpi23 no to kuruj się, zdrówka życzę
koriander,kajdusia ja lubię kolory kwiatuszków czerwone, żółte, fiolety doradźcie mi coś dziewczyny bo może uda mi się kupić coś w polsce, tak żebym mogła koło 7 kwietnia to posadzić jeszcze.:tak:
życzę miłego dnia

dziendoberek
piekna sloneczna pogoda ,cieplo na dworze az zyc sie chce :-):-)

zastanawiam sie kiedy zaczac szykowac ciuszki dla malenstwa ?? nie pamietam jak to bylo za pierwszym razem ?... musze wszystko wyprac i odswiezyc po Mikolaju ale niewiem kiedy za to sie zabrać ,chyba za wczesnie jeszcze co ?? jak to u was wyglada?? pewnie wiekszosc z was ma wszystko nowe ale to i tak ja piore wiec kiedy bedziecie szykowac nowego domownika???
:-D:-)

wysylam wam nasze cieplo i sloneczko i zycze milego dnia !!!!!!!!!:-D:-D

ja zacznę tak chyba na początku czerwca - zeby zbyt długo w szefie nie leżały ...

HEJ kobitki! mnie dziś ogarnął straszny leń! jak o 7 przeniosłam się z łożka na kanapę tak dalej leżę i nawet nie byłam jeszcze z psem na spacerze. Nie mogę się nacieszyć tym że wreszcie mam wolne ! Tak czytam relacje z waszych wizyt i w szoku jestem że wasze dzieciaczki są juz takie duże i martwi mnie to że jak byłam tydzień temu na wizycie to moja mała wazyła tylko 600g :(

Ja jeszcze nic nie piore i nie szykuje bo mam tak mało rzeczy że w ciągu 30 minut mogła bym to wszystko dokładnie ogarnąć. Według mnie jeszcze za wcześnie na pranie bo kto by chciał zalozyc bluzke po 2 miesiacach po praniu?? dla mnie taka bluzka jest brudna :)

nie martw sie, moja też z tych mniejszych będzie ... nie była ostatnio "ważona" ale jak porównywałam sprzed 4 miesięcy to była znacznie mniejsza od tych forumkowych, a jeśli mieści się w normie to nie ma powodu do obaw ... i pomyśl sobie jeszcze, ze jak będzie mniejsza to łatwiej urodzisz ;)

Musze sie wam pochwalic zdjeciem z wczorajszego spacerku :-D

ależ pięknie .... ja też tak chcę!!! prześlij trochę słonka i tych kwiatuszków ;)

Właśnie pochłonełam olbrzymie opakowanie cisteczek i jeszcze się zdziwiłam że się skończyło:szok:było tego z pół kilo gdzie te jedzonko się mieści:-DA i przypomiało mi się co zdażyło mi się w nocy miałam już dosyć lewego boku więc sobie myśle tylko na chwileczke się położe na prawym i usnełam jak kamień obudziłam się w szoku:szok:bo spałam na brzuchu:szok:brzuch cały był w takich pogniecionych czerwonych pręgach oczywiście spanikowałam ale jak się położyłam na plecach odrazu mała zaczeła fikać chyba było jej tak wygodnie jak była przygnieciona i się wkurzyła że mamusia ją budzi:-D

Witam ponownie, tym razem na chwile bo jestem u rodziców:-) i juz po wizycie

i wszystko w porządku - szyjka ok długa cokolwiek to znaczy i zamknieta:-) mały rosnie i ma się dobrze - waży jak to ani doktor powiedziała dobre 1650 :-) więc mam co dzwigać:-)
co do moich wyników z moczu - mam brać urosept przez 14 dni 2x 3 tabletki i powinno byc ok

zdec - te kryształy swiadcza o tym ze jest piasek w nerkach lub kamienie - no cóż u mnie by się zgadzało - i nie mam się tym wogóle przejmowac:-)

no i moja waga - przez te 4 tyg przytyłam 1kg:-) i ogólnie od poczatku 15kg:-D
pozdrawiam

i wszystko w porządku - szyjka ok długa cokolwiek to znaczy i zamknieta:-) mały rosnie i ma się dobrze - waży jak to ani doktor powiedziała dobre 1650 :-) więc mam co dzwigać:-)

no i moja waga - przez te 4 tyg przytyłam 1kg:-) i ogólnie od poczatku 15kg:-D
pozdrawiam

Gratuluję udanej wizyty :-)

15kg? wow... a przed Tobą jeszcze 11 tygodni, hihi

Ja juz po drugim wkluciu i wcinam zasluzone drugie sniadanko :-D

Anik to mnie pocieszylas, ja juz sie balam ze nasza Pyza jakas przerosnieta :-D Gratuluje!
cobra wytrwalosci w "milczeniu" mam nadzieje ze sie tesciowie ockna i dadza wam ten pokoik jak najszybciej

Karis ja mam takie do wysadzenia:
lobelia przylądkowa, czyli stroiczka

Zobacz załącznik 225818

mydlnica i maciejka (pieknie pachnie!)
Zobacz załącznik 225820

bratki miniaturowe i irysy w kilku kolorach
Zobacz załącznik 225822

i pnaca wisteria sinensis (nie znam polskiej nazwy)
blauwe-regen-tro&#11.jpg

Bedziesz sadzila w Anglii czy w Polsce? Tu sa w sprzedazy popularne mieszanki, czesto kolorystyczne, tez je bardzo lubie np wybierasz mieszanke czerwona i kwitnie ci przez cale lato :tak:
Ladnie sie prezentuja petunie, lwie paszcze, geranium, maki ozdobne.... oj jest tego sporo :-D

kpi dla ciebie slonko i kwiatki sle! :tak::tak:
pencil.png

reklama
Do góry