Lenuszka
Mamusia Gajusi
hehe te same tabletki a dawkowanie jest inneTo jest Polska właśniemi z kolei babka mowila ze tak mozna,wiec cholera wie kto ma racje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe te same tabletki a dawkowanie jest inneTo jest Polska właśniemi z kolei babka mowila ze tak mozna,wiec cholera wie kto ma racje
dziendoberek
piekna sloneczna pogoda ,cieplo na dworze az zyc sie chce :-):-)
zastanawiam sie kiedy zaczac szykowac ciuszki dla malenstwa ?? nie pamietam jak to bylo za pierwszym razem ?... musze wszystko wyprac i odswiezyc po Mikolaju ale niewiem kiedy za to sie zabrać ,chyba za wczesnie jeszcze co ?? jak to u was wyglada?? pewnie wiekszosc z was ma wszystko nowe ale to i tak ja piore wiec kiedy bedziecie szykowac nowego domownika???
:-)
wysylam wam nasze cieplo i sloneczko i zycze milego dnia !!!!!!!!!
HEJ kobitki! mnie dziś ogarnął straszny leń! jak o 7 przeniosłam się z łożka na kanapę tak dalej leżę i nawet nie byłam jeszcze z psem na spacerze. Nie mogę się nacieszyć tym że wreszcie mam wolne ! Tak czytam relacje z waszych wizyt i w szoku jestem że wasze dzieciaczki są juz takie duże i martwi mnie to że jak byłam tydzień temu na wizycie to moja mała wazyła tylko 600g
Ja jeszcze nic nie piore i nie szykuje bo mam tak mało rzeczy że w ciągu 30 minut mogła bym to wszystko dokładnie ogarnąć. Według mnie jeszcze za wcześnie na pranie bo kto by chciał zalozyc bluzke po 2 miesiacach po praniu?? dla mnie taka bluzka jest brudna
Musze sie wam pochwalic zdjeciem z wczorajszego spacerku
i wszystko w porządku - szyjka ok długa cokolwiek to znaczy i zamknieta:-) mały rosnie i ma się dobrze - waży jak to ani doktor powiedziała dobre 1650 :-) więc mam co dzwigać:-)
no i moja waga - przez te 4 tyg przytyłam 1kg:-) i ogólnie od poczatku 15kg
pozdrawiam