reklama
gosiagro to warto iść na Alicję do kina?bo jak będę w pl to napewno do kina idziemy na Avatar i tak próbuje mojego namówić na Alicję
według mnie warto choćby dla zobaczenia szalonego kapelusznika Deppa i jego tańca Frygidigi, pulchnych bliżniaków oraz królika na wiecznym haju no i w ogole jeżeli ktoś lubi świat jaki kreuje Tim Burton w swoich filmach to lektura obowiązkowa
Karo - a kiedy masz wyniki wymazu?, trzymam kciuki za pozytywny wynik
Ja jakoś mojego męża nie mogę namówić na nic takiego.
Bo twierdzi że to bajka, a on nie lubi bajek oglądać
W ogóle dzisiaj normalnie zbaraniałam:-( Niestety nie wciskam się powoli w jedne z moich ciążowych spodenek:-( Chyba będę musiała je sprzedać:-(
Zaraz wystawię na allegro, bo szkoda trzymać
Bo twierdzi że to bajka, a on nie lubi bajek oglądać
W ogóle dzisiaj normalnie zbaraniałam:-( Niestety nie wciskam się powoli w jedne z moich ciążowych spodenek:-( Chyba będę musiała je sprzedać:-(
Zaraz wystawię na allegro, bo szkoda trzymać
annajak
Fanka BB :)
Ja miałam "Weselne preludium" - Krzysztof Krawczyk , sprawdziło nam się do walca.Dziewczynki może wy mi doradzicie...jaka piosenkę wybrać na pierwszy taniec???
YouTube - "Weselne preludium" - Krzysztof Krawczyk
magdalena79 współczuje opryszczki, też ją już miałam, gdzieś tak na początku ciąży, miałam na nią takie przezroczyste plasterki - fajne bo nie zlizuje się maści i jak się dotyka to plasterek a nie bąbel i się nie roznosi
ja mam od 2 dni humor pod psem, cały czas chce mi się ryczeć, sama dobrze nie wiem dlaczego, czuje się do niczego taka leżąca i nic nie robiąca, od rana do wieczora sama uwiązana do łóżka, mój najlepszy tekst z wczoraj to że jestem jak popsuty inkubator, ja siebie nie rozumiem, mój Małż to już w ogóle mnie nie rozumie, jeszcze za oknem deszcz ehhh
czy wy tez miewacie takie humory horrory, co robicie żeby znormalnieć i przestać się nad sobą użalać ?
wszystkim choruszkom zdrówka życzę - ja niestety ciągle zasmarkana :-(
reklama