reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
gosiagro to warto iść na Alicję do kina?bo jak będę w pl to napewno do kina idziemy na Avatar i tak próbuje mojego namówić na Alicję

według mnie warto choćby dla zobaczenia szalonego kapelusznika Deppa i jego tańca Frygidigi:-D, pulchnych bliżniaków oraz królika na wiecznym haju:-D:-D no i w ogole jeżeli ktoś lubi świat jaki kreuje Tim Burton w swoich filmach to lektura obowiązkowa:cool2:

Karo - a kiedy masz wyniki wymazu?, trzymam kciuki za pozytywny wynik:tak:

Ja jakoś mojego męża nie mogę namówić na nic takiego.
Bo twierdzi że to bajka, a on nie lubi bajek oglądać:baffled:

W ogóle dzisiaj normalnie zbaraniałam:-( Niestety nie wciskam się powoli w jedne z moich ciążowych spodenek:-( Chyba będę musiała je sprzedać:-(
Zaraz wystawię na allegro, bo szkoda trzymać:nerd:

też bym sobie poszła do kina na Alicje:-) Zdec mam pomysł skoro nasze chopaki nie lubią takich bajeczek to zbieramy ekipe brzuchatek i idziemy do kina:-) no z naszymi maluszkami oczywiście;-)

Dziewczynki może wy mi doradzicie...jaka piosenkę wybrać na pierwszy taniec???
Ja miałam "Weselne preludium" - Krzysztof Krawczyk , sprawdziło nam się do walca.
YouTube - "Weselne preludium" - Krzysztof Krawczyk

magdalena79 współczuje opryszczki, też ją już miałam, gdzieś tak na początku ciąży, miałam na nią takie przezroczyste plasterki - fajne bo nie zlizuje się maści i jak się dotyka to plasterek a nie bąbel i się nie roznosi

ja mam od 2 dni humor pod psem, cały czas chce mi się ryczeć, sama dobrze nie wiem dlaczego, czuje się do niczego taka leżąca i nic nie robiąca, od rana do wieczora sama uwiązana do łóżka, mój najlepszy tekst z wczoraj to że jestem jak popsuty inkubator, ja siebie nie rozumiem, mój Małż to już w ogóle mnie nie rozumie, jeszcze za oknem deszcz ehhh
czy wy tez miewacie takie humory horrory, co robicie żeby znormalnieć i przestać się nad sobą użalać ?

wszystkim choruszkom zdrówka życzę - ja niestety ciągle zasmarkana :-(

Jakbyśmy się jeszcze szybko dogadały to można by w następnym tygodniu:)
Przynajmniej bym Cię poznała przed wizytą czwartkową:p

Dziewczyny potrzebuję kupić pas ciążowy:tak:ale nie taki ozdobny tylko ten podtrzymujący:-(Może macie kogoś kto chciałby odsprzedac takie cudo za rozsądną cenę???

reklama
ja jestem jak najbardziej za :-) tylko trzeba ustalić w jaki dzien i które kino:-) ja sie dostosuje co do godziny gdyż i tak jestem cały czas w domku:-)

Do góry