reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie,
liliti bardzo mi przykro. Składam wyrazy współczucia.:-(

U mnie noc straszna. Niby katar mnie męczy od soboty ale tej nocy to było apogeum.:-( Wstawałam chyba co godzinę żeby nos wydmuchać. Już nawet nie mam siły dmuchać:-( A do tego jak kichnę to wszystko ciągnie:-( Właśnie wysyłam męża do apteki, bo domowymi sposobami to już raczej nic nie zdziałam. Potrzebna mi maść majerankowa na odblokowanie nosa.:-(
madziaja dzięki za namiary na syrop. Zaraz sprawdzi czy mamy go w okolicznej aptece.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam, wszystkie czerwcóweczki w ten słoneczny dzień:-) no i oczywiście wszystkiego naj z okazji Dnia Kobiet:-) Ja jestem wreszcie w miarę wyspana;-) wreszcie nic mi nie drtwiało ani nie cierpło.
LILITI-składam wyrazy współczucia:-(
Wszystkim chorym mamusią życzę szybkiego powrotu do zdrówka:tak:

Ten syrop to chyba ciężko dostępny jest, bo niestety go nie było:-(
Chyba będę musiała się do jakieś innej apteki sama przejść:-(
Łączę się z wami chorowitki w bólu.....:-(

Witajcie,

liliti - wyrazy współczucia dla Ciebie i Twojego męża

Tak czytam o waszych przeziębieniach, mi się wkońcu udało pozbyć bólu gardła - Bioparox zadziałał ale trawło to 5 dni, juz po mału zapominałam jak to jest życ bez bólu gardła:-)

Kolezanki - wszystkiego najlepszego w Dniu Kobiet!!! :-D

Witam i ja w ten piękny, słoneczny poranek :) Szkoda tylko ze termometr poniżej zera :baffled:
Zdec- duzo zdrowka zycze! Nie znosze kataru :wściekła/y: Polecam homeopatyczne krople Euphorbium. Spokojnie mozna ich w ciąży używać.

Liliti- bardzo współczuje :-(

Krakowianko, Gniesha- miło ze sie odzywacie:tak: Trzymam kciuki zeby w Waszym zyciu tez szybciutko pojawila sie wiosna i słoneczko :-)

Agi- fajnie ze juz w Polsce jestescie. Podroz napewno łatwa nie byla :sorry2: No i gratulacje dla koleżanki!

U nas leniwie :tak: Weekend pod znakiem dobrego jedzonka i tv :-D Bije sie z myslami czy zamowic juz wozek dla Jagódki :confused: Czuje ze bylabym spokojniejsza, bo tak to mam jazdy ze nie zdąże choc jeszcze 3 miesiące zostały. Chyba z nudow takie sobie rzeczy wymyslam :confused: No ale jak czytlam na wątku z zakuami to większość z Was juz wózki ma :tak:

Ten syrop to chyba ciężko dostępny jest, bo niestety go nie było:-(
Chyba będę musiała się do jakieś innej apteki sama przejść:-(
Łączę się z wami chorowitki w bólu.....:-(

piłam ten syrop przez tydzień i powiem szczerze nic nie pomógł, skończyło sie na wizycie u lekarza.

Lekarz na katar polecił mi tabletki Sinupret - podobno bezpieczne w ciąży - ja osobiście nie stosowałam bo pomogła mi woda morska.

Ostatnia edycja:
Witam czerwcóweczki:-)

Wszystkim chorującym życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

krakowianka79, gniesha- fajnie że sie oddzywacie do nas, życzę wam aby spełniły się Wasze marzenia. Często jestem myślami z wami.

liliti- wyrazy współczucia, mimo wszystko musisz być dzielna dla swojego maleństwa

Dzisiaj znowu się nie wyspałam. Od kilku dni budzę się o 2 w nocy i już do rana nie mogę usnąć. W dzień niestety nie potrafię zasnąć:-(
Jeśli są dzisiaj jakieś wizyty to oczywiście trzymam kciuki.
Moja wizyta jest w środę, jak ten czas szybciutko leci- znowu minął miesiąć

agast ja jeszcze wózka nie mam.:-) W ogóle jakaś niezdecydowana w tej kwestii jestem. Pewnie kupimy dopiero gdzieś w maju:-)
Anik79 też się wodą morską staram ratować....

reklama
Cześć Kochane, najlepszego z okazji dnia kobiet.
U mnie zaczął się remont, więc nie mam miejsca gdzie mogę posiedzieć przy kopie, ale udało mi się wrzucić dwa wpisy na mojego bloga jeden o 1% podatku, ale jeden sesja ciążowa :o)
Chętne do oglądania zapraszam:
Tymek – jeszcze zapakowany
Historia Lenki

U mnie w rodzinie grypa jelitowa, mnie na razie nie dopadła i modlę się aby nie dopadła. Szwagierka i szwagier w spzitalu podłączeniu do kroplówki aby się nie odwodnić :o/.

Dziewczyny, chodzicie już do szkoły rodzenia?

Kobietki z Gdańska - może polecicie jakąś szkołę? Chciałabym aby przygotowywała również do cesarki. Miałam tydzień temu konsultację w sprawie mojego kręgosłupa i aby na pewno wstać po porodzie a nie wylądować na wózku, albo na stole operacyjnym i półrocznej rehabilitacji będę miała cesarkę, martwi mnie to, że cesarka będzie pod całkowita narkozą, bo nie mogą mi w tej mój kręgosłup podać znieczulenia zewnątrzoponowego :o(
Zobaczę moją księżniczkę dopiero jak się obudzę...

Ostatnia edycja:
Do góry