reklama
:-)Hej! Ja mam termin na 11 czerwca. teraz moja fasolka ma 7tg i 4dn. Jestem przeszczęśliwa Oczywiście piersi bolą mdlości cały dzień i te spanie ale dam rade:-)
koriander
Fanka BB :)
Witajcie,
widze ze dzis z rana humory raczej mieszane ;-)
Tutaj swieci slonko piekna zlota jesien. No i do pracy na 12 wiec troche sie lenie nad miseczka platkow kukurydzianych. Wszystkim przeziebionym i wymiotujacym pragen przeslac duuuuzo pozytywnej energii U mnie kazdy dzien inny, wiec jak tylko mdlosci troche spokoju daja to hulaj dusza
widze ze dzis z rana humory raczej mieszane ;-)
Tutaj swieci slonko piekna zlota jesien. No i do pracy na 12 wiec troche sie lenie nad miseczka platkow kukurydzianych. Wszystkim przeziebionym i wymiotujacym pragen przeslac duuuuzo pozytywnej energii U mnie kazdy dzien inny, wiec jak tylko mdlosci troche spokoju daja to hulaj dusza
Moja dyrekcja była na to przygotowana. Jestem w dobrych stosunkach z wice i wiedziała, że się staram. Poza tym, były lekkie zawirowania z moją pracą w zeszłym roku, niezbyt miło mnie potraktowali, więc nawet nie miałam wyrzutów sumienia. Generalnie, dyrekcja wiedziała, że prędzej czy później zajdę w ciążę i że na pewno, jeśli będzie taka konieczność, pójdę od razu na zwolnienie.Karina78- ja właśnie dziś skończyłam drugie opakowanie duphastonu, jutro mam wizytę, ciekawe, czy przypisze mi trzecie... A jak w szkole zareagowali na zwolnienie? Ja mam zamiar pracować do końca, no chyba, że będę się czuć fatalnie...ale wiem, że zrobiłabym w szkole zwolnieniem dużo zamieszania- szybkie znalezienie zastępstwa itp...Widzę, że jesteś z mojego województwa, mieszkasz blisko Bydgoszczy? A jak przyszli dziadkowie? Pewnie szczęśliwi :-)
Mieszka w Bydgoszczy A ty?
Przyszli dziadkowie mam nadzieję, że bardzo szczęśliwi. Myślę, że dopiero dziś ochłoną i dopiero dziś do nich to dotrze :-)
Do pracujących czerwcówek! A do kiedy zamierzacie pracować??
:-)
koriander
Do pracujących czerwcówek! A do kiedy zamierzacie pracować??
Witaj Justajarek ;-)
Nie wiem czy ci pomoge: ja sama ustalam swoj czas pracy, i jak sie np zle czuje to po prostu nie ide.. ale zamierzam pracowac dopoki sie da, jesli nie bedzie przeciwwskazan ani zlego samopoczucia
Gdyby nie sugestia lekarza, chodziłabym pewno do końca semestru, (bo pracuję w szkole) czyli do połowy stycznia. Czyli byłby to gdzieś 4 miesiąc chyba. Zresztą, kto wie, może jak pójdę na kolejną wizytę to nie dostanę już zwolnienia.
koriander
Gdyby nie sugestia lekarza, chodziłabym pewno do końca semestru, czyli do połowy stycznia. Zresztą, kto wie, może jak pójdę na kolejną wizytę to nie dostanę już zwolnienia.
Karina a jak sie czujesz? Moze czasami warto isc na zwolnienie, mnie np. strasznie nosi ale jak mam kiepski dzien i wymiotuje to bogu dziekuje za to ze moge polezec w lozku..
reklama
megida
Zaangażowana w BB
hej dziewuszki
witam wszystkie nowe czerwcóweczki :-)
U mnie na razie nic nowego ... mdłości, wymioty ... Pierwsze USG dopiero w przyszłym tygodniu i nie mogę się doczekać i mam nadzieję że będę mogła się wam wtedy pochwalić moim wieluśkim bobasem.
Ja o zgrozo pracuję, a do pracy muszę jeszcze dojeżdżać. Narazie to kiepsko z racji złego samopoczucia co kończy się poszukiwaniem kibelka w pociągu Zobaczymy jak będzie dalej, ale już dziś chętnie bym troszkę w domku posiedziała.
witam wszystkie nowe czerwcóweczki :-)
U mnie na razie nic nowego ... mdłości, wymioty ... Pierwsze USG dopiero w przyszłym tygodniu i nie mogę się doczekać i mam nadzieję że będę mogła się wam wtedy pochwalić moim wieluśkim bobasem.
Ja o zgrozo pracuję, a do pracy muszę jeszcze dojeżdżać. Narazie to kiepsko z racji złego samopoczucia co kończy się poszukiwaniem kibelka w pociągu Zobaczymy jak będzie dalej, ale już dziś chętnie bym troszkę w domku posiedziała.