AniaCh83
Fanka BB :)
Agi78 - super wybor. nie znam tych produktow osobiscie,ale wozek bardzo mi sie podoba,a takie lozeczko ogladalam dzis w necie i praktycznie sie na nie zdecydowalam.
jestem po wizycie. widzialm mego cudownego robaczka w3d.podobny bardziej do tatusiaale ta lekarka tak mnie wkurzyla...ale nie mam juz sily dzis o tym pisac.ide spac,o ile dam rade;/ dobranocki.
no wlasnie i takich opinii slyszalam mnostwo,tzn kazdy z moich znajomych,ktorzy maja dzieci tak wlasnie mi powiedzieli,zeby nie inwestowac w wielofunkcyjny wozek,ze bedzie sie korzsytalo i tak tylko z gondoli i fotelika ewentualnie na poczatek,a jak tylko dziecko podrosnie to na bank bedzie sie chcialo przejsc na mala,lekka spacerowke-parasolke...wiec ja juz nie wiem.znalazlam nasz wozek w necie, zeby bylo wiadomo o czym mowie.
BREAKER | Wózki | wielofunkcyjne | Junior | WÓZKI-DZIECIĘCE.PL
i cena tez stosunkowo dostepna jak na to, ze wozek byl rzeczywiscie do rzeczy. my bylismy bardzo zadowoleni, a potem przerzucilismy sie na spacerowke Teutonie. tez zreszta godna polecenia choc znacznie drozsza...
ale tak bym wam polecala. spacerowke uzywa sie 2-3 lata, a wozek gleboki 6-8 miesiecy. warto o tym pamietac przy zakupie. a ta wielofunkcyjnosc np. przy breakerze, czy tez przy wozku proponowanym przez Agi78, ti i tak pic na wode. rzadko kto decyduje sie chodzic pozniej z taka landara spacerowka, bo zwykla jest o wiele lzejsza i wygodniejsza.
dobranoc
jestem po wizycie. widzialm mego cudownego robaczka w3d.podobny bardziej do tatusiaale ta lekarka tak mnie wkurzyla...ale nie mam juz sily dzis o tym pisac.ide spac,o ile dam rade;/ dobranocki.