Lenuszka
Mamusia Gajusi
Czyli decyzja podjęta w 99%cudne....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli decyzja podjęta w 99%cudne....
Są piękne !!! Aż by się chciało ślubować jeszcze razDziewczynki czy podobają wam się te zaproszenia??
ZAPROSZENIA NA ŚLUB RULON ! NOWE WZORY PROMOCJA ! (918176544) - Aukcje internetowe Allegro
Śliczne zaproszenia!!! ja bym niestety nie mogła takich mieć - część zaproszeń musiałam wysłać pocztą do zagranicznych gości....Dziewczynki czy podobają wam się te zaproszenia??
ZAPROSZENIA NA ŚLUB RULON ! NOWE WZORY PROMOCJA ! (918176544) - Aukcje internetowe Allegro
Głowa do góry! Remont spokojnie skończycie do czerwca - to przecież jeszcze kupa czasu Wiosna idzie!!! Słoneczko niedługo zacznie porządnie przygrzewać to i humorki będą lepsze! A w środę zobaczysz maluszka :-)Od jakiegoś czasu tylko Was podczytywałam nie pisząc nic na głównym wątku, no bo i co tu pisać. Wiadomości smutne a i u mnie dzień za dniem prawie taki sam. Wciąż się męczę z remontem łazienki i toalety zaczynam się zastanawiać czy w tym tempie zdążą do czerwca. Chandra też mnie nie opuszcza raz lepiej raz gorzej. W ogóle mam masakrycznego lenia. W środę idziemy na USG 3D, dałam się mężowi namówić skoro mu tak na tym zależy bo mi tam bez różnicy. Dobra nie marudzę bo jeszcze Was chandrą zarażę.
Chciałam sobie zrobić bitą śmietanę na poprawę humoru, a że nie było w domu nic oprócz ekspresowej masy do karpatki to ją zrobiłam i pochłonęłam, oczywiście bez ciasta i teraz znów mnie mdli, czyli powtórka z rozrywki :-)
Ja już po wizycie - muszę się pochwalić dobrymi wieściami:-)
Maleńka nie jest już taka maleńka - wg USG waży 949g
Do tego robi się długonoga piękność - wg pomiaru kości udowej termin wychodzi na maj:-) a nie na 08.06.10
Poza tym wszystko prawidłowo, szyjka OK, brzuszek mięciutki - mam pozwolenie na odstawienie duphastonu i no-spy, a nawet delikatne przytulanki;-) Za tydzień mam USG 3D - będzie na pamiątkę
śliczne zaproszeniaDziewczynki czy podobają wam się te zaproszenia??
no pięknie a córcia wcale już nie taka maleńka:-) gratulacjeJa już po wizycie - muszę się pochwalić dobrymi wieściami:-)
Maleńka nie jest już taka maleńka - wg USG waży 949g
Do tego robi się długonoga piękność - wg pomiaru kości udowej termin wychodzi na maj:-) a nie na 08.06.10
Poza tym wszystko prawidłowo, szyjka OK, brzuszek mięciutki - mam pozwolenie na odstawienie duphastonu i no-spy, a nawet delikatne przytulanki;-) Za tydzień mam USG 3D - będzie na pamiątkę
ja liczyłam ubranka po siostrzenicy - na etap 0-3m mam około 70 ciuszków, a jeszcze pewnie dostane po córci przyjaciół. Późniejszych nie liczyłam, ale wyprawkę mam aż do lat 3. Także na razie wstrzymuje się z wszelkimi zakupami - będzie trzeba to w kwietniu maju będę szaleć
oj nie zazdroszcze, ja kilka lat temu też miałam usuwaną ósemkę i wiem co to za ból, największemu wrogowi tego bym nie życzyła, może nie samego zabiegu bo on po znieczuleniu wiec ok ale kilku dni po, to ja juz wolę dzieci rodzić niż przechodzić przez takie cos ponowniedziewczęta przeżyłam wizytę u dentysty, jutro na 16 kolejna, bo zrobiło mi się ostre zapalnie dziąseł przez moja wyrzynającą się ósemkę, a zęba usuną mi dopiero jak urodzę, bo najpierw muszą zrobić zdjęcie RTG a teraz to niemożliwe:-( i niestety nadal boli:-(
Wszystkie zaproszenia do grupy przyjęte:-):-)
możecie zacząć działać:-)