reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Hihihih tak się ucieszyłam ...wczoraj siostra mojego A była u gin i potwierdził ciąże(pół roku się starali) poprzytulała się do Jędrusia i zaszła.Malenstwo ma 5mm;))))))))) Mój na 1 USG miał 7mm;).Obliczyłam ,ze jak ona bd czuła juz ruchy ja lete rodzić hihihih oby do czerwca i jej ruchów:p

reklama
zdec mi na moim prywatnym poworku,w prywatnych garazach, z moimi wolno biegajacymi psami, zniszczyli dwa auta:D policja nic z tym nie zrobi bo nie ma swiadkow,ani dowodow.do du**y ta nasza policja

a popołudniu zarezerwowałam bilety na "Pisarz Widmo" pojdzimy z mężusiem. życze wam miłego dnia i pozytywnych wieści.

Zdaj relację z tego filmu :-) Zamierzamy wyciągnąć rodziców do kina w weekend i nie wiemy jeszcze na co, jak na złość nic ciekawego nie wyświetlają.

Wczoraj prawie cały dzień zmarnowałam przed kompem, niestety nie na tym co powinnam :-( Dziś jestem tylko chwilami, remont na całego i mnóstwo wiercenia :szok: maluchowi się ten hałas nie podoba albo podoba bo za każdym razem jak zaczynają to maluch wierci się niemiłosiernie :-)

Hihihih tak się ucieszyłam ...wczoraj siostra mojego A była u gin i potwierdził ciąże(pół roku się starali) poprzytulała się do Jędrusia i zaszła.Malenstwo ma 5mm;))))))))) Mój na 1 USG miał 7mm;).Obliczyłam ,ze jak ona bd czuła juz ruchy ja lete rodzić hihihih oby do czerwca i jej ruchów:p
super Jędrus będzie miał towarzystwo do zabawy:-)
moja przyjaciółka podobnie, jak byłam z córą w ciąży to często do nas zaglądała aż wreszcie udało jej się "zarazić" i także doczekała się upragnionej corci choć wcześniej bardzo długo się starali:tak::-)

super Jędrus będzie miał towarzystwo do zabawy:-)
moja przyjaciółka podobnie, jak byłam z córą w ciąży to często do nas zaglądała aż wreszcie udało jej się "zarazić" i także doczekała się upragnionej corci choć wcześniej bardzo długo się starali:tak::-)

Chyba coś jest w tym zarażaniu :-) hi hi hi kogo by tu zarazić?? :cool:

mnie osobiscie zarazila moja tipserka :-) a ja pare kolezanek:) w ogole zauwazylam,ze jak kobieta jest w ciazy,to inne kobiety jakos specyficznie do niej ciagna,chca sie spotykac,odwiedzac itp

A macie coś takiego jak spotykanie na swojej drodze mnóstwa kobiet w ciąży lub z wózkami? Ja codziennie po pare widzę;)Nawet mój A ostatnio mówił ze gdzie się nie obejrzy to albo w ciąży albo z wózkiem;):p

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry