reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

A ja sie witam dzisiaj w ten słoneczny dzien:-)
A ja doczytałam wszystko od wczoraj troche sie nazbierało, zjadłam juz sniadanko, i postanowilam dziisja leniuchowac obiadek mam z wczoraj bo zrobilam kapusniaczka i jeszcze zostalo wiec dizisja wolne w kuchni... wczoraj zrobilam jeszcze murzynka na wieczor i cala blacha juz zjedzona wyszedl pyszny.... dzisiaj chyba wybiore sie na spacerek bo jest ładna pogoda.... a tydzien temu moja koleżanka urodzila sliczna córeczke ważyła 3kg a jestaka sliczna:tak::tak::tak::tak:
chciałabym bardzo zeby był juz czwiec ale jeszcze 3 miesiace i bedzie coraz bliżej:-):-)

reklama
witajcie kochane
prawie tydzień mnie nie było ale to i dla nas był cięzki czas, w ostatni weekend moja mała zaczęła w nocy strasznie wymiotować, nad ranem dostała mega gorączki, a że to oczywiście sobota to dostać się gdzieś do lekarza masakra, jakby tego było mało doszła biegunka i skończyło sie na szpitalu, na całe szczęście wykluczyli rota i dość szybko wypuścili nas do domu, ale i tak męczyliśmy się prawie do środy, od wczoraj jest już lepiej, nawet wczoraj prawie normalnie już je,
przez to wszystko nawet nie mialam siły zaglądać do Was, dopiero wczoraj udało mi się nadrobić...
ale to co przeczytałam tylko jeszcze bardziej mnie zasmuciło:-( i nie byłam w stanie nic napisać
Boże dlaczego tak się dzieje, dlaczego tak małe i niczemu winne istotki spotyka coś tak okropnego?
naprawdę wierzyłam że będzie dobrze a tu takie wiadomości
gniesha, krakowianko nawet nie wiem co napisać, jakie słowa mogą dać pocieszenie, :-( całym serduchem jestem z Wami i modlę się za Jagódkę i Stasia

a co jeszcze u nas?
po wtorkowej wizycie nadal mamy potwierdzenie chłopca, szyjka ok i zamknięta, mój mały mężczyzna waży juz 440 g, pięknie pozował z każdej strony i ślicznie pokazal mamusi buźkę, ale zmierzyć go to juz był nielada wyczyn mała wiercipięta mi rośnie, póżniej wkleję fotkę

a co jeszcze u nas?
po wtorkowej wizycie nadal mamy potwierdzenie chłopca, szyjka ok i zamknięta, mój mały mężczyzna waży juz 440 g, pięknie pozował z każdej strony i ślicznie pokazal mamusi buźkę, ale zmierzyć go to juz był nielada wyczyn mała wiercipięta mi rośnie, póżniej wkleję fotkę

Gratuluje niech nasze bobasy rosną zdrowo:tak::-D:-) i niech zadne juz na świat sie nie spieszy:no::no::no:

Ide sie ogarnać troche i potem przejde sie chyba do sklepu po chlebek i przy okazji sie dotlenie.... a moja mala tak bryka teraz zze ho ho mala akrobatka:)

Witam z rana.
nemezizaki super ze z dzidziolkiem wszystko ok;) Takich wiadomośi nam potrzeba.
A co do szyjki ,nie zamartwiaj się, łykaj leki i odpoczywaj.Mi tez w styczniu wybadała ze coś z szyjką nie tak i ze za 3 tyg do kontroli...wytłumaczyłam to sobie tak...Jezeli było by zle nie zostawiłaby tak tego tylko do szpitala na szczegółowe USG i ewentualnie szef bo przeciez w ciągu 3 tyg moze wszystko się zdazyc.W lutym miałam USG w szpitalu (bad prenatalne),na skierowaniu było napisane zeby zwrócić uwagę na szyjkę.Nic a nic nie wykazało,wszystko ok.
liliti- wiercipięta z maluszka;))) gratuluję udanej wizyty;)
zdec-przybij piątkę!!Też bym tych h....powybijała.Współczuję.
ewus-czym szybciej udasz się na wizyte tym lepiej.A więc ..Do lekarza odmaszerowac.
Zyczę udanych wizyt w dzisiejszym dniu;))

Jagódko, słodki Aniołku
[*]

eagle widze ze nie wesoły był to tydzien ,najwazniejsze ze tak sie to skonczyło a córcia juz powraca do zdrowia.Gratuluję udanej wizyty i ptaszka na swoim miejscu;)
Rośnie męska czerwcowa siła;)

Paula 24... zazdroszczę Ci tego słoneczka, w Szczecinie mgła:o Mam nadzieje ze słoneczko się jednak przebije i wywiesze pościel na balkon.Ale naj naj naj bardziej zazdroszcze Ci odpoczynku od kuchni,mnie to czeka niestety, a tak mi się nie chce:o

Ostatnia edycja:
eagle - gratuluje synka:-)

zdec - kobieto tylko sie nie denerwuj, bo teraz to ci nie potrzebne, wiesz pomyslałam sobie ze gdyby wrócić do kar ze za kracież obcinaliby ręke to by może byłoby ich mniej

zbieram się, zbieram i zebrac nie moge - a musze posprzątać...

eagle gratuluję udanej wizyty i dorodnego przystojniaka w brzuszku:-D

zdec mi ostatnio ukradli znaczek od Rovera:wściekła/y:i to ten z przodu :wściekła/y:niby nic takiego ale jednak wkurza bo to zaraz widać:angry:w tym kraju nie ma poszanowania cudzej własności czy co????:szok:

witam dziewczynki

Zdec co za parszywosc, i dziwic sie ze na swiecie opinie zlodziei mamy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ewus zdrowka

Nemezizaki duzo lez, nie dzwigaj nic i staraj sie nie denerwowac, bedzie dobrze

ja dzisiaj bylam ogladac mieszkanie i prawie zemdlalam
remontuja to mieszkanie i smrod chemikaliow zmieszal sie z wysoka wilgotnoscia i bym kipla
jeszcze nigdy sie tak zle nie czulam, dzwonienie w uszach, czarno przed oczami i zero tlenu
a tu jeszcze facet gadajacy o zaletach mieszkania i moj facet nie czajacy ze jak zostane sekunde dluzej to bedzie musial mnie cucic
po 10 min na swiezym powietrzu wszystko wrocilo do normy

reklama
czesć dziewczny, ja dzis totalnie niewyspana :wściekła/y:obudziłam sie na siusiu o 2 i do 4 nie mgłam zasnąć, przewracalam siez boku na bok, Niunia też sie rozbudziła i tak sie męczyłam az w koncu ze zmeczeia usnelam..... juz drugi raz mi sie to zdarza:-( poleże sobie w łóżeczku pewnie koło południa sie zdrzemną :-) a popołudniu zarezerwowałam bilety na "Pisarz Widmo" pojdzimy z mężusiem. życze wam miłego dnia i pozytywnych wieści.

Do góry