reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
witajcie:-)
kolejne ciężkie wieści:-(

gosiaro trzymajcie się dzielnie z mężem,dużo wiary, oby wyniki nie znaczyły nic złego

krakowianka,gniesha nawet nie wiem co napisać, już tyle zostało napisane; myślę,że reszta to milczenie

gratuluję dziewczynom,które były na wizytach- ogromnie się cieszę z powodu zdrowych i dorodnych maluchów, takich wieści potrzebujemy

Usiadłam na chwilkę do komputerka, po tym jak częściowo wróciłam do pracy muszę na nowo siły zbierać ale przyznam,że nie umiałam tu nie zajrzeć. Wciąż mi w głowie Krakowianka, Gniesha i Gosiago
Nie dodam nic, bo teraz po prostu nie umiem... Chociażby się nie wiem jak starać i tak nie dam rady wyrazić tego co mi w środku siedzi... żadne słowa nie oddają bólu, smutku i współczucia.

Cieszę się bardzo, że pojawiają się tu i dobre nowe wieści o Maleństwach oby ich było jak najwięcej!

Wątek rozpakowanych czerwcówek uważam, za dobry pomysł.
Wiersz piękny i ujmujący w swym smutku...

Dobrej, przespanej nocy.

Jagódko [*]
[*]

A ja w stresie :-(. Miałam dziś wizytę. Z dzidzią wszystko ok ale bardzo skróciła mi się szyjka a maluch na domiar złego strasznie się pcha w dół (przy badaniu ginekologicznym lekarz wyczuł jego głownę więc chyba nie jest najlepiej). Za dwa tygodnie mam wizytę kontrolną, na razie mam przyjmować nospę i Magne B6 i leżeć. Ale ja prawie od trzech tygodni leżę, nie przemęczam się więc czemu mi się szyjka skróciła a jeszcze miesiąć temu miał 4 centrymetry???
Po tych wszystkich złych wiadomościach na forum mam takiego pietra i same czarne myśli kłębią się w mojej głowie.......

Przepraszam że może niepotrzebnie panikuję i w takich okolicznościach piszę ale sama nie mogę sobie z tym poradzić :-(

Jagódko [*]
[*]

A ja w stresie :-(. Miałam dziś wizytę. Z dzidzią wszystko ok ale bardzo skróciła mi się szyjka a maluch na domiar złego strasznie się pcha w dół (przy badaniu ginekologicznym lekarz wyczuł jego głownę więc chyba nie jest najlepiej). Za dwa tygodnie mam wizytę kontrolną, na razie mam przyjmować nospę i Magne B6 i leżeć. Ale ja prawie od trzech tygodni leżę, nie przemęczam się więc czemu mi się szyjka skróciła a jeszcze miesiąć temu miał 4 centrymetry???
Po tych wszystkich złych wiadomościach na forum mam takiego pietra i same czarne myśli kłębią się w mojej głowie.......

Przepraszam że może niepotrzebnie panikuję i w takich okolicznościach piszę ale sama nie mogę sobie z tym poradzić :-(

Najważniejsze- SPOKOJNIE! :tak:Stres niczemu nie pomoże jedynie może zaszkodzić:eek: Odpoczywaj, oszczędzaj sie i łykaj to co lekarz zapisal:tak::tak: W razie czego założą Ci szew, ale może nie będzie potrzeby. Nawet ze skróconą szyjką (taka której już praktycznie nie ma) i lekkim rozwarciem można donosić ciążę:tak:jestem tego chodzącym przykladem. Głowa do góry i nie stresuj się za dużo. Wiem że łatwo powiedzieć, ale pomyśl o maluszku no i o sobie również. Będzie dobrze trzymam kciuki bardzo mocno.:tak::-)

Ja spałam dziś jak suseł, a obudziłam się tak niewyspana że szok!!!:szok: Do tego strasznie mnie bolą plecy:no:ale dam radę:tak:dziś juz piątek i weekend:-)

Miego dnia.

Cześć dziewczyny,
Ja dzisiaj niestety tak jak się spodziewałam zupełnie się nie wyspałam. O czwartej się obudziłam i koniec. Cały czas myślę o krakowiance przez co ona biedna musi teraz przechodzić:-:)-(
Idę dzisiaj do pracy, więc będę miała mniej czasu na myślenie, bo inaczej to byłaby masakra.:-(
nemezizaki leż jak najwięcej i wypoczywaj. Wiem że to trudne, ale może w takiej sytuacji przestań na chwilę czytać forum. Takie wiadomości są Ci najmniej potrzebne.
Pozdrawiam was,
Życząc miłego dnia wszystkim.:happy:

Witajcie

Jagódko [*]
[*]

kochana nie masz za co przeprasaać, twój strach jest zrozumiały - przynajmniej przezemnie. Chyba kazda z nas ma zasiane ziarnko strachu, bo jak zycie tutaj pokazało różnie bywa. Ale bądzmy dobrej mysli. Odpoczywaj i nie przemeczaj się.
Spokojnego dnia zycze

Jagódko [*]
[*]

wcale nie panikujesz niepotrzebnie, każda taka wiadomość od lekarza nie może być bagatelizowana, uważaj na siebie, bierz leki i staraj się jak najwięcej odpoczywać, tak jak napisała zdec, może troszkę odpocznij od Nas i od tego co się tu dzieje,bo dodatkowy stres wcale nie jest Ci potrzebny

a ja znowu kiepsko spałam, ale tego się można było spodziewać...
maż jak wrócił z pracy wczoraj widząc mój humor, powiedział,ze jak nie przestane tu zaglądać to mi zablokuje dostęp do strony z forum:wściekła/y::wściekła/y: wiem,ze się martwi, ale ja już się z Wami tak zżyłam,że nie umiałabym Was zostawić
dlatego postanowiłam do was zaglądać jak Go nie będzie i udawać,ze ograniczyłam zaglądanie na forum, niech się już nie martwi :tak:

reklama
Witam z rana. Córcia w szkole,śniadanko zjedzone i jestem z Wami. Mam nadzieje,że dzisiejszy dzień będzie miał więcej optymizmu i da nam tyle radości co Mi to słoneczko które zagląda przez okienko.
Wszystkim mamusiom życzę miłego i " ciepłego" dzionka.

Do góry