reklama
witajcie:-)
kolejne ciężkie wieści:-(
gosiaro trzymajcie się dzielnie z mężem,dużo wiary, oby wyniki nie znaczyły nic złego
krakowianka,gniesha nawet nie wiem co napisać, już tyle zostało napisane; myślę,że reszta to milczenie
gratuluję dziewczynom,które były na wizytach- ogromnie się cieszę z powodu zdrowych i dorodnych maluchów, takich wieści potrzebujemy
kolejne ciężkie wieści:-(
gosiaro trzymajcie się dzielnie z mężem,dużo wiary, oby wyniki nie znaczyły nic złego
krakowianka,gniesha nawet nie wiem co napisać, już tyle zostało napisane; myślę,że reszta to milczenie
gratuluję dziewczynom,które były na wizytach- ogromnie się cieszę z powodu zdrowych i dorodnych maluchów, takich wieści potrzebujemy
Lencja
:)
Usiadłam na chwilkę do komputerka, po tym jak częściowo wróciłam do pracy muszę na nowo siły zbierać ale przyznam,że nie umiałam tu nie zajrzeć. Wciąż mi w głowie Krakowianka, Gniesha i Gosiago
Nie dodam nic, bo teraz po prostu nie umiem... Chociażby się nie wiem jak starać i tak nie dam rady wyrazić tego co mi w środku siedzi... żadne słowa nie oddają bólu, smutku i współczucia.
Cieszę się bardzo, że pojawiają się tu i dobre nowe wieści o Maleństwach oby ich było jak najwięcej!
Wątek rozpakowanych czerwcówek uważam, za dobry pomysł.
Wiersz piękny i ujmujący w swym smutku...
Dobrej, przespanej nocy.
Nie dodam nic, bo teraz po prostu nie umiem... Chociażby się nie wiem jak starać i tak nie dam rady wyrazić tego co mi w środku siedzi... żadne słowa nie oddają bólu, smutku i współczucia.
Cieszę się bardzo, że pojawiają się tu i dobre nowe wieści o Maleństwach oby ich było jak najwięcej!
Wątek rozpakowanych czerwcówek uważam, za dobry pomysł.
Wiersz piękny i ujmujący w swym smutku...
Dobrej, przespanej nocy.
nemezizaki
Zaangażowana w BB
Jagódko [*]
[*]
A ja w stresie :-(. Miałam dziś wizytę. Z dzidzią wszystko ok ale bardzo skróciła mi się szyjka a maluch na domiar złego strasznie się pcha w dół (przy badaniu ginekologicznym lekarz wyczuł jego głownę więc chyba nie jest najlepiej). Za dwa tygodnie mam wizytę kontrolną, na razie mam przyjmować nospę i Magne B6 i leżeć. Ale ja prawie od trzech tygodni leżę, nie przemęczam się więc czemu mi się szyjka skróciła a jeszcze miesiąć temu miał 4 centrymetry???
Po tych wszystkich złych wiadomościach na forum mam takiego pietra i same czarne myśli kłębią się w mojej głowie.......
Przepraszam że może niepotrzebnie panikuję i w takich okolicznościach piszę ale sama nie mogę sobie z tym poradzić :-(
[*]
A ja w stresie :-(. Miałam dziś wizytę. Z dzidzią wszystko ok ale bardzo skróciła mi się szyjka a maluch na domiar złego strasznie się pcha w dół (przy badaniu ginekologicznym lekarz wyczuł jego głownę więc chyba nie jest najlepiej). Za dwa tygodnie mam wizytę kontrolną, na razie mam przyjmować nospę i Magne B6 i leżeć. Ale ja prawie od trzech tygodni leżę, nie przemęczam się więc czemu mi się szyjka skróciła a jeszcze miesiąć temu miał 4 centrymetry???
Po tych wszystkich złych wiadomościach na forum mam takiego pietra i same czarne myśli kłębią się w mojej głowie.......
Przepraszam że może niepotrzebnie panikuję i w takich okolicznościach piszę ale sama nie mogę sobie z tym poradzić :-(
Gosia***
Fanka BB :)
Jagódko [*]
[*]
Najważniejsze- SPOKOJNIE! Stres niczemu nie pomoże jedynie może zaszkodzić Odpoczywaj, oszczędzaj sie i łykaj to co lekarz zapisal W razie czego założą Ci szew, ale może nie będzie potrzeby. Nawet ze skróconą szyjką (taka której już praktycznie nie ma) i lekkim rozwarciem można donosić ciążęjestem tego chodzącym przykladem. Głowa do góry i nie stresuj się za dużo. Wiem że łatwo powiedzieć, ale pomyśl o maluszku no i o sobie również. Będzie dobrze trzymam kciuki bardzo mocno.:-)
Ja spałam dziś jak suseł, a obudziłam się tak niewyspana że szok!!! Do tego strasznie mnie bolą plecyale dam radędziś juz piątek i weekend:-)
Miego dnia.
Cześć dziewczyny,
Ja dzisiaj niestety tak jak się spodziewałam zupełnie się nie wyspałam. O czwartej się obudziłam i koniec. Cały czas myślę o krakowiance przez co ona biedna musi teraz przechodzić:--(
Idę dzisiaj do pracy, więc będę miała mniej czasu na myślenie, bo inaczej to byłaby masakra.:-(
nemezizaki leż jak najwięcej i wypoczywaj. Wiem że to trudne, ale może w takiej sytuacji przestań na chwilę czytać forum. Takie wiadomości są Ci najmniej potrzebne.
Pozdrawiam was,
Życząc miłego dnia wszystkim.
Ja dzisiaj niestety tak jak się spodziewałam zupełnie się nie wyspałam. O czwartej się obudziłam i koniec. Cały czas myślę o krakowiance przez co ona biedna musi teraz przechodzić:--(
Idę dzisiaj do pracy, więc będę miała mniej czasu na myślenie, bo inaczej to byłaby masakra.:-(
nemezizaki leż jak najwięcej i wypoczywaj. Wiem że to trudne, ale może w takiej sytuacji przestań na chwilę czytać forum. Takie wiadomości są Ci najmniej potrzebne.
Pozdrawiam was,
Życząc miłego dnia wszystkim.
Witajcie
kochana nie masz za co przeprasaać, twój strach jest zrozumiały - przynajmniej przezemnie. Chyba kazda z nas ma zasiane ziarnko strachu, bo jak zycie tutaj pokazało różnie bywa. Ale bądzmy dobrej mysli. Odpoczywaj i nie przemeczaj się.
Spokojnego dnia zycze
Jagódko [*]
[*]
kochana nie masz za co przeprasaać, twój strach jest zrozumiały - przynajmniej przezemnie. Chyba kazda z nas ma zasiane ziarnko strachu, bo jak zycie tutaj pokazało różnie bywa. Ale bądzmy dobrej mysli. Odpoczywaj i nie przemeczaj się.
Spokojnego dnia zycze
Jagódko [*]
[*]
wcale nie panikujesz niepotrzebnie, każda taka wiadomość od lekarza nie może być bagatelizowana, uważaj na siebie, bierz leki i staraj się jak najwięcej odpoczywać, tak jak napisała zdec, może troszkę odpocznij od Nas i od tego co się tu dzieje,bo dodatkowy stres wcale nie jest Ci potrzebny
a ja znowu kiepsko spałam, ale tego się można było spodziewać...
maż jak wrócił z pracy wczoraj widząc mój humor, powiedział,ze jak nie przestane tu zaglądać to mi zablokuje dostęp do strony z forum wiem,ze się martwi, ale ja już się z Wami tak zżyłam,że nie umiałabym Was zostawić
dlatego postanowiłam do was zaglądać jak Go nie będzie i udawać,ze ograniczyłam zaglądanie na forum, niech się już nie martwi
reklama
emalia82
Fanka BB :)
Witam z rana. Córcia w szkole,śniadanko zjedzone i jestem z Wami. Mam nadzieje,że dzisiejszy dzień będzie miał więcej optymizmu i da nam tyle radości co Mi to słoneczko które zagląda przez okienko.
Wszystkim mamusiom życzę miłego i " ciepłego" dzionka.
Wszystkim mamusiom życzę miłego i " ciepłego" dzionka.