reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Wczoraj reklamowali nowy proszek dla dzieci.Persil sensitive,ciekawe czy sie sprawdzi i jaka jest cena.Wcześniejsze ciuszki prałam w jelpie ale cena masakra:szok:
moja kolezanka go uzywala dla swojego synka i sobie chwalila
ja chyba postawie na Jelpa
a slyszalyscie o orzechach do prania?

ja tez nie moge dojsc do siebie po wczoraj
rozmawialam o tym z mezem i oboje nie potrafimy tego zrozumiec:no:

udało sie mojemu mężowi namowić mnie na wyjazd :-) 5 marca jedziemy na 10 dni do Szwajcarii z przyjaciólmi, oni posmigaja na nartkach a ja sie poopalam na leżaczku, pospaceruje i pooddycham górskim powietrzem :tak: potrzebuje zminy klimatu i nabrania nowych sił , w koncu poród zbliza sie wielkimi krokai hehe musimy z Niunia miec sporo siły zeby poszło nam sprawnie :happy: zostal mi jeszcze jedn egzamin w sesji i juz nie moge sie doczekac wyjazdu.
a wracajac do libido: zmieniło sie na lepsze u Was??? bo ja koosze sie do mojego męzusia non stop :-) sama jestem tym zaskoczona hehe

CZARNA WIEDŹMO - bardzo dziękuję za ciepłe słowa:tak: sa bardzo ważne a szczególnie w takich sytuacjach które są jak ja to mówię dosyć ekstremalne, bo odbiegają niekiedy dość mocno od norm i standardów ogólnie panujących.

Liliti- dobrze, że tak traktujesz swoją ciąże w sumie swoje maleństwo, a łezki czaami muszą popłynąć byle były łzami szczęścia.

DZIEWCZYNY
Myślę, że często jest tak, że nieszczęścia innych stają na naszej drodze nieprzypadkowo, pozwalają nam często docenić to co mamy i uczą pokory do otaczającego nas świata. Pokazują, że jest wiele rzeczy w naszym życiu na które wpływu nie mamy, ponieważ nakjzwyczajniej a świecie nie nam o nich decydować.

ALE dzięki temu uczymy się jeszcze bardziej kochać, czuć i rozumieć samych siebie i innych.

GŁASKAJCIE BRZUSZKI I ŚPIEWAJCIE KOŁYSANKI nasze dzieci już znają nasze głosy i ponoć je uwielbiają.;-);-);-);-);-)

GŁOWY DO GÓRY nigdy nie jest tak źle żeby nie można było znaleść wyjścia. Zawsze jest jakieś tylko trzeba je ze spokojem odszukać. :happy::happy::happy:

GOTUJ ROSOŁEK I ZAPRASZAM:-)

Witajcie!
Umnie nocka dziś też z pobudkami i myśleniem jakie życie jest niesprawiedliwe ech!
gniesha-trzymaj się życze dużo siły na te jedne z gorszych dni w życiu oby udało wam się przez to wszystko przejść!
lasposa-gratuluje dużej córci!

Witam o poranku ;-)
smutne tu wieści znowu, nie spodziewałam się że jeszcze w takich tygodniach takie tragedie będą możliwe... moja przerwa forumowa wynikała właśnie po części z tego żeby nie czytać i nie denerwować się... mam nadzieję że odtąd będą już tylko dobre wiadomości !

Co do środków piorących zastanawiam się nad tymi ekologicznymi, znalazłam ostatnio taki sklep internetowy
Bio & Eco - pranie

część z nich jest na bazie orzechów właśnie ;-)
tylko ceny wysokie :-(
ja myślałam o płynie do prania firmy sonett, z opisu wynika że jest dość wydajny...

w normalnych sklepach jest tylko jelp, ale sama nie wiem czy on naprawdę różni się znacząco od innych proszków, a cenę też ma że ho ho :confused2:

Dla córeczki do pielęgnacji kupiłam już kosmetyki firmy weleda, cenowy rozbój w biały dzień, ale przynajmniej bez konserwantów, barwników i innych takich.

Ostatnio zaczynam mieć eko fioła ;-) Jak człowiek przeczyta co producenci dodają do kosmetyków i innych środków których na co dzień używamy, to się źle robi. Nic dziwnego że prawie każdy ma dziś jakąś alergię.

lasposa - no to mialas niemalo przygod. Wszystkie najlepszego z okazji okraglych urodzin. Najlepszym prezentem jest na pewno zdrowa coreczka:-)

Ja tez dzis zle spalam,choc nie mialam koszmarow,ani zbytniego parcia na pecherz. Straszniie mi smutno. nie chce sobie wyobrazac nawet co ONI czuja. Mysle jednak, ze czym szyciej tym lepiej. Szkoda,ze czasem nie udaje sie wykryc takich wad wczesniej, ale popieram decyzje gnieshi. Z kazdym miesiacem byloby tylko trudniej. Ta mala istota jesli w ogole by sie urodzila to jej zycie, na pewno krotkie, byloby tylko cierpieniem. wierze w prawdziwosc tych badan,ktore im wykonali i mysle,ze zdecydowali tak,poniewaz szanse na przezycie byly bardzo niewielkie. Licze na postep medycyny, zeby wady byly wykrywane jak najpredzej, bo tego,ze sie zdarzaja nie da sie uniknac.
;(;(;(

Na dzisiejszych wizytach zycze powodzenia.

reklama
Do góry