reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

gniesha- Kochana bądzcie silni podjeliscie bardzo trudna decyzje w zyciu chyba najtrudniejsza ale nikt Was za to nie potępi bo nikt nie wie tak naprawde co on by zrobil w takiej sytuacji dużo siły
krakowianka- piękne to co napisałas do naszej Gnieshy aż sie płakać chce

wogole jakos smutno mis ie zrobiło:-:)-:)-(

reklama
Smutno dzisiaj na forum :-(

Ja tylko powiem, że już jestem po wizycie, nadal wychodzi dziewczynka, waży ok 750 gram i strasznie fikała nóżkami i rączkami dzisiaj

lena czy ty nie jesteś na zwolnieniu????
Widzę że podobnie jak ja. Ja też wracam powolutku, ale mam taką fajną umowę w pracy że będę jeździła do klienta raz w tygodniu, no i dwa-trzy razy w miesiącu do innego klienta i za to dostanę tzn. mój mąż dostanie 500zł. Jak będę robiła dodatkowe rzeczy to będzie odpowiednio więcej:)
Także stwierdziłam że się opłaca. Tylko już więcej nie wezmę leżącego L4.:(

reklama
Wogóle nic już się nie chce dziś pisać smutek straszny!

kasiulka-jaka już duża babka!

Ja już po dzisiejszej wizycie też niezbyt zadowolona powiedział że szyjka po dwóch porodach marnie wygląda ma jakieś pęknięcie za dwa tyg mam mieć usg i pomiar szyjki ale mimo wszystko mam jak najwięcej wypoczywać nie przemęczać się no i zero seksu teraz znów w nerwach będe czekać na ten pomiar szyjki bo jakby była zbyt krótka to jakiś szew trzeba by założyć:no:

Do góry