reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

gniesha- Kochana bądzcie silni podjeliscie bardzo trudna decyzje w zyciu chyba najtrudniejsza ale nikt Was za to nie potępi bo nikt nie wie tak naprawde co on by zrobil w takiej sytuacji dużo siły
krakowianka- piękne to co napisałas do naszej Gnieshy aż sie płakać chce

wogole jakos smutno mis ie zrobiło:-:)-:)-(

reklama
Smutno dzisiaj na forum :-(

Ja tylko powiem, że już jestem po wizycie, nadal wychodzi dziewczynka, waży ok 750 gram i strasznie fikała nóżkami i rączkami dzisiaj

lena czy ty nie jesteś na zwolnieniu????
Widzę że podobnie jak ja. Ja też wracam powolutku, ale mam taką fajną umowę w pracy że będę jeździła do klienta raz w tygodniu, no i dwa-trzy razy w miesiącu do innego klienta i za to dostanę tzn. mój mąż dostanie 500zł. Jak będę robiła dodatkowe rzeczy to będzie odpowiednio więcej:)
Także stwierdziłam że się opłaca. Tylko już więcej nie wezmę leżącego L4.:(

reklama
Wogóle nic już się nie chce dziś pisać smutek straszny!

kasiulka-jaka już duża babka!

Ja już po dzisiejszej wizycie też niezbyt zadowolona powiedział że szyjka po dwóch porodach marnie wygląda ma jakieś pęknięcie za dwa tyg mam mieć usg i pomiar szyjki ale mimo wszystko mam jak najwięcej wypoczywać nie przemęczać się no i zero seksu teraz znów w nerwach będe czekać na ten pomiar szyjki bo jakby była zbyt krótka to jakiś szew trzeba by założyć:no:

Do góry