reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam się!
nadrobiłam po weekendzie wszystko:-)
Ewelinka - cieszę się, że z maluszkiem wszystko w porządku i gratuluję 3 córci. A co do imienia - u nas jak będzie córcia to będzie własnie Michalina
Ita85 - tak jak sama napisałaś, nie zawsze NT wskazuje na wadę - mam nadzieję, ze u Was urodzi się zdrowy synek. A z cisnieniem żartó nie ma - jak trzeba to leż i pachnij;-)
ja chętnie ale nie umiem na zamkniętym dodawać fotek ;(, szkoda że nie można tak po prostu wklejać ...
Kpi - trzeba zdjecie najpierw wrzucić na serwer - ja wrzucam na stronę empika - tam robię sobie album i tylko kopiuje link do zdjęcia, który wklejam na BB:tak:
Paulka - super, że z teściami tak miło spędziłaś czas - w sumie teraz powinnyśmy się przecież cieszyć a nie denerwować i zadręczać - życzę, by już tak zostało:sorry2: o - doczytałam, że byłąś na imprezece - fajny prezent od Rodziców:tak:
Cobra - tekst Twojego teścia - okropność. Super natomiast, ze masz takie wsparcie w mamie:tak:. Myslę, że niektórzy starsi ludzie są tacy zabobonni - moja mama nie powiedziała, że dziecko umrze, ale tez co jakiś czas dogaduje, żeby ciuszków jeszcze nie brać (są u Niej w domu po mojej siostrzenicy i ja chcę je niedługo zabrać). Efekt był taki, ze nawrzeszczałam na Nią, żeby mi tu z zabobonami nie wyjeżdżała:baffled: Mam też taką ciotkę, co zwróciła mi w święta uwagę, bym nie zakładała korali - też powiedziałam, ze w zabobony nie wierzę i sobie nie życzę takich komentarzy - i nie obchodzi mnie co sobie pomyślała:confused:
Agi78 - mój M wczoraj już taki zawiedziony był, że nie czuje kopnięć - co On przyłoży się do brzucha, to maluszek przestaje fikać, albo robi to delikatniej i M nie czuje. Podobnie jak u Klementinki;-) A co do usg - mi lekarz mówił, że aby ocenić rozwój narządów to do 30 tygodnia - bo potem nie jest juz tak wiarygodne:sorry2:
Ewuś - ja bym się spotkała - od jednego spotkania nic się nie stanie, a ludzie niech sobie gadają - pewnie i tak to robią:sorry2:
Gniesha - jak badanie???
Czarna Wiedźmo - kciuki zaciskam juz na 14;-)
Gosiagro - za twojego M też - już Wam wystarczy tych stresów:tak:
Zyrraffka - spóźnione, ale szczere - życzenia urodzinowe - wszystkiego naj...
Magdalena79 i Anecznik - dla Was najlepsze życzenia, by miłośc i szczęście na wspólnej drodze z Waszymi Połówkami się nie kończyły:-)
Anik - zdrowiej szybciutko:tak:

Ja musze w domku ogarnąć troszkę po weekendzie spędzonym w szkole - mam stertę naczyć do zmywania:szok:

Wszystkim Czerwcówkom życzę więc miłego dnia i zmykam

reklama
karo85 moje dzieciatko uaktywnilo sie w dzien 18tc.i od tego czasu nie daje o sobie zapomniec:) robi sobie ze mnie organy. pewnie bedzie miec adhd :D

paulka82 on wie ze mam meza,a dziecko teoretycznie ojca.sama nie wiem co chce i z kim.w koncu bede musiala cos zdecydowac,dzieko nie moze miec dwoch ojcow.
kreatorka policja stwierdzila ze z braku jakichkolwiek dowodow musza umozyc postepowanie.jednym slowem maja to gdzies.a samochod nadaje sie raczej na zlom juz.
u notariusza nie bylam z podowod natury finansowej,moze uda mi sie za mc. o ile nie bede miala wtedy jakis dlugow przez niego,to moze bedzie dobrze.

myślę,ze Twój mąż udowodnił,że niestety nie dojrzał do bycia ojcem i mężem, napisałam to samo ewus2090, jeśli ten kolega jest dla Ciebie kimś ważnym to nie rezygnuj, ale pozałatwiaj najpierw sprawy z mężem, żebyś miała "czyste" konto angażując się w coś nowego:-)
a co do finansów to zrób to jak najszybciej, żeby czasem do Ciebie nie przyszedł ktoś, komu Twój mąż jest winien pieniądze:wściekła/y:

karo85 moje dzieciatko uaktywnilo sie w dzien 18tc.i od tego czasu nie daje o sobie zapomniec:) robi sobie ze mnie organy. pewnie bedzie miec adhd :D

adhd:) dobre:-D:-D:-D

moje dziecko ma tak: jeden cały dzien i całą noc szaleje - a później jeden dzień i jedna noc spokój:-) normalnie system zmianowy 24na24:-D

u mnie nadal milczenie w brzuszku...maleństwo nie chce się jakoś uaktywnić:no:
jakoś martwię się tym:baffled:

Kochana, nie martw się, w suwaczku widzę, że to Twój 20 tc, spokojnie masz jeszcze czas, ja dopiero kilka dni temu poczułam pierwsze ruchy ale są wciąż bardzo nieregularne i nie czuję ich każdego dnia. Masz jeszcze czas, nosek do góry! :tak:

Witajcie Kochane!!!!:biggrin2:

Po pierwsze
gniesha, czarna wiedźma i gosiagro - powodzenia na wizytach i samych dobrych wieści...Ja dziś całutki dzien jestem w pracy ale myślałami i sercem będę z Wami Kochane...Ścisakm Was moco...

Po drugie wczoraj popsuł nam się piec i jest cholernie zimno w domu ...Już dzwoniliśmy do naszej Agencji od której wynajmujemy dom...MAm nadzieje, że zjawi się dziś ktoś kto to naprawi.....Nie cierpię zimna...wrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y:

Andzia S - :-) dziękuję za życzonka

też mam dzisiaj lenia strasznego, chyba dziś tylko obiad zrobię - krokieciki, bo nadzienie mi zostało, wystarczy tylko kilka naleśników usmażyć

Ostatnia edycja:
To jest właśnie pierwszy prezent naszej córeczki od babci i dziadka:-):-):-)

Załączniki

• P2080756.jpg
    P2080756.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Do góry