reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dzień dobry :)
Wstałamdziś w dobrym nastroju - może na cały tydzień taki optymizm się uda zaszczepić?

Gosiago - trzymam kciuki i same dobre myśli ślę w Twoim kierunku. Będzie dobrze!

Artykuł ciekawy, aczkolwiek mnie zawsze rozkładają komentarze pod tymi artykułami. Swoją droga, to sądzę, że część kosztów zaniżono i w rzeczywistości trzeba wydać na niektóre rzeczy więcej, część natomiast jest zaniżona i można dać sobie radę angażując mniejsze nakłady finansowe - bez krzywdy dla dziecka.
A jak będzie w praktyce - to się okaże. Póki co widzę, że ciążowy czas wydaję mniej niż jest tam uwzględnione.

reklama
ja też sie witam raniutko
przede wszystkim powodzenia na wizytach
kciuki mocno zaciśnięte gniesha, czarna wiedźma, gosiagro:tak:
lecę zagłębić się dokładniej w lekturkę i nadrobić co wcześniej pisałyście:-)

Dzień dobry dziewczyny:-)
cały weekend spędzony w łóżeczku, jakaś choroba mnie dopadła - gardło boli jak diabli - ledwo przełykam, zaczęłam płukać Tantum Verde i mam nadzieje na polepszenie:-)

gniesha - kciuki zaciśnięte - trzymaj sie kochana:-)
emalia82 - dobre wieścip po wizycie u kardiologa - Jaś napewno okaże sie zdrowym chłopcem:-)
czarna wiedźma - powodzenia na dzisiejszej wizycie
gosiagro- za waszą wizyte równiez trzymam kciuki

i wszystkim zyczę miłego dnia:-)

ewus - calkiem podobna sytuacja jak u mnie,z tym kolega,tyle ze ja dla utrudnienia mam meza na papierku.ja sie z nim spotkalam,co mi tam..

odzywam sie ,zeby nie bylo ze milcze,a tylko Was czytam

ewus - calkiem podobna sytuacja jak u mnie,z tym kolega,tyle ze ja dla utrudnienia mam meza na papierku.ja sie z nim spotkalam,co mi tam..

odzywam sie ,zeby nie bylo ze milcze,a tylko Was czytam

Kochana mam nadzieje,że to spotkanie choć na chwilę pozwoliło Ci zapomnieć o swoich problemach:-):-) a może pozwoli Ci podjąć inne decyzje:-)

paulka82 - niestety masz racje... zapomnialam przy nim o wszystkim,do teraz jestem zdziwiona jak facet ,ktory nie jest ojcem dziecka,moze mowic o malenstwie jak o swoim, ze za nim teskni,ze chce byc jego tata,masakra jakas

paulka82 - niestety masz racje... zapomnialam przy nim o wszystkim,do teraz jestem zdziwiona jak facet ,ktory nie jest ojcem dziecka,moze mowic o malenstwie jak o swoim, ze za nim teskni,ze chce byc jego tata,masakra jakas

o kurcze, no to teraz masz nowy problem...
tylko poradzę Ci jedno, jeśli chcesz z Nim wiązać jakieś plany, najpierw zakończ sprawę z mężem, a po drugie uświadom temu koledze,że przecież dziecko ma już ojca(jeśli można Go tak nazwać:wściekła/y:)
a co zamierzasz z tym wszystkim zrobić, jeśli mogę spytać?

A ja chyba dzisiaj sie przejdę i popatrzę po sklepach na ubranka dla dzieci, bo tak jak zdaję sobie sprawę to nei zdążę potem i z wyprawką i z remontem :confused: więc chyba już się za to zabiorę, przynajmniej część rzeczy pozałatwiam :cool2:

U nas dzisiaj tez stresujący i cięzki dzień, bo M. idzie do onkologa po tomografii i boimy się bardzo co usłyszy:-:)-:)-(
Jak się dowiecie jak wypadła tomografia to koniecznie napisz! Trzymam za męża kciuki :tak: musi być dobrze :tak:
ewus- dokładnie zrób tak jak pisały dziewczyny :yes: spotkaj sie z kolegą, pogadaj, ale mimo wszystko ja nie robiłabym sobie większych nadziei póki co, w końcu teraz to mały pikuś w porównaniu z tym co nas czeka jak dzieciaki będą na świecie, a co dopiero bliźnięta... :yes:Najważniejsze, żebyś robiła wszystko zgadnie ze sobą i dla dobra dzieci :tak: a ludźmi sie nie przejmuj, oni Ci chleba nie dają, wiec niech sie nie interresują nie swoimi sprawami. :tak:
cobra18 - no to pisz dziewczyno! Zrobiłas porządek z rozdzielnością? Coś ruszyło z tym włamaniem? Pisz co u Ciebie! nie możesz dusić w sobie swoich problemów :tak::tak:
Anik79 - to leż, odpoczywaj i pozbywaj sie wstrętnego bólu gradła :-D Czekam na polepszenie! :-)

Kciuki już od rana zaciśnięte! :happy2::happy2: wizytówki i gniesha będzie dobrze!

paulka82 on wie ze mam meza,a dziecko teoretycznie ojca.sama nie wiem co chce i z kim.w koncu bede musiala cos zdecydowac,dzieko nie moze miec dwoch ojcow.
kreatorka policja stwierdzila ze z braku jakichkolwiek dowodow musza umozyc postepowanie.jednym slowem maja to gdzies.a samochod nadaje sie raczej na zlom juz.
u notariusza nie bylam z podowod natury finansowej,moze uda mi sie za mc. o ile nie bede miala wtedy jakis dlugow przez niego,to moze bedzie dobrze.

reklama
witam się porannie moje drogie:-)

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty.
Ja dziś jakaś leniwa jestem więc chyba przed tv spędzę ten dzień;-)
no i podczytując BB:-)

u mnie nadal milczenie w brzuszku...maleństwo nie chce się jakoś uaktywnić:no:
jakoś martwię się tym:baffled:

Do góry