reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Hmm...dziwne. Może podejrzewa że masz skurcze i dlatego zabronił.Z ciekawości zapytam jutro koleżankę,jest ginekologiem i dowiem się.Tak naprawdę w szkole rodzenia to nie ma żadnych męczących ćwiczeń,machanie nogami, turlanie się na piłce. Może na jogę mogłabyś chodzić. Obiecuję zapytać.A w którym jestes tyg?

reklama
Termin mam na 7.06.2010wiec ok 23 tyg ja od listopada nie trenuje juz wogóle bo nie miałam ani weny,ani siły,pozatym nie wolno w ciąży jeździc konno,a ja w pażdzierniku jechałam jeszcze zawody ale musiałam skonczyc sezon...problemy z twardawą macicą pojawiły się ok14 tyg tak mam w karcie ciązy...w 18 wpis ze jest dość miękka ...:confused:

Termin mam na 7.06.2010wiec ok 23 tyg ja od listopada nie trenuje juz wogóle bo nie miałam ani weny,ani siły,pozatym nie wolno w ciąży jeździc konno,a ja w pażdzierniku jechałam jeszcze zawody ale musiałam skonczyc sezon...problemy z twardawą macicą pojawiły się ok14 tyg tak mam w karcie ciązy...w 18 wpis ze jest dość miękka ...:confused:

Ok. Dowiem się jutro i Ci napiszę. Jeśli chodzi o jazdę konna to jestem pewna że odpada ale co do innych ćwiczeń to się dowiem.

No proszę jakie pogaduchy nocną porą :-D Jest szansa, że będę mieć kompana (albo kompanki) na ploteczki późną nocą (dla mnie wcale nie tak późną)

a ta cytrynka nie wypaczy wyniku? pielęgniarki pozwalają ją dodawać?jeśli z cytrynką to nie byłoby tak źle:happy2::happy2::happy2:

wczoraj jeszcze o to pytałam moją ginkę i mówiła że można:tak:cytryna wyniku nie zmienia:no:

krakowianka moje kciuki juz zaciśnięte:tak:

kreatorka też słyszałam że najdokładniejsze są ciśnieniomierze zegarowe, tylko nie wiem czy będę potrafiła go obsłużyć...

Załączniki

• good-luck-5.gif
    good-luck-5.gif
    105,7 KB · Wyświetleń: 22
Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewczyny!!!

TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA KRAKOWIANKE, KTÓRA WŁAŚNIE TERAZ MA BADANIA!!!!! OBY WSZYSTKO BYŁO DOBRZE!!!!

no i oczywiście za resztę dziewczyn, które maja dziś wizyty też!!!!:-):-)

Ja już po śniadanku z całą rodziną, zaraz się zbieramy najpierw do kina a potem na najlepszy film z życia każdej matki-USG 3D w roli głównej mój dzidziuś:-):-):-)

Do góry