Hmm...dziwne. Może podejrzewa że masz skurcze i dlatego zabronił.Z ciekawości zapytam jutro koleżankę,jest ginekologiem i dowiem się.Tak naprawdę w szkole rodzenia to nie ma żadnych męczących ćwiczeń,machanie nogami, turlanie się na piłce. Może na jogę mogłabyś chodzić. Obiecuję zapytać.A w którym jestes tyg?
reklama
Dina82
Początkująca w BB
Termin mam na 7.06.2010wiec ok 23 tyg ja od listopada nie trenuje juz wogóle bo nie miałam ani weny,ani siły,pozatym nie wolno w ciąży jeździc konno,a ja w pażdzierniku jechałam jeszcze zawody ale musiałam skonczyc sezon...problemy z twardawą macicą pojawiły się ok14 tyg tak mam w karcie ciązy...w 18 wpis ze jest dość miękka ...
Termin mam na 7.06.2010wiec ok 23 tyg ja od listopada nie trenuje juz wogóle bo nie miałam ani weny,ani siły,pozatym nie wolno w ciąży jeździc konno,a ja w pażdzierniku jechałam jeszcze zawody ale musiałam skonczyc sezon...problemy z twardawą macicą pojawiły się ok14 tyg tak mam w karcie ciązy...w 18 wpis ze jest dość miękka ...
Ok. Dowiem się jutro i Ci napiszę. Jeśli chodzi o jazdę konna to jestem pewna że odpada ale co do innych ćwiczeń to się dowiem.
Gosia***
Fanka BB :)
a ta cytrynka nie wypaczy wyniku? pielęgniarki pozwalają ją dodawać?jeśli z cytrynką to nie byłoby tak źle
wczoraj jeszcze o to pytałam moją ginkę i mówiła że możnacytryna wyniku nie zmienia
krakowianka moje kciuki juz zaciśnięte
kreatorka też słyszałam że najdokładniejsze są ciśnieniomierze zegarowe, tylko nie wiem czy będę potrafiła go obsłużyć...
krakowianka79
nowalijka
CZEŚĆ - WŁAŚNIE JADĘ NA BADANIA Z Jagódką - trzymajcie kciuki na 8:30
CZEŚĆ - WŁAŚNIE JADĘ NA BADANIA Z Jagódką - trzymajcie kciuki na 8:30
moje właśnie zaciśnięte:-)
może udami sie jakoś kierować bo zawiozę mała do przedszkola a później do położnej z wynikami:-)
miłego dzionka i udanych wizyt wszystkim życze!!!!
czarna wiedzma
Skromna i Gospodarna ;-)
Ja trzymam już od wczoraj Odezwij się koniecznie jak wrócicie!!!CZEŚĆ - WŁAŚNIE JADĘ NA BADANIA Z Jagódką - trzymajcie kciuki na 8:30
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewczyny!!!
TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA KRAKOWIANKE, KTÓRA WŁAŚNIE TERAZ MA BADANIA!!!!! OBY WSZYSTKO BYŁO DOBRZE!!!!
no i oczywiście za resztę dziewczyn, które maja dziś wizyty też!!!!:-):-)
Ja już po śniadanku z całą rodziną, zaraz się zbieramy najpierw do kina a potem na najlepszy film z życia każdej matki-USG 3D w roli głównej mój dzidziuś:-):-):-)
TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA KRAKOWIANKE, KTÓRA WŁAŚNIE TERAZ MA BADANIA!!!!! OBY WSZYSTKO BYŁO DOBRZE!!!!
no i oczywiście za resztę dziewczyn, które maja dziś wizyty też!!!!:-):-)
Ja już po śniadanku z całą rodziną, zaraz się zbieramy najpierw do kina a potem na najlepszy film z życia każdej matki-USG 3D w roli głównej mój dzidziuś:-):-):-)