Lenuszka
Mamusia Gajusi
Ja tez skorzystamKlementinka - przepis właśnie wrzuciłam na wątek kuchenny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez skorzystamKlementinka - przepis właśnie wrzuciłam na wątek kuchenny
karo powodzenia na wizycie, tez masz 3d dzisiaj?
Sluchajcie, ktora z was bedzie chodzila do szkoly rodzenia? Ja pod koniec lutego zaczynam joge dla ciezarnych polaczona ze spotkaniami z poloznymi i wykladami, ale jestem ciekawa waszych wrazen bo jednak w Polsce to jakos inaczej do tego podchodza
Moze bedziemy sie dzielily zdobytymi informacjami na osobnym watku? Kwietniowki maja cos podobnego i bardzo ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec..
Co wy na to?
Ja za połówkowe płaciłam 250 zł, badanie jakieś 40 min, jeśli dzidzia się zakrywała to byłam przerzucana z boku na bok, żeby zrobić każdy pomiar
(BPD, HC,AC,FL,HUM,CER,HR,UA,UV,PI,DV + objętość płynu owodniowego, położenie dziecka, lokalizacja łożyska, szczegółowa budowa płodu i pępowiny), zdjęć mam 10, nagranie 15 minut w tym z 10 min to 4D. Tam gdzie ja byłam naprawdę warto iść tylke, że to w Warszawie nie w Trójmieście. Lekarz na prawdę super wszystko po kolei tłumaczył.
ZDEC- nie zostawię
W czwartek 28.02 jadę z małą na specjalistyczne badania, zajmą sie mną od góry do dołu, żeby za wczasu wykryć ewentulne nieprawidłowości wewnątrz. Boję się troszkę. Ale mała daje mi dużo siły. Juz nie płaczę cieszę się, że Jagoda będzie z nami. Wiem, że czeka nas masa pracy ale juz teraz nie umiem bez niej żyć. Nigdy nie czułam, że można tak bardzo kochać kogoś kogo jezcze nie ma - to niesamowite uczucie. Wiem, że stanęła na naszej drodze nie bez powodu.
Chcę jej dać szansę na życie. Chcę aby zobaczyła,
- zimą - padający śnieg
- wiosną kwitnące kwiatki
- latem latające motyle
- jesieniom spadające kasztany
Kochana przepiękne to co piszesz:-) moje kciuki juz zaciśnięte i pozostaną tak aż będziesz po wizyciewszystkiego dobrego.
Ja jutro mam wizytę i USG połówkowe i przyznaję że powoli dopada mnie strachoby wszystko było dobrze...
ja od miesiąca chodzę ma jogę i pilates dla ciężarówek, jest bardzo fajnie- pełen relaks- polecam:-)
kochana, a gdzie dokładnie byłaś na tym usg w Wawie? podasz namiary?