reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

A tak a'propos płci to przypomniał mi się wątek chińskiego kalendarza. Są tacy co twierdzą że w ich rodzinach sprawdza się w 100%. A jak jest u Was? Czy u tych z Was które znają już płeć albo mają już pociechy ten kalendarz tez się sprawdza?
https://www.nasza-ciaza.pl/web/spolecznosc/planowanie_plci_dziecka_kalendarz_chinski

U mnie wychodzi niby dziewuszka :-) Ciekawe czy się potwierdzi? :confused: Bo bardziej czuję się na chłopca i nawet tak jakoś zwracam się do maleństwa w formie męskiej, ale może własnie wytnie mi psikusa i nie doszukam się siusiaka:-D

Ostatnia edycja:
reklama
askut ja też chodziłam z moim tatą i starszym bratem na mecze i było bardzo fajnie:-):-) a tak wogóle to bardzo mi się podoba podpis pod Twoim suwaczkiem szczególnie pierwsze zdanie i czekam niecierpliwie,aż pod moim tez to będzie napisane :-):-)

Dziekuję wszystkim za przywitanie - jak miło:)

Lecja witaj, tez Toronto?:-) Ja rowniez :tak: Ktory rocznik, moze chodzilysmy razem do szkoly?:-p Zagladaj czesto!
Latek już nieco sobie liczę - w tym roku aż strach pomyśleć będzie 33 więc chciał nie chciał wychodzi rocznik 77. A Ty?

A co do płci - mam kilka ciężarnych dziewczyn w otoczeniu i tu zdecydowanie przeważają spodziewani chłopcy. Już niemalże miałam przekonanie, ze teraz to tylko się chłopcy na świat szykują. Dobrze, że tak jednak nie jest :)

I ja się witam.
Zdec przede wszystkim nie denerwuj się (wiem że łatwo mówić, ale to szkodzi maleńkiej :-D). Gratuluje córeczki i niech się zdrowo rozwija i nie płata mamusi figlów ;-)

Witam nowe czerwcówki :-D

My jutro mamy wizytę i mam nadzieję, że dowiemy się kto rozrabia w moim brzuchu :-D
Dzisiaj już opadam z sił ostatni tydzień był pełen wrażeń i stresów, mam nadzieję że w weekend odpocznę i nadrobię zaległości na forum :tak:;-)
tymczasem uciekam w końcu coś zjeść i wypić ciepłą herbatkę.
pozdrawiam wszystkie i każdą z osobna.

A tak a'propos płci to przypomniał mi się wątek chińskiego kalendarza. Są tacy co twierdzą że w ich rodzinach sprawdza się w 100%. A jak jest u Was? :-D
U mnie wychodzi chlopiec :-D A wiec zobaczymy co sie z tego wykluje ;-)

Latek już nieco sobie liczę - w tym roku aż strach pomyśleć będzie 33 więc chciał nie chciał wychodzi rocznik 77. A Ty?
Oj to jak juz to chodzilas z moim bratem, ja jestem z '80:blink:

koriander to ty jeszcze nie znasz płci dzidziusia? też ostatnio o tym chińskim kalendarzu myślałam czy sprawdza się czy nie. U mnie wychodzi dziewczynka i chciała bym żeby się to sprawdziło ale jak bedzie zobaczymy.

reklama
Do góry