to i mój oskar je tyle co trzeba
, mleka też już niepije ale gotuje mu kaszke manne na mleku i zawsze dodam jakiegoś startego owocka , pozatym budyń zjada , serki , i kaszki na mleku wiec nie jest żle. no i naleśniki i gofry lubi . jednak mimo to dzień bez słoiczka niejest dniem " najedzonym" tak wiec koło 12 jest obiadek ze słoiczka a czasem nawet 2
.
ŚNIAdanko zaczynamy koło godz 10.00 bo oskar tak długo śpi - kaszka manna z owockiem , lub inna kaszka lubi te nowe z nestle pyszne śniadanko
12.00 obiadek zupka
14.00 obiadek drugie danie
koło 18.00 ( po drzemce) owocek jakiś i serek , czasem naleśniki , gofry
20.00 kaszka na mleku
21.30 2 danonki i lulu
pije ile chce tylko cherbatki , soków i wody nielubi , miedzy posiłkami dopadnie jakąś czekoladke , jajo,lizaka, prazynki , biszkopty lub parówki . po śniadanku skubnie coś też z mojego śniadania - czasem zje mi wszystko a czasem tylko poniucha nosem
Oskar lubi książeczki , czytamy dużo i często a zawsze przed snem , oskar umie tez naśladować zwierządka, skacze jak kangurek, pokazuje na różne przedmioty i chce by mówić co to jest. kupiłam mu płytki kreatywne myślenie i mądry maluch - uwielbia je , mogłyby lecieć naokrągło . lubi też bajki - prawie wszystkie z cbebbies .
kupiliśmy mu też świnke morską , karmiłby ją bezprzerwy , ale pogłaskać sie boi .
fotki wrzuciłam na zamknięty .