reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2009

Ja mam z Lovi taki zestaw dwóch kubków jeden mniejszy z gumowym dziubkiem a drugi większy. Moj mały nie załapał jak to się robi bo musi bardzo mocno ciągnąć, a jak mu zdejmę zaworek to kapie i leci za dużo. Nawet ja próbowałam coś wyciągnąć z tego kubeczka i nie dłam rady, bardzo malutko leciało i nie dziwie się,że mój mały nie chce z tego pić.

reklama
Witam dziewczynki :-)
Mi Piter wyrwał modem z laptopa i złamał :wściekła/y: dlatego nie zaglądałam ostatnio. U nas wszystko dobrze, chodzimy do żłobka, mojemu dziecku się bardzo tam podoba i płacze jak się ubieramy do domu :eek:. Wreszcie jakieś atrakcje, a nie nuda domowa. :laugh2:
Poza tym przeprowadziliśmy się i nie mamy jeszcze kuchni :-(, zupki gotuję na maszynce elektrycznej. Ale dajemy radę wreszcie na swoim :-p

Oli.B a jak tam staranka o braciszka lub siostrzyczkę dla Piterka.
A tak poza tym to wiem jak to jest na swoim, rok temu przechodziłam to samo :-):-):-) Zyczę miłego urządzania się.
Jeszcze się pochwalę, że dzisiaj przyszedł nowy wózio dla Piotrusia - Jane Slalom Pro. Dalam za niego 850z przesyłką, a na allegro nowe kosztuja 1600zł. Facet z nieba mi spadł, bo sam napisał do mnie maila czy nie chcę kupić nowego wózka, aż w szoku byłam, że za połowe ceny sprzedaje. Teraz stoi w domku i czeka na pierwszy spacerek, ale się cieszę. Z pierwszym wóziem Piterka nie będę miała kłopotu, bo kuzynka ode mnie odkupi :)

Ostatnia edycja:
Oli.B a jak tam staranka o braciszka lub siostrzyczkę dla Piterka.

Och Zielona :-( staramy się i nic :wściekła/y:. We wtorek miałam jakieś plamienie, a miesiączka dopiero za 14 dni, byliśmy u doktora i mówi, że nic nie widać. Kazał zrobić test po 5 marca i zobaczymy. Ech jak się za bardzo chce to zawsze tak jest.
A dziś moja przyjaciółka urodziła synka :laugh2:, ale się cieszę.

No masz rację, że jak się bardzo chce to nie wychodzi. Moja kuzynka tez się starala i dopiero udało się jak pojechali z mężem na urlop. Tam sie wyluzowali i się udało. Trzymam kciuki. :-)

Witam:-)

U nas dzisiaj straszna zawieja....a ja siedze jeszcze przez pare dni jak na szpilkach bo jeszcze tydzien i dowiemy sie czy sprzedalismy nasze mieszkanko a wtedy przeprowadzko 100 km. do malego slicznego miasteczka,inne zmartwienie to czy nasz nowy dom zdarza wykonczyc za 2 m. mam nadzieje ze tak bedzie:-D

Gabi juz zdrowa,wczoraj bylysmy w przedszkolu,tutaj mozna isc z dzieckiem na pare h,sa takie publiczne darmowe,tylko mama lub ktos musi byc z maluchem,moje male bardzo lubia tam chodzic,bo zawsze to cos innego niz siedzenie w domku:-D

No mala sie kaszki domaga,wiec uciekam...mileego popoludnia kochane:-D:-D:-D

fajnie macie z tymi przedszkolami - u nas zadarmo niema nic.
trzymam kciuki za szybką sprzedarz mieszkanka .

No z tymi przedszkolami to fajna sprawa bo dzieci maja tam takie zajecia jak w normalym przadszkolu i dla mojej starszej corci to super rozwiazanie bo ona mowi narazie tylko po polsku a tam jest miedzy dziecmi i uczy sie angielskiego....u nas wprowadzili juz od tego roku ze 4-letni maluch idzie juz od 9 do 4 do przedszkola wiec praktycznie caly dzien,dla pracujacych mam super sprawa,ale mnie sie wydaje ze dzieci sa jeszcze za male na tak dluga rozlake tym bardziej ze nie musza...no ale jak nie poslesz to cie do wiezienia nie zamkna...no i co najwarzniejsze nie placisz za to:-D:-):-)

reklama
Hello:-D:-D:-D

U nas od wczoraj sztorm sniezny:szok: taka zawieja ze nikt sie z domu nie rusza,szkoly pozamykane,nawet niektore sklepy,jak zimy nie bylo to teraz bedzie chyba do maja.no ale Viktoria zadowolona bo w koncu Gabi bedzie mogla nasaneczkach powozic:-)

Do góry