reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

no ale sie wycwaniłam i od jakiegoś czasu zapinam małego w szelki i tak spacerujemy- on cały uchapany i szczęśliwy a ja mam spokój :-p.

Andziu, w jakie szelki zapinasz synka?, jakieś nosidełko, pytam bo ja dzisiaj dostałam przesyłkę z moim bondolino, będziemy próbować :tak:.
HOPPEDIZ BONDOLINO Tragetuch Rückentrage Tragesack bei eBay.de: Tragetücher (endet 25.09.09 01:54:00 MESZ)
Oby tylko się małemu spodobało, pocieszam się, że w razie czego będziemy go nosić jak podrośnie (do 36 kg) na wycieczkach :-), a taki większy smok to chyba już nie będzie marudą :-D:szok:?

reklama
Nasz Alex to glowny pilot Maclarena;-). Bardzo polecam:tak:.
Chociaz czytalam ze nie mozna nosic malych dzieci zbyt dlugo w takim nosidelku, wiec nie przesadzamy ale maly ma radoche na takim spacerze.

Załączniki

• IMG_4824.jpg
    IMG_4824.jpg
    45 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
Myśmy specjalnie kupili nosidełko ergonomiczne swoją konstrukcją zbliżone do chusty (a o wiele od niej prostsze w wiązaniu). Nie posiada ono żadnych twardych części czy stelaża i powiem Wam pierwszy spacerek był rewelacyjny :-).

Ja też chcę kupić nosidło, ale czekamy na opinię lekarza pediatry do którego idziemy jutro w sprawie dysplazji bioderka, bo może nie można przy takiej wadzie nosić w nosidle

Ja też próbowałam uzywać hust i nosideł, róznych ... ale na razie z nędznym rezultatem bo mała za nic nie chce w nich siedzieć, tak jak i nie chce leżeć w wózku...najlepsza dla niej pozycja to na brzuchu więc ja noszę na rękach co jest niezwykle meczące bo mała juz 7kg ma :szok::eek:....na brzuchu w wózku tez nie chce jeżdzic...spacery przypominają walkę o chwile spokoju hehe...ale mi sie trafił egzemplaż...:laugh2:

Pixella to moze w worek i na plecy;-):-D...Za kim ona sie wdala...?
Nasz siedzi chetnie pod warunkiem ze ma buzie odwrocona do "swiata" w przeciwnym razie nawet nie pozwoli sie zapiac.
Chusty tez za bardzo nie dzialaly bo jak byl obwiazany zbyt duza iloscia materialu to zaraz sie pocil. A te szelki co mamy sa mieciutkie i jest mu w nich luzno wiec zakup trafiony:tak:.

reklama
Anavel, bombowe masz to nosidełko :-)

moja Ania jeździ w wóziu i sie rozgląda i patrzy na wszystko jakby jej się miała głowka ukręcić ;-) musi mieć obiekt do ptrzenia, jak nie ma to łąaaaaaaa i krzyk :-D

Do góry