reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Meva, a ile miala twoja mala jak lecieliscie?

A co z pokarmem dla malenstwa? Mozna bez problemu wziac? A co do wozka to ja bym chciala wziac stelaz z gondola, i wsadzic do luku bagazowego przed samym wejsciem do samolotu, jest to mozliwe?
Dzieki za pomoc dziewczyny

reklama
Meva, a ile miala twoja mala jak lecieliscie?

A co z pokarmem dla malenstwa? Mozna bez problemu wziac? A co do wozka to ja bym chciala wziac stelaz z gondola, i wsadzic do luku bagazowego przed samym wejsciem do samolotu, jest to mozliwe?
Dzieki za pomoc dziewczyny

Pytałam się o pokarm na lotnisku w CPH i tam nie robią problemu, myślę że gdzie indziej tez nie. Co do wózka - zależy od lotniska, najlepiej też zapytać.
Michasia miała 5 tygodni jak leciała po raz pierwszy i 8 jak wracała.

Kochane dziewczynki, dzis prawie rzutem na tasme (termin odbioru mialam na 30 lipca) dostalam paszport dla Olenki, takze zgodnie z planem jutro cala rodzinka lecimy na ponad miesiac do Polski.Takze prosze badzcie grzeczne, zeby Agatka nie miala za duzo roboty, i zebym nie musiala urlopu przerywac zeby porzadek zaprowadzic ;-);-)

U nas jak lecialam w tamtym roku z Viki do Polski to do 6 m. daja taka mala gondolke w ktorej mozna trzymac malenstwo,a jedzonko dla maluszka tez mozna zabrac bez problemu:-):-):-)

Kasiu
milego wypoczynku zycze:-D:-D

Kochane dziewczynki, dzis prawie rzutem na tasme (termin odbioru mialam na 30 lipca) dostalam paszport dla Olenki, takze zgodnie z planem jutro cala rodzinka lecimy na ponad miesiac do Polski.Takze prosze badzcie grzeczne, zeby Agatka nie miala za duzo roboty, i zebym nie musiala urlopu przerywac zeby porzadek zaprowadzic ;-);-)

:no::no::no::no::no::no::-:)-:)-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dobry wieczór kochane
Kasiu, wypocznij naładuj akumulatorki, i oby Twój urlop był udany!!! powodzonka!!! udanego urlopu!

u mnie Ania dziś pobiła rekord wszechczasów ze spaniem, spała od 22 do wpół do 9!! :szok: ale mnie zadziwia ta dzidzia!!! :tak:
Teraz już królewny zasnęły.

U nas gorąco dalej jak w piekle... muszę znowu okna pootwierać bo idzie zdechnąć z tego gorąca!!!

Dzisiaj jestem trochę zdołowana, a to przez wydarzenia sprzed 3 lat, niespodziewanie umarł mój ukochany wujaszek :-:)-( bardzo to przeżywałam i przeżywam, co i rusz śni mi się... i mam doła... ale to przejdzie mam nadzieję, w końcu życie toczy się dalej jakoś...

u mnie Ania dziś pobiła rekord wszechczasów ze spaniem, spała od 22 do wpół do 9!! :szok: ale mnie zadziwia ta dzidzia!!! :tak:

jejku,ale Ci zazdroszcze :tak: chciałabym,żeby moja też była takim śpioszkiem...
najdłużej mi przespała kilka razy 5godz :baffled:
a dzisiaj dała mi popalić bo w ciągu dnia przespała łącznie 2 godziny tylko :eek: wzięło ją na gadanie,oglądanie domku,jedzonko co 30min po 60ml :baffled: i oczywiście marudzenie :rofl2:
wiem,że już coraz mniej będzie mi spała,ale bez przesady-nie cały dzień :szok:

reklama
Igla, w dzień nie śpi mi tak długo... 2-4h jak były te upały to spała jak kurka... pół h i pobudka i cycuś ;-) a jak chłodniej, to mnie tak nie morduje ;-)

Do góry