reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

ja właśnie wróciłam ze szkoły rodzenia, byliśmy w szpitalu oglądać porodówkę, tak średnio jezeli chodzi o sama sale porodową, ale ogólnie warunki i opieka bardzo fajnie..mile kobiety ...

a z banku dzwonila ale ona nie wie dlaczego zablokowala mi karte!!!! i ona to wyjasni i miala zadzwonic , ale telefonu do tej pory brak, jak jutro zadzwoni to jej wspólczuje... bo dzisiaj to bylam mila , ale jutro!!!! :crazy::angry::wściekła/y:

reklama
No to sie pochwale bo mój niuniuś jest już zdrowy , infekcja zarzegnana , jeszcze tylko obserwacja i w piątek lub sobote do domciu - tak mi dziś powiedziała pani doktor:tak::tak::tak: Kurde ale jestem szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D
no i oczywiście miziałam go dziś :-):-) i przybrał na wadze ma już 2700 .
Zuch chłopak z tego mojego synusia:tak:.

No a ja oczywiście piore , sprzątam , myje okna - musi być czyściuteńko padam już z nóg ale jeszcze meble wypucuje:laugh2::laugh2:.

Andzia gratuluję dobrych wiadomości! Tylko się nie przepracuj przy tym sprzątaniu - pamiętaj, że musisz oszczędzać siły, bo jak Oskar przyjedzie do domku, to raczej nie będziesz miała czasu na odpoczynek;-)

ANDZIA- cieszę się z Tobą,że dzidziuś Twój zdrowieje.
Ja też dziś "jak wariatka" wysprzątałam całe mieszkanko odkurzanie, mycie podłóg, kurze... łącznie z myciem okien!!,
bo jak zobaczyłam te pochlapane szyby od tych ciągłych deszczy, to mnie drażniło.
I do tego codziennie coś piorę, wczoraj jeszcze ręcznie przeprałam pare ciuszków na chyląco nad wanną!:rofl2:
A teraz stękam i jękam taka jestem połamana...

reklama
Po dzisiejszym badaniu wszystko mnie bolało,a teraz miałam pare skurczy i odzszedł mi czop. Ciekawe czy mnie w nocy ruszy?

Do góry