reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

reklama
Witam się i ja

U nas dzisiaj ciepło, ale wietrzenie.. bardzo źle spałam, miałam okropne sny, aż na samo wspomnienie mnie ciarki przechodzą... Mam nadzieję, że dzisiejsza noc będzie przyjemniejsza :-)

Miłej niedzieli życzę :-)

witam :) ja dziś o dziwo się wyspałam hehe dzidzia nie naciskała mi na pęcherz i nie musiałam biegać co chwile do toalety :) u nas dziś pochmurno :(:( trzeba znaleźć sobie jakieś zajęcie aby się nie nudzić...Życzę wszystkim miłego dnia :):)

Witam kobietki!
Ja również zaliczam się do grona nie wyspanych zawsze miałam kłopoty ze snem ale w tym tygodniu to pobiłam rekord spałam średnio po 2 godziny w nocy przez 6 dni a co będzie dalej :szok: niby się przyzwyczaiłam do nocnych wędrówek do toalety ale najgorszy jest niemiłosierny ból pleców nie mogę znaleźć se odpowiedniej pozycji do spania a każdej boli i dużo wykonuję ćwiczeń na kręgosłup i nie ma efektu źle mi z tym bo nie jestem przyzwyczajona do stękania a ostatnio robię to notorycznie, w dzień jestem potem nie wyspana ale za to mogę robić wszystko w dzień nic mnie nie boli tyle że jestem senna.
Monisiu gratuluję! buzia dla ciebie i synka. ale ci zazdroszczę ja też już chcę mojego synka no ale muszę jeszcze poczekać do 20czerwca.
Życzę miłej niedzieli i pozdrawiam wszystkie mamusie

Czesc kochane...

Do mnie znow przyplatalo sie jakies przeziebienie,wczoraj mialam wysoka goraczke ale dzisiaj jest juz lepiej,mam nadzieje ze juz po kryzysie:wściekła/y::wściekła/y:
Chyba podlapalam cos w tym szpitalu,tak patrze dzisiaj na moj suwaczek i niedowiary jeszcze tylko 3 tyg.niby dotad bylam spokojna,ale powoli zaczyna mi sie udzielac jakies podenerwowanie:-p
Milego wieczorku mamuski:-):-):-)

Hej, ja też się witam w to słoneczne popołudnie.
Pozwoliłam sobie na spacer i teraz leczę opuchnięte nogi, ale było warto:tak:.
Jakaś wysypka i swędzenie mnie ogarnęło pod sam koniec, i trenuję siłę woli żeby sie nie drapać. Końcówka ciąży to nie najlepszy moment na trening silnej woli;-).

Dziś Michasia wypina pupę do góry, jakby tamtędy chciała się wydostać, a wcześniej trenowała szpagat ;-).

Dzień dobry Mamunie... :)))
Właśnie wróciłam z ostatnich wakacji przed porodem :)))) wypoczęta mogę chyba zacząć się przygotowywać do szpitala :)))

o matki musiałam nadrobić bb, widzę ze cześć została wykasowana , może to i dobrze , bo nawet nie wiem na czym stanęło..

jak juz ktos napisał, nie ma sie denerwować wzajemnie, ..

jak Wam minał weekend?

Hej kobiety u mnie jakoś leci pogoda dziś piękna jak nigdy :-)ja się jakoś człapie choć coraz cieżej mi:tak:Jutro jade do GP zobaczymy ile mała przybrala po 4tygodniach.pazdrawiam

reklama
Pierwasza :)

Dziewczyny czy na skurcze Braxtona mozna brac nospe czy raczej sie nie powinno poniewaz przygotowuja one nas do porodu i do tych prawdziwych?

Do góry