reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Nie tylko Ty kochana ja tez od jakiegos czasu zastanawaim sie jakie mam tam wzorki powycinane i ile razy sie zacielam..... ale jeszcze troche i wrocimy do normalnosci.

reklama
Cześć dziewczynki jak samopoczucie?? Wysypiajcie się póki możecie :-D bo potem będą pobudki nocne :-D
U nas pogoda śliczna, chyba jest nawet cieplutko, a my siedzimy sobie w domciu i czekamy na położną która ma nas dzisiaj odwiedzić. Niestety nie wiem o której godzinie i troszkę mnie to irytuje.
A jak tam zdrówko dwupaczki??

Kobietki wiecie co mi sie wlasnie przypomnialo... ze w nocy umieralam na bol krzyza i teraz on wrocil i wlasnie mnie oswiecilo ze boli mnie tak jak na okres tylko troche bardziej :-( mam nadzieje ze ni dzieje sie nic zlego i ze to jeszcze nie teraz?????????????????????????????

Witaj Monia :-)
Super ze wszystko u was gra :-)
Milego dnia i pozdrowienia :-) od dwupaczow :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczynki jak samopoczucie?? Wysypiajcie się póki możecie :-D bo potem będą pobudki nocne :-D
U nas pogoda śliczna, chyba jest nawet cieplutko, a my siedzimy sobie w domciu i czekamy na położną która ma nas dzisiaj odwiedzić. Niestety nie wiem o której godzinie i troszkę mnie to irytuje.
A jak tam zdrówko dwupaczki??

Zdrówko w porządku, choć sama bym się już rozpakowała:-). Nie mogę się już doczekać tych pierwszych dni z maluchem:tak:.
Pozdrowionka

oj Minutka mowie ci, jak to zobaczylam to az mnie zatelepało, ale nic ni emowilam, bo tak jak mowisz chcial dobrze, ale dzisiaj patrze, a tu wytarl sie moją gabka do mycia , wybrudzil kabine ta farba, i mydelniczke !!! a tego nie da sie zdrapac !!!:wściekła/y:

ja tez zaraz ide ugotouje zupke brokulowa , ( brokuly mrozone 4,80 zl !!! zgroza jakas) a potem wezme sie za prasowanie

i czy jest juz jakis watek na ktorym Monia M opowiada jak bylo, bo taka jestem ciekawa?

oj Minutka mowie ci, jak to zobaczylam to az mnie zatelepało, ale nic ni emowilam, bo tak jak mowisz chcial dobrze, ale dzisiaj patrze, a tu wytarl sie moją gabka do mycia , wybrudzil kabine ta farba, i mydelniczke !!! a tego nie da sie zdrapac !!!:wściekła/y:

ja tez zaraz ide ugotouje zupke brokulowa , ( brokuly mrozone 4,80 zl !!! zgroza jakas) a potem wezme sie za prasowanie

i czy jest juz jakis watek na ktorym Monia M opowiada jak bylo, bo taka jestem ciekawa?

He he zaraz coś nasmaruję, ale troszkę napisałam właśnie na wątku o cesarce. :tak:

Zwariowac mozna,
golenie sie kobiety w 9 miesiacu ciazy graniczy z cudem.
pozacinalam sie chyba w pieciu miejscach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mam straszny z tym klopot

Tylko w 9 no to gratulacje!!!:-D:-D:-D ja ostatnio przycinając tu i tam tak sie wystraszyłam bo myślałam że jakiegoś krwotoku dostałam a to tylko mała ryska ;-);-).

A jak tam dziewczynki po wekendzie dalek trzymacie sie w kupie?:-D

pogoda dziś taka fajna że szkoda w domciu siedzieć , więc chyba wybiore sie na jakiś mini spacerek:-p.miłego dzionka.

Tacjanko- oni juz tak chyba maja "syndrom wicia gniazda" udziela sie czasami facetom bardziej niz nam ciezarnym i pozniej tak to jest chca dobrze chca zablysnac i co i nic im z tego nie wychodzi, ja tez nie komentuje tego co sie dzieje :-) przymykam oko i mam nadzieje ze niebawem sie skonczy tzn pomysly na to co by jeszcze mozna zmienic :-D

Co do obiadku to ja mam dzis parzyche z mlodej kapustki z koperkiem i mlodymi ziemniaczkami mniam mniam :-) mam o tyle dobrze ze moja mama gotuje :-)

reklama
Do góry