reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

druga ;) hehe
Witam mamuśki :) u mnie dziś noc przespana :) już druga noc :) pogoda jak narazie nie fajna... zachmurzone niebo i troche zimno :) Dziś mam wizytę u ginekologa...tatuś idzie z Nami :) będzie mógł zobaczyć naszą córeczkę :) relacje z badania zdam jak wrócę :) Życzę Wszystkim brzuchatkom miłego dnia :)

reklama
Hej kochane :-)
Ja dzis nawet sie wyspalam ciesze sie ze weekend sie skonczyl juz mnie meczyl troszke hihi...
Dzis czeka mnie kolejna partia prasowania. I prawie wszytko bedzie gotowe pozostanie wyprac posciele i rozki :-) Teraz to tylko czekac az sie zacznie :-) ale mam stracha a z drugiej strony to juz chce juz :-)
Milego dnia :-) Wieczorkiem zobacze co u was slychac :-)

cześć ranne ptaszki, ja też się wcześnie obudziłam, ale najpierw śniadanko dla małego itd. noc była super przespana, pogoda zapowiada się pięknie i to by było na tyle tego piekna. czuję niepokój, dostaje szału ze nie wszystko mam jeszcze posprzatane, mama miała jutro przy oknach pomóc i chce ją dzisiaj sciągnąć. brzuch pobolewa jak na okres ale to juz tak od paru dni, jest jednak miękki, pierwszy raz w zyciu pali mnie zgaga, z piersi leje się żólta siara , aż sobie stanik poplamiłam. o rany. mały się rusza jak trzeba, ale nie wiem czy to nie sa juz jakies zwiastuny. no albo pochodze sobie tak jeszcze do 40 tyg.

Witam :-)

Ja nnockę miałam w miarę przespaną, ale śnią mi się jakieś dziwne rzeczy od kilku dni i chodzę poddenerwowana, hmmm sama niewiem czym bo właściwie wszystko u mnie w porządku :-)
Mała kopniaki mi wysadza takie że czasami podskakuję, no cóż może jak już wreszcie skompletuję wyprawkę to będę miała spokojniejszą głowę...

Pozdrawiam i życzę miłego dnia...

witajcie,
ja zaraz ide nastawic pranie, bo koleżanka wczoraj podrzuciła mi ubranka po swoim synku,
acha i moj maz malował caly dzien w sobotę i co...? i pomalowal 2 futryny z 5 :angry: twierdzil, ze farba beznadziejna, ze zle kryje, ze kapie, pochlapal panele:wściekła/y:....och

no dobra uciekam,

Tacjana- ach ci faceci czasami chca dobrze a im nie wychodzi :-D nie denerwuj sie kochana :-)
moni_ju- no to nie sama sie w glebi duszy zloszcze :-(

Ale wiecie co kupilam sobie truskawki na poprawe humoru :-D

Wuyu, jeśli chodzi o zespół cieśni nadgarstka to trochę się na temat dowiadywałam i jeśli do tej pory nie miałaś (przed ciążą) tego typu problemów, to po porodzie samo przechodzi :-) (a czasem nawet wcześniej :tak:) i nic nie trzeba robić. Możesz ewentualnie poprosić ginekologa o jakąś maść uśmierzającą ból. Ja miałam potworne bóle nadgarstka a w szczególności kciuka w okolicach 22 tygodnia ciąży i trwały przez jakieś trzy tygodnie. Teraz jedynie skarżę się na drętwienie rąk :wściekła/y:.

Mój gin się tym nie przejął zbytnio i stw, że to pewnie problemy z niedoborem magnezu, a dawki nie chciał zwiększać (3x1). Bardziej martwi mnie okropny ból całego przedramienia w nocy. I gdyby nie minęło to jak ja mam się zajmować niemowlakiem 24 h /dobę ? Bałabym się cokolwiek zrobić prawą ręką, bo nie mam czucia i uścisku, rzeczy same wypadają.

reklama
Do góry