reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Witam, ja musze w koncu ruszyc tyłek i złozyc pity do skarbowki. Pogoda u nas ładna słoneczko swieci od samego rana az chce sie zyc!

Znaczy ze jeszcze sie nie rozliczyłas z podatku? A zwrot za dzieci...ja juz dawno sie rozliczyłam kaske dostałam jeszcze w lutym teraz to juz tylko wspomnienie po niej zostało ale przydało sie bo ja miałam ponad 3 tys zwrotu...

Spiesz sie zwrot napewno ci sie przyda chocby na wyprawke dla malutkiej ....:-D:-D:-)

reklama
Elloł Dziewczynki....a w Olsztynie dzisiaj lato....jest tak cieplutko ze chyba zaraz wybede z domu bo szkoda tu siedziec:-D Musze zrobic rozeznanie w sprawie wozka bo czas leci a ja na razie upatrzylam tylko jeden na ktory zdecydowanie zachorowalam:-D Musze sprawdzic czy jest dostepny w innych sklepach tez:tak:
A potem spotkanie z kolezanka na meeega lodach:-D i wieczorem meczyk LM z kolegami:-D
3majcie sie cieplo i milego slonecznego dnia

Hej:tak::tak: i ja sie witam:tak: miłego dnia Dziewczynki i dobrych wieści po wizytach:tak::tak:
U nas też piękna pogoda więc zaraz na dworek uciekam:-D

Hej:tak::tak: i ja sie witam:tak: miłego dnia Dziewczynki i dobrych wieści po wizytach:tak::tak:
U nas też piękna pogoda więc zaraz na dworek uciekam:-D

Zazdroszcze wam tej pieknej pogody. U nas leje od rana i zimno jak diabli:confused2:
Ja mam po poludniu wizyte u ginekologa ale tylko pewnie spedze 5 min a znajac moje szczescie bede czekala 2 godz.:-D Mialam miec dzisiaj USG ale skoro zrobili mi tydz temu w szpitalu to zaoszczedze 80euro i daruje sobie na razie.Generalnie to ja nie przepadam chodzic o mojego lekarza ze wzgledu na to ze mnie nerwica dopada i to nie ze wzgleu na wyniki ale na obsluge:wściekła/y:. No ale coz zrobic.

witam

u mnie pogoda cudna ale za to samopoczucie paskudne, nic mi sie nie chce, jakoś nastrój mi siadł i zamiast zająć się czymś kontretnym to od rana snuję się jak cień i za nic się zabrać nie umiem ... chyba to siedzenie na L4 źle zaczyna na mnie wpływać ....

mam nadzieję że wy w lepszych nastrojach

Czesc dziewuszki:-)
Trzymam kciuki za wyniki dzisiejszych wizyt:tak:
Ja czekam na kaskę ze skarbowki już 2 miesiące:baffled::baffled: A przydałaby się bardzo juz teraz, mamy 2,5 tys zwrotu a jeszcze małemu trzeba co nieco kupic... Znając mojego pecha poczekam pewnie jeszcze miesiąc, tak jak w zeszłym roku:baffled:

Pewnie, że byłoby fajnie. Moja Mama tak mnie właśnie urodziła :-D
Spała sobie smacznie, przebudziło ją dziwne rozpieranie - to wychodziła moja główka :-D Ledwo doleciał personel do niej :-D

Bardzo bym chciała, żeby to było genetycznie dziedziczone :-):-):-)

matko, a jak to w domu sie przespi?? :szok::szok::baffled: myslalam, ze te porody w taksowkach i windach to mity :baffled:

To ja też sie przywitam , w sosnowcu piękna pogoda taka letnia znów polezakuje sobie na balkoniku .
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i szybkie zwroty ze skarbówki. ja już zapomniałam że cokolwiek miałam no ale i u mnie grosze tam były bo tylko neta mogłam odliczyć.

Miłego i ciepłego dzionka , nawet w tym zimnym Dublinie:-D:-D:-D:-D

Ireczko a dzieciaczków niemogliście odliczyć?

Ostatnia edycja:
reklama
maggieness, gumisia81- dalyscie mi do myslenia ta czkawka...
Kasia Irlandka- Kasiu a ty to juz w ogole mnie zaczynasz przekonywac ze a noz sie obkrecila... tez czuje czkawke w dolnej, lewej czesci brzucha... no nic za tydzien bede pomacana i bede wiedziec ...staram sie byc dobrej mysli ze sie odwrocila, poki co spedzam czas wolny na czworaka i cwiczac heheh, smiesznie to brzmi

Wszystko poszlo świetnie, to był drugi poród więc nie byli już tacy "zieleni". Fajnie byloby przespać (w szpitalu) całe rozwarcie i obudzić się do parcia, co nie? Brzmi jak bajka jakaś:tak:.
ooo tak super by bylo.... jestem zdecydowanie "ZA"

Pewnie, że byłoby fajnie. Moja Mama tak mnie właśnie urodziła :-D
Spała sobie smacznie, przebudziło ją dziwne rozpieranie - to wychodziła moja główka :-D Ledwo doleciał personel do niej :-D

Bardzo bym chciała, żeby to było genetycznie dziedziczone :-):-):-)
mysle ze ja bym chyba w szpitalu nawet nie byla bo jakbym rozpoznala ze cos sie dzieje?

Blumetka gratulacje takiego dorodnego dorobku potomstwa :-)

Ahh co do tej pogody to pozazdroscic, u nas pada i jest chlodno! zreszta zadna nowosc, plus kolejny dzien slabego samopoczucia, zaczynam zalowac ze nie poszlam na macierzysnki nieco wczesniej, czuje sie na maxa slaba, wszystko boli, nudnosci mecza i jakos psychicznie slabo...ehhh dzis to bym tylko narzekac bym mogla

Ostatnia edycja:
Do góry