reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

No fakt, to forum i atmosfera na nim panująca są świetne. Fajnie, że możemy się nawzajem pocieszyć, poradzić i w ogóle tak zwyczajnie "pogadać". Całusy dla wszystkich czerwcóweczek:-)

reklama
Witam dziewczynki...chciałam sie przywitać na forum czerwcówek. Wczoraj byłam na usg i maluszek ma 7,6 mm i bije mu serduszko więc chyba moge sie juz nieśmiało nazwać czerwcówką...:-)
Z niektórymi się juz znam z innych watków :-)
wszystkie was serdecznie pozdrawiam

Wiecie, macie racje z ta mila atmosfera tutaj.
Bylam przez jakis czas na innym forum, ale dlugo nie dalam rady tam siedziec.
Ciagle klotnie, zaczepki i jakies pretensje.
U jednej z piszacej przeczytalam w sygnaturce, ze "na prawdziwym forum slychac trzask lamanych kosci i szum plynacej krwi" .
Dlatego wolalam przeniesc sie gdzies, gdzie jest milo sympatycznie i bez uszczypliwosci.
Pozdrawiam

Ell tez sie cieszę, czekałam na usg i maluszek zdecydował sie pokazac mamusi tak szybciutko :-)...az mi się łezka ze szczęścia zakręciła...sama wiesz dlaczego... bo wiesz co przeszłam i ja i naprawde czekałam na ten dzień z miesznymi uczuciami....

Wszystkim dziękuję bardzo za ciepłe słowa, wyobraźcie sobie że faktycznie chyba mnie uspokoiłyście, bo wczoraj nareszcie po 5 nocach bez snu spałam! no może nie całą noc ale zawsze, i jeszcze mi się moja śliczna dzidzia śniła.
Witam wszystkie nowe czerwcóweczki. A a'propos atmosfery to faktycznie u nas jest super. Ja prowadzę sklep z wózkami i rzeczami dla niemowląt i mam ciągle do czynienia z kobietami w ciąży i powiem wam, że generalnie są okropne:-)
Teraz sama widzę że na mnie też ta zaraza padła, bo ciągle jestem wkurzona od paru tygodni, mój biedny mąż udaje, że nie słyszy dla naszego wspólnego dobra:tak:

Króliczek ja mam wyjatkowo dobry nastrój, piersi bolą, zgaga jak cholera, mdłości na szczęście niewielkie .... nerwy sa złe dla fasolki tak sobie tłumaczę i staram sie jak mogę.....choc niezła ze mnie cholercia była

Witam Was pięknie dziewczynki.

Faktycznie milusia atmosfera tutaj panuje. Ja pisze na tym forum ale wątku zamkniętym mam lutowych 2005 ale i tutaj tez mi się bardzo podoba.Oby tak dalej.

Dziś czuję się znacznie lepiej. Właśnie wcinam sobie pestki z dyni:-D

króliczek no widzisz kobitko, lepiej się słuchaj nas tutaj i bądź spokojna to i sen będziesz miała dobry:-D

pixella, ell, patti my się jeszcze nie znamy. Cześć ciężaróweczki:-D

isia Ty tez jesteś THE BEST , Dzięki
catmate tak to było moje pierwsze USG robione w 9 tyg.

Miłego dzionka

reklama
Do góry