O rany, ale sie rozpisalyscie od rana;-) Szczerze Wam wspolczuje takich przejsc z tesciowymi....jakos sobie tego nie wyobrazam, na szczescie moja to spoko kobitka a jak za bardzo zacznie w nasze zycie wnikac to ja moj K szybko uspokoi:-) Na szczescie ma zdrowe podejscie i mamusi nie slucha. No ale coz, to wojskowy wiec maminsynkiem byc nie moze:-) Poza tym tesciowka naprawde spoko, troche marudzi czasami i bardzo wszystko przezywa ale da sie z tym zyc. Poza tym nie mieszka w Olsztynie wiec widujemy sie rzadko i tylko slyszymy telefonicznie tak wiec ja nie narzekam:-)
Angelika, sprobuj dowiedziec sie u przedstawiciela z ktorym podpisywalas umowe na OFE, te fundusze maja takie oferty na oszczedzanie dla dzieci. Do mnie ostatnio dzwonil przedstawiciel z ING i przedstawial oferte oszczedzania dla dziecka. Nie pamietam jakie byly warunki ale my sie na razie nie zdecydowalismy, moze jak juz Iga sie urodzi to bedziemy sie zastanawiac:-)
A ja dolaczam juz do grona tych co na L4 odpoczywaja...huuura
W koncu sie wyspie, odpoczne, pochodze za wyprawka i odrobie zaleglosci spotkaniowe ze znajomymi
Przekazalam w pracy swoje obowiazki i jutro ide do lekarza po zwolnienie
Tak wiec juz pierwsza na BB raczej nie bede...hihi.