reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Monia, ale on ma czkawke zaraz po jedzeniu, i nie che go znou przystawiac, bo on chyba jakos zle piers lapie, i dlatego ma ta czkawke, a musze go budzic, bo on potrafi spac, i spac, jak juz sie uspokoi, a wtedy piersi zaczynaja mnie szczypac

nie moge dojsc do ladu z piersiami, zwlaszcza prawą , cala czerwona, piecze, boli, nie miesci sie w stanik, malo co pomaga, az mnie dolki lapia przez to , ni emoge malego ponosci nawet, poza tym duzo placze, i spie po 4 godz. czasaminie mam sily nawet reka machnac:zawstydzona/y:

reklama
Hej kochaniutkie ;)
Na pewno juz nie nadrobie tego co napisalyscie !!! Ale jestem juz z wami spowrotem i jak tylko bede mogla to bede zagladala. Moja Majeczka jest cudowana i niesamowicie grzeczna !!!!

Milego dnia :)

Witaj z powrotem :-D:-D:-D dojdź do normy, życzymy Ci zdrówka :-D

A tak w ogóle dzień dobry wszystkim. U nas ciąg dalszy gorąca, malutka budziła się co 3 h na jedzonko. A teraz sobie spi od półtorej godzinki. ściągnęłam mleczko, bo już zdążyłam napuchnąć :-D mała je ładnie co mnie cieszy i liczę że będzie ładnie przybierać, bo z Julką miałam problem bo nie chciała jeść i był problem z jej przyrostem wagi. Anulka śpi, a ja szaleję z Julinką :-D

życzę Wam udanego i słonecznego dnia babeczki :-D

hej

u mnie dzis goraco jak diabli nie idzie wyrobic,myslalam ze sie juz na takie upaly nie zalapie w ciazy a tu masz,jestem opuchnieta cala.myslalam ze wczoraj sie cos ruszylo w koncu ale skurcze byly nie reugularne i po polnocy przeszly :no:

Hej kochane :-)
U nas wszystko gra tylko mała dostała butle bo w cycach coraz mniej i tylko był ciągly placz i wiszenie przy cycach i az w brzuszku jej burczalo, wczoraj polozna poradzila mi sprobowac butli bylam przeciwna ale jak dostala butle to wszystko wrocilo do normy tak jak byo w szpitalu ( tam tez prawie caly czas butla) budzi sie co 3-4 godz na karmienie i jest grzeczna przy cycu ryk :-(

Ja dalej wygladam jak kaleka ;/ i troche jestem uwiazana ale mam nadzieje ze szybko wroce do formy.

Milego dnia :-)

Hejo laski... Anula mnie zadziwia, spała dziś od 22 do 4 rano, bo obudziła ją burza, a była taka że hej :szok: pioruny waliły grzmiało strasznie. Był trochę spokój i leje z powrotem... a najgorsze, że jest strasznie parno duchota niesamowita :-( Julinka śpi już którąś noc bez pobudki - nawet pić nie chce :-):-) Anusia mnie dziś załatwiła, zmieniam jej pieluchę a tej się kupkę zachciało i zapaskudziła mi wszystko co miała koło siebie, poduchę, ubranko swoje i moje i pieluchy flanelowe, załatwiła się i się śmieje :-D a teraz właśnie sobie smacznie śpi...
nieługo jej chyba pępuszek odpadnie, bo już ładnie się wymywa i odsuwa :-) u Julki dopiero po 2 tyg odpadł pępek...
kurde ale pogoda wredna grrrrr...

życzę Wam miłego dnia i duuuuużo słoneczka babeczki :-D

Witam dziewczynki u nas tez goraco a własciwie to strasznie duszno.
Moja Julka pobiła dzis rekord jak zasneła o 22 to obudziła sie 6:10 dopiero na jedzonko.Wysypiam sie jak nigdy.W dzien to roznie bywa raz spi dluzej a raz krócej ale jak wyjdziemy na spacerek to spi jak aniolek.
Dzis nareszcie mój S przyjezdza jak ja lubie weekendy przynajmniej jakas pomoc przy małej wezmie na spacerek a ja moge mieszkanko spokojnie wysprzatac.
Trzymajcie sie cieplutko i miłego dnia dla wszystkich zycze:-)

cześć dziewczyny!
nie wiedziałam na którym wątku mogłam to napisać,więc piszę tutaj.
OSOBIŚCIE POLECAM MONITOR ODDECHU!!!
przed wczoraj i wczoraj (myślę,że przez te upały) moja mała miała bezdech :-( spałam i oczywiście miałam załączony monitor oddechu i włączył się alarm(trwał z 3sek),stanęłam na równe nogi i odrazu do łóżeczka-mała szybko oddychała (ocknęła się po alarmie)następnie gdy ją dotknęłam zlękła się i dalej spała...
nie chce myśleć co by było gdybym nie miała tego urządzenia :-( :-( :-(

reklama
czesc

u mnie dalej gorac okropny az nie chce sie mi wychodzic z domu.jak ja juz bym chciala miec malenstwo przy sobie tak jak wy:-(a tu cisza lipiec sie zaczal i nic czekam do poniedzialku jak sie nie ruszy to mam isc do szpitala i moze w koncu bede miec corcie kolo siebie.i tak to jest nastrasza czlowieka ze urodzi sie wczesniak nafaszeruja lekami i o prosze dochodzilam 40 tc.niedlugo to dola chyba zalapie

Do góry