reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Blumetko jak widać można i to dużo dłużej, niż przewidują lekarze;-) U mnie dziś 5 dzień po terminie, a dzidzia jak nie chciała wyleźć, tak nie chce nadal - no ale teraz to już naprawdę bliżej, niż dalej. I jeśli do tego czasu nic się nie wydarzy, to w środę rozstrzygną się zapewne losy wywoływania u mnie porodu. Idę wtedy do lekarza (podejrzewam, że tym razem to naprawdę będzie ostatnia wizyta) i pewnie ustali mi on termin, w którym mam się zgłosić do szpitala:tak: Ale do środy jeszcze kupa czasu, więc kto wie, może ten mały potworek jednak zdecyduje się wyleźć bez wspomagaczy.

Pozdrawiam wszystkie zabiegane Mamy, a Ciężarówkom życzę dużo cierplwości i uśmiechu na te ostatnie dni stanu błogosławionego:tak:

Miłego dnia kobitki:-D

reklama
witam

u mnie dzis slonecznie nawet.juz jestem po wizycie u lekarza.mam lenia dzis jakiegos nie chce mi sie za nic zabierac a przydaloby sie cos porobic tylko gorzej sily zebrac;-)

Witam dziewczynki
ahhh racja mamy coraz blizej konca czerwca...rozpakowywac sie i to natychmiast!!! :-):-):-)
u nas jakos leci...tez spanie, kupki i jedzonko plus kolki na wieczor, ale wmiare przystosowuje sie do nowego stylu zycia :)
teraz juz wydobrzalam wiec jestesmy na etapie odwiedzin wszytskich ktorzy chca zobaczyc nasza niunie...wiec dzis juz jedna kumpele goscilismy, jutro nastepni goscie a w czwartek przyjezdza moja mamcia ... do swojej pierwszej wnusi :-)

witam :)

mialam się przyjąć do szpitala w sobotę ale po ktg wrociłam do domu (tak mi poradzila znajoma położna bo i tak na weekend by mi nic nie robili). zato od dziś rana jestem w szpitalu :( rano podłączyli mi okscytocynę ale niestety nie przyniosła oczekiwanego efektu i teraz muszę siedzieć bo jutro dzien przerwy i w środę podepną mnie jeszcze raz .... mam nadzieje że tym razem skutecznie ....

Kochane ja po wizycie w szpitalu :-( niestey wszystko nie po mojej mysli. Co i jak napisze na odpowiednim watku!!
malenstwo- trzymaj sie !! ja pewnie podziele twoj los w srode

Dziewczyny, Minutkę dorwały cholerne bóle i krwawienie... poleciłam jej szybką wizytę w szpitalu... trzymam za nią kciuki, bo jak coś się będzie działo, da mi znać smsem, a ja później na BB dam zaraz znać... Trzymajcie kciuki...

No to tak ja kochana moja Ewunia napisala cos sie tam chyba zaczyna dziac :-) mam nadzieje ze to juz wreszcie to!!! Wzielam prysznc i czekam na silniejsze bole bo z tymi nie kazali przyjezdzac, krawaiwnie wyglada bardziej jak plamienie takie brunatne i nie jest tego za duzo, myslalam ze to czop ale to nie jest sluzowate ani galaretowate wiec moze robi sie rozwarcie i cos tam peka, boli jak cholera jak stoje jak leze da sie zniesc, robie sobie spacerki po domu moze sie dzis juz sprawa rozwiaze a moze kolejny falszywy alarm /???

reklama
Do góry