reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2009

Blumetko jak widać można i to dużo dłużej, niż przewidują lekarze;-) U mnie dziś 5 dzień po terminie, a dzidzia jak nie chciała wyleźć, tak nie chce nadal - no ale teraz to już naprawdę bliżej, niż dalej. I jeśli do tego czasu nic się nie wydarzy, to w środę rozstrzygną się zapewne losy wywoływania u mnie porodu. Idę wtedy do lekarza (podejrzewam, że tym razem to naprawdę będzie ostatnia wizyta) i pewnie ustali mi on termin, w którym mam się zgłosić do szpitala:tak: Ale do środy jeszcze kupa czasu, więc kto wie, może ten mały potworek jednak zdecyduje się wyleźć bez wspomagaczy.

Pozdrawiam wszystkie zabiegane Mamy, a Ciężarówkom życzę dużo cierplwości i uśmiechu na te ostatnie dni stanu błogosławionego:tak:

Miłego dnia kobitki:-D

reklama
witam

u mnie dzis slonecznie nawet.juz jestem po wizycie u lekarza.mam lenia dzis jakiegos nie chce mi sie za nic zabierac a przydaloby sie cos porobic tylko gorzej sily zebrac;-)

Witam dziewczynki
ahhh racja mamy coraz blizej konca czerwca...rozpakowywac sie i to natychmiast!!! :-):-):-)
u nas jakos leci...tez spanie, kupki i jedzonko plus kolki na wieczor, ale wmiare przystosowuje sie do nowego stylu zycia :)
teraz juz wydobrzalam wiec jestesmy na etapie odwiedzin wszytskich ktorzy chca zobaczyc nasza niunie...wiec dzis juz jedna kumpele goscilismy, jutro nastepni goscie a w czwartek przyjezdza moja mamcia ... do swojej pierwszej wnusi :-)

witam :)

mialam się przyjąć do szpitala w sobotę ale po ktg wrociłam do domu (tak mi poradzila znajoma położna bo i tak na weekend by mi nic nie robili). zato od dziś rana jestem w szpitalu :( rano podłączyli mi okscytocynę ale niestety nie przyniosła oczekiwanego efektu i teraz muszę siedzieć bo jutro dzien przerwy i w środę podepną mnie jeszcze raz .... mam nadzieje że tym razem skutecznie ....

Kochane ja po wizycie w szpitalu :-( niestey wszystko nie po mojej mysli. Co i jak napisze na odpowiednim watku!!
malenstwo- trzymaj sie !! ja pewnie podziele twoj los w srode

Dziewczyny, Minutkę dorwały cholerne bóle i krwawienie... poleciłam jej szybką wizytę w szpitalu... trzymam za nią kciuki, bo jak coś się będzie działo, da mi znać smsem, a ja później na BB dam zaraz znać... Trzymajcie kciuki...

No to tak ja kochana moja Ewunia napisala cos sie tam chyba zaczyna dziac :-) mam nadzieje ze to juz wreszcie to!!! Wzielam prysznc i czekam na silniejsze bole bo z tymi nie kazali przyjezdzac, krawaiwnie wyglada bardziej jak plamienie takie brunatne i nie jest tego za duzo, myslalam ze to czop ale to nie jest sluzowate ani galaretowate wiec moze robi sie rozwarcie i cos tam peka, boli jak cholera jak stoje jak leze da sie zniesc, robie sobie spacerki po domu moze sie dzis juz sprawa rozwiaze a moze kolejny falszywy alarm /???

reklama
Do góry