reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2009

Rodzcie kobity jak najszybciej, cobyscie juz przestaly marudzic, ze w dwupakach chodzicie

A ja Ci zrobię na złość i nie urodzę, a co!:-p I będę marudziła;-)

A teraz powoli zbieram się na kontrolę szalonego ciśnienia, więc proszę trzymać kciuki, żeby było w normie, bo inaczej nie będę mogła rodzić w wannie - a tak bym chciała...:zawstydzona/y:

reklama
Hej dziewczynki.

U nas dziś ladnie na zewnatrz, ale neistety noc nie przespana.
O 3 włączył się nam ból brzuszka i tak do 10.
Chyba zostaje mi jeść rosół, gotowane mięso i sucharki :baffled:

A ja Ci zrobię na złość i nie urodzę, a co!:-p I będę marudziła;-)

A teraz powoli zbieram się na kontrolę szalonego ciśnienia, więc proszę trzymać kciuki, żeby było w normie, bo inaczej nie będę mogła rodzić w wannie - a tak bym chciała...:zawstydzona/y:

tusienka kochana Marudz ile tylko chcesz :)

Ostatnia edycja:
Witam się i ja!
Nauczyłam się pisać jedna ręką , przy karmieniu ;-):tak::-D, to mogę coś skrobnąć. ale niestety czasu nie za wiele :no: Czego dowodem jest mój suwaczek. A szczerze mówiąc nawet nie pamiętam jak go się robi .
My dzisiaj bylismy na pierwszym szczepieniu ( na gruźlicę). Niunia zniosła to dzielnie, ledwo zauważyła, że ją kłują :-D, tylko się skrzywiła i dalej spała :tak:
Pogoda dziś do bani, więc zrezygnujemy ze spacerku, trochę sie boję po tej szczepionce.
Dobra, idę poczytać na inne wątki, póki mała się nie obudzi ;-)

Hej kobiałki !!!
Ja oczywiście 2w1 ... mam wrażenie, że czekam na coś co nigdy nie nastąpi !!!
Od wczoraj nie mam humoru bo dopadły mnie mdłości kompletny brak apetytu (1,2 kromki chleba na dzień i to najlepiej z masłem bo na nic patrzec nie mogę) jest mi słabo źle i niedobrze, kręci mi się w głowie grrr...i nie mam pojęcia od czego czuję się ciągle zmęczona. Dziś rano dopadł mnie mały dołek i wielki ryk, że mam już dośc dresów i dośc ciąży i aaaaa...... burza jakaś emocji nie wiem o co chodzi!!! Dobra starczy marudzenia bo pewnie macie już dośc.
pixella- oj zebym sie tylko znala to co skurczy bym sprawdzala czy cos sie dzieje hahahah :-D
lenko- tzrymam kciuki :-)

minutka mam dokładnie tak samo :-(, dość mam już chodzenia w ciąży,chodz dobrze się czuje,ale jestem strasznie zniecierpliwiona,płakać mi się chce że to już po terminie,a nic się nie dzieje!! Czuję że dotrwam do tego 24 i pójdę na wywołanie :-(.Ehm...

minutka mam dokładnie tak samo :-(, dość mam już chodzenia w ciąży,chodz dobrze się czuje,ale jestem strasznie zniecierpliwiona,płakać mi się chce że to już po terminie,a nic się nie dzieje!! Czuję że dotrwam do tego 24 i pójdę na wywołanie :-(.Ehm...

Tez tak czuje :wściekła/y: patrze na ten cholerny zegarek i leca minuty godziny i z dnia na dzien blizej 24 a nic sie nie dzieje mecza mnie skurcze od wczoraj co 10 minut ale ani sie nie nasilaja ani nie slabna sa bo sa :angry::angry::angry::angry: i nic poprsostu nic, czasami jestem zla ze w tym 37tc pojechalam na ta patologie moglam posiedziec jeszcze kilka godzin w domu to moze juz bym miala za soba!! A teraz .. przeterminowana i konca nie widac:wściekła/y:

Od wczoraj nie mam humoru bo dopadły mnie mdłości kompletny brak apetytu (1,2 kromki chleba na dzień i to najlepiej z masłem bo na nic patrzec nie mogę) jest mi słabo źle i niedobrze, kręci mi się w głowie grrr...i nie mam pojęcia od czego czuję się ciągle zmęczona.

Minutka, a może Ciebie w końcu na poważnie bierze? Położna mi mówiła, że często poród zaczyna się od objawów żołądkowych:tak: Także trzymam kciuki, żeby i te skurcze się rozkręciły;-)

reklama
Do góry