reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2009

Dzień dobry.
Piszę teraz,bo za niedługo zbieram się do szpitala. Wczoraj usłyszałam pozytywne wieści,ze u mnie coś ruszyło: szyjka zmiękczona, skraca się, mały napiera na szyjkę i ogólnie zaczyna się wszystko przygotowywać do porodu.
Dziś mnie przyjmują i chyba pod kroplówkę. Ale już mi obojętnie-byle z maluszkiem było w porządku. Oglądałam dziś listę czerwcówek i nie tylko te przede mną,ale i po mnie mają poród za sobą. Teraz to już naprawdę na mnie pora.
Mam na niektóre z Was namiary ,więc napisze jak się mały wykluje.
Jestem pełna obaw,ale i radości. Dziwne uczucie rozstrojenia hehe:)

reklama
Dzień dobry.
Piszę teraz,bo za niedługo zbieram się do szpitala. Wczoraj usłyszałam pozytywne wieści,ze u mnie coś ruszyło: szyjka zmiękczona, skraca się, mały napiera na szyjkę i ogólnie zaczyna się wszystko przygotowywać do porodu.
Dziś mnie przyjmują i chyba pod kroplówkę. Ale już mi obojętnie-byle z maluszkiem było w porządku. Oglądałam dziś listę czerwcówek i nie tylko te przede mną,ale i po mnie mają poród za sobą. Teraz to już naprawdę na mnie pora.
Mam na niektóre z Was namiary ,więc napisze jak się mały wykluje.
Jestem pełna obaw,ale i radości. Dziwne uczucie rozstrojenia hehe:)

No widzisz Lenka, pewnie juz wrócisz z maleństwem, trzymam kciuki za Was i dużo siły ci przesyłam byś dzielna była...

Może i ty i kaaretka urodzicie w tym samym dniu bo ona jedzie do szpitala ...odeszły jej wody :-) i ma skurcze...

Minutka, Ewunia, Tusieńka...teraz czas na was :-)

hej dziewczynki:tak::tak:
ja wczoraj wróciłam ze szpitala..wreszcie:tak::tak: bo strasznie niewygodne łózka były:-D:-D
mały jak narazie spokojnie sobie lezy ale w nocy budził sie co 2 godziny:no::no:

Ja jeszcze się kulam 2w1. Jadę do mojego lekarza do szpitala. U mnie cisza, jakbym nie była w ciąży... :-(

bo moze nie jestes...., moze to ciaza urojona:-p:-p:-p

Rodzcie kobity jak najszybciej, cobyscie juz przestaly marudzic, ze w dwupakach chodzicie:tak::-)

U nas wlasnie lunelo:baffled:, pod koniec czerwca ma sie jednak zaczac konkretne lato, mamy miec ok. 30 stopni, wiec bedzie fajnie:cool2:

gratulacje dla nowych mamus !

ja dzisiaj mam wizyte u gin, ciekawe czy cos sie ruszylo czy etam, a jutro i tak swoja droga pojde do szpitala, zeby cos tam zobaczyli, taka wizyta zapoznawcza z personelem, pewnie odesla mnie i kaza przyjsc za kilka dni, :blink:

a co do cierpliwosci nierozpakowanych, mi juz jej brakuje, i koncowke przechodze srednio, spac nie mozna, kosci mnie bola, chodzic sie nie da, i dlatego tez bym wolala zeby Niunio juz byl po tej stronie :tak::tak::tak:

Hej kobietki!
A mi właśnie odszedł czop śluzowy :szok: czyżby to było już? dokładny termin mam na jutro,
w razie czego czego idę się wykąpać dokładnie uszykować
ależ cykor mi się włączył

Dobry Dzień Laleczki
a ja już jako mamusia.
Agatka urodziła się 16/06/2009 o godz 11:30 siłami natury w Szpitalu na Solcu:-):-):-) Ważyła 3450gram i ma 54cm :-)
Poród trwał 2 godziny ;-);-);-)
Narazie wczuwam się w rolę mamy więc nie mam za bardzo czasu z Wami pogadać ale jak już wszystko opanuję to napiszę wszystko szczegółowo

Serdeczne gratulacje !!!!!

Dzień dobry.
Piszę teraz,bo za niedługo zbieram się do szpitala.

trzymam kciuki !!!!

ja się mam zgłosić do szpitala jutro !!! mam nadzieję że jutro też się mała urodzi :)

reklama
hej z rana :)

dopiero sie uporalam z lista a tu prosze adapterek urodził Rodzcie dziewczynki najlepiej jednego dnia :)

Mam prosbę zerknijcie na liste rozpakowanych i sprawdzcie czy nie umkneło mi coś gdyby coś takiego sie stało prosze o priv ..

Do góry