reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

witajcie

Irka współczuje z tym lozkiem, ale bym sie tez zapienila, dobrze ze znalazlas nowe, nie ma co sie juz denerwowac:tak:
a cos czuje ze nam Minutka dzisiaj urodzi :tak::tak::-)
a mnie maz zostawił dzisiaj bez grosza!! mialam isc p truskawki, hm musze teraz czekac do 15 !!:wściekła/y:
dzisiaj to nic nie robie, bede sie lenic a co!!!

a dziewczyny jakie jest wasze zdanie na temat nosidelka, bo tak sobie mysle ze jak zostane sama w domu to bede mogla niunia ( o ile polubi) w nosiedelko wlozyc i co zrobic ??? tylko nie wiem czy takie nosidelka sie sprawdzaja?

reklama
a dziewczyny jakie jest wasze zdanie na temat nosidelka, bo tak sobie mysle ze jak zostane sama w domu to bede mogla niunia ( o ile polubi) w nosiedelko wlozyc i co zrobic ??? tylko nie wiem czy takie nosidelka sie sprawdzaja?
http://glitery.pl/

http://dziecko.haczewski.pl/index.php?cykl=34&dzien=5&miesiac=9&rok=2008&bg=000

U mnie koleżanki, które je miały bardzo je chwaliły, akurat ich dzieci polubiły, więc jak mała będzie miała z miesiąc też zamierzam sobie kupić takie nosidełko...

Hej kochaniutkie :-)
Ja dzis nawet wyspana tylko jedna pobudka w nocy az dziwnie mi bylo heheh :-)
Ogolnie to skurcze mam i nie wiem czy mi wody nie kapia z lekka poszlam rano sie umyc zdjelam majty a tu kap kap kap na plytki i po nodze ciurkiem... umylam sie ubralam za jakis czas zerkne na wkladke cholercia :p

Milego dnia laski :-)

minutko a ty wogóle spakowałaś się???:-p:-p:-p
jak mi wody zaczeły odchodzić to za 2 godziny Oskarek był na świecie , jak bym sie ociągała z dojazdem do szpitala to bym w domu urodziła:-D:-D:-D

A tak wogóle to mój niuniuś jutro wychodzi do domku :-):-):-):-) ciesze sie bardzo i lekko obawiam no bo to 1 raz wezme go na ręce , martwie sie czy sobie poradze a dotego coś mnie gardło drapie , fuj oby od tego mycia okien mnie jakieś paskudztwo niedopadło , więc leżakuje dziś w wyrku i sie wygrzewam - do jutra musze być jak nowa:-p

Czy można karmiącek wcinać cytryny?

Hej kobietki czy którejś już odszedł czap:tak:bo ja wczoraj byłam zbadana a od rana leci mi śluz z brunatną krwią i coraz więcej nie wiem co robić w poniedziałek mam gina czekać??

Moje notatki ze szkoły rodzenia :-)
Nie można jeść cytrusów, pestkowców, truskawek i malin (można sprawdzić o ile jest się pewnym że nie pochodzą z hodowli, a z jakiejś działki gdzie nie były pryskane)

Moje pytanie brzmiało - co za owoce w takim bądź razie wolno jeść
- Odpowiedź położnej - "jest wiele odmian jabłek" :-D

witam,

ehhh jakoś nie nadążam z czytaniem... jutro i pojutrze zdaję ostatni egzamin a potem mam nadzieję mieć troszkę czasu na odpoczynak zanim mała przyjdzie na świat :)

andzia trzymam kciuki i napewno sobie poradzisz :) i szybkiego powrotu do zdrowia życzę

Andzia mojej znajomej powiedzieli ze nia , przynajmniej na początku bo cytrusy bardzo uczulaja

CHOLEWKA tak też myślałam , no cóż zostaje mi herbacia z sokiem z malin i oscilococcilum:-p

Hej kobietki czy którejś już odszedł czap:tak:bo ja wczoraj byłam zbadana a od rana leci mi śluz z brunatną krwią i coraz więcej nie wiem co robić w poniedziałek mam gina czekać??

emili zadzwoń lepiej do ginka , albo jedz do szpitala kto wie może maleństwo już sie szykuje:tak::tak::tak:

andzia, dasz sobie radę zobaczysz będzie super;-)

irka dobrze, że wszystko się ułożyło z tym łóżeczkiem, ale już się nie denerwuj kobito:wściekła/y::wściekła/y:

minutka, urodzisz ty w końcu ??:laugh2::laugh2::laugh2:

adapterek i mleko i renii wszystkim się ratuję z tą zgagą :sorry::sorry:

Obudziłam się wreszcie :rofl2:

reklama
Witam się kobietki
A ja czuję się coraz lepiej ostatnio to nawet kręgosłup mnie nie boli i nocki przesypiam całe, robić mogę wszystko jestem trochę zaskoczona bo zawsze myślałam że na koniec to ruszać się nie można i że ze schylaniem nie za bardzo a mój brzuszek w niczym mi nie przeszkadza tak że gdyby nie mój kochany wiercipięta to bym nie czuła że w ciąży jestem. Mój skarbuś też nie zamierza opuścić ciepłego brzucholka wcześniej tęż obawiam się że będzie go trzeba wypędzać siłą.

Irka cieszę się że udało ci się wykombinować łóżeczko a maleństwo niech na nie poczeka:-):tak:

Ewunia o kto wie może jak takie wieści od lekarza masz to i lada chwila i sie zacznie na dobre:-) A u mnie truskawki za1kg-7zl
a fasolka czyt wszystkiego 1kg-19zl :wściekła/y:

Tacjana jeśli chodzi o nosidełka to na szkole r. dowiedziałam się że nie za bardzo lepiej kupić chustę bo jest bardziej elastyczna , no ale ja mam nosidełko bo kupiłam je na początku sama jestem ciekawa jak się sprawdzi.

Andzia świetnie w końcu zabierzesz synka do domku ależ wspaniale cieszę się ogromnie na pewno wszystko będzie dobrze i z pewnością se poradzisz więc się nie obawiaj, zdrówka życzę aby czasem choróbsko cię nie złapało.

Do góry