reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Ja tez biegam do lazienki kilkanascie razy w nocy dzis stwierdzilam ze popatrze na stoper w nocy wiec mam skurcze co 7 min a trwaja zaledwie 13 sekund sa regularne ale nie nasilaja sie wiec dalam spokoj co ma byc to bedzie jestem zmeczona najadlam sie w nocy nospy poprawilam paracetamolem i przespalam 3 godz niestety przestalo dzialac ale moja najmlodsza cora zrobila mamie swieto i wstala przed 10 wiec polezalam sobie w ciszy i spokoju starsze pojechaly na ryby z M Pogoda cudna juz 3 dzien normalnie plaza zero chmurki na niebie
Ja na opieke nie narzekam a bardziej na ich malutka wiedze sprzet maja super tylko specjalistów brakuje da sie zyc ..

Dominika mi polozna powiedziala ze czekaja 14 dni po terminie i 15 dnia mam przyjechac do szpitala dopiero mowi sie trudno a relaksu ci zazdroszcze niestety u mnie sie nie da bo nawet jak sie zamkne w pokoju to zaraz ktos przylatuje mamo on/ona mnie bije ...

reklama
Witam grubaski :)

szczupłe panie z dużym brzuchem narzekają na swoj wygląd a ja mam 175cm i czuję się większa od wszystkich osób jakie spotykam !!! choć raczej nie spotkałam się z niemiłymi spojrzeniami i słowami :)

A ja tam moge chodzic w ciazy :-) tylko rodzic sie boje :-D ale ciaza spoko :p

to ja też chyba jestem do tego stwaorzona :) zero objawów i problemów ciążowych tylko też (tym bardziej) boję się porodu - że będzie to jakieś "wyrównanie" za to spokojne 9 miesięcy !!! no i po porodzie faktycznie brzuszka będzie brakować

Hey:-)
U mnie dzis leje, kolejny dzień i podobnie bedzie do końca tygodnia-koszmar, nie cierpię takiej pogody:no:Gin kazał mi dużo chodzić tylko nie wiem jak przy takim deszczu:baffled:
Mój mały też od 2 dni mniej ruchliwy,mam nadzieję że to tak przed końcem

Minutka, i tak juz co miałyśmy zrobić, tośmy zrobiły... u mnie początek tygodnia brzydki pomyślałam, mogę sobie poleżec w szpitalu, a wyjdę jak będzie słonko hehehehe :-D:-D:-D
Sylwio, ale jak wracałam z tej łazienki to się śmiałam sama z siebie że mnie jakieś schizy łapią :-D
Oli, wyspałaś się śpiochu? :-D

na szczęście przestało lać, i przebija się słonko leniwie...

Minutka, i tak juz co miałyśmy zrobić, tośmy zrobiły... u mnie początek tygodnia brzydki pomyślałam, mogę sobie poleżec w szpitalu, a wyjdę jak będzie słonko hehehehe :-D:-D:-D
Sylwio, ale jak wracałam z tej łazienki to się śmiałam sama z siebie że mnie jakieś schizy łapią :-D
Oli, wyspałaś się śpiochu? :-D

na szczęście przestało lać, i przebija się słonko leniwie...

Ewunia ja już z 3 dni z łóżka nie wychodzę :-D:-D wczoraj K mnie wyciągnął, bo śmieje się ze mnie że przyjęłam pozycję horyzontalną, obłożona jestem tylko laptopikiem, książkami.....:-D:-D i jedyne co to biegam siusiać i to cała moja aktywność:-D:-D

Oli, jedynie ci pozazdrościć :-D:tak: dobrze Ci, ale ciesz sie kobieto, póki możesz, niedługo rozpusta się skończy hehehe:-D

kurde brzuchol się napina auuuu! jeszcze skurcze poproszę :-D

Liczę że w ciągu dnia coś się ruszy (...)

Cypisia, Carmi, jak wlazły to i muszą wyjść... co będzie to będzie, czas pokaże :-D

heh, no i kto to mowi ;-)Ty masz jeszcze 3 tygodnie prawie, a poganiasz mala na wszystkie mozliwe sposoby juz od chyba dwoch :-D:-D:-D:-D

Dziewczyny a tak z ciekawości ile wynosi becikowe w Anglii, Irlandii czy w Niemczech? (jestem ciekawa jaka jest różnica;-))

Basia, w Niemczech nie ma jednorazowego datku dla dziecka. Jednak od urodzenia, do 27 roku zycia bodajze (o ile dziecko jeszcze wtedy mieszka z rodzicami i sie uczy), panstwo doklada co miesiac obecnie 164€

reklama
witam was brzuchatki

u mnie pogoda jak narazie ladna sloneczko swieci wiaterek powiewa.
u mnie samopoczucie niezbyt najlepsze kregoslup boli tak ze ani lezec ani siedziec nie idzie,skurcze w nogach mam tak straszne ze w nocy to az lzy mi polecialy a teraz jakas gula mi na lydce po nich zostala,krocze mnie boli jak cholera(nie mam pojecia co to za oznaka),rece mi napuchly.nic tylko narzekam i stekam bo ciezko juz mi cokolwiek robic.:szok:

Do góry