agata077
Czerwcowa mama 2009
Ja tez biegam do lazienki kilkanascie razy w nocy dzis stwierdzilam ze popatrze na stoper w nocy wiec mam skurcze co 7 min a trwaja zaledwie 13 sekund sa regularne ale nie nasilaja sie wiec dalam spokoj co ma byc to bedzie jestem zmeczona najadlam sie w nocy nospy poprawilam paracetamolem i przespalam 3 godz niestety przestalo dzialac ale moja najmlodsza cora zrobila mamie swieto i wstala przed 10 wiec polezalam sobie w ciszy i spokoju starsze pojechaly na ryby z M Pogoda cudna juz 3 dzien normalnie plaza zero chmurki na niebie
Ja na opieke nie narzekam a bardziej na ich malutka wiedze sprzet maja super tylko specjalistów brakuje da sie zyc ..
Dominika mi polozna powiedziala ze czekaja 14 dni po terminie i 15 dnia mam przyjechac do szpitala dopiero mowi sie trudno a relaksu ci zazdroszcze niestety u mnie sie nie da bo nawet jak sie zamkne w pokoju to zaraz ktos przylatuje mamo on/ona mnie bije ...
Ja na opieke nie narzekam a bardziej na ich malutka wiedze sprzet maja super tylko specjalistów brakuje da sie zyc ..
Dominika mi polozna powiedziala ze czekaja 14 dni po terminie i 15 dnia mam przyjechac do szpitala dopiero mowi sie trudno a relaksu ci zazdroszcze niestety u mnie sie nie da bo nawet jak sie zamkne w pokoju to zaraz ktos przylatuje mamo on/ona mnie bije ...