reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2009

Hej.
Chciałam tylko poinformować, że jadę zaraz do szpitala. Nie, nie rodzę.
Nastreaszyłyscie mnie wczoraj z tą "choleostazą", a to co się w nocy działo nie pozwala mi czekać. Miałam dwa niesamowite ataki swędzenia rąk. 1szy o 1:15, 2gi o 4:20. Za 2gim razem myslałam że nie wyrobie, całe łapy mi spuchły i były pomarszczone jak skórka od pomarańcza i czerwone jak cholera. Po około godzinie usnęłam (po wapnie). Myślałam ze będe ryczec jak dziecko tak mnie swedzialo.
Dobra spadam. 3majcie kciuki

reklama
Witam :-)

U mnie wczoraj było mycie okien :tak:( nie ja je myłam) a w niedzielę wysprzątałam balkonik:-). W sumie dla Córci już wszystko przygotowane, torba do szpitala spakowana ale jeszcze niech Niunia posiedzi w brzusiu do połowy czerwca chociaż.
Tak jak pisałam wcześniej moje plecy dają mi popalić :-(, dlatego tylko wpadam poczytać co naskrobałyście i sprawdzić stan narodzin :-).

Kamireszel kciuki trzymam !!! Mam nadzieję, że to nic groźnego.

Miłego dnia!!! Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mamy!!!:-)

Witam dziewczynki:-)

U nas juz jest goraco a co bedzie potem ......ja sie chyba udusze w domku i bede sie toczyła ledwo po chałupce ech.....
Dzis popołudniu ide do szkoły na przedstawienie z okazji Dnia Matki moje dziewczynki bardzo przezywaja swoje role a ja pewnie porycze sie jak bóbr.

Nic mi sie nie chce a gorac mnie tylko dobija, niby fajnie ze ciepło ale nie jak sie jest na koncówce ciazy jakbysmy juz dzieciaczki miały obok to tak spacerki te sprawy a tak to kiszonka w domku.

Mimo wszystko miłego dnia zycze wam brzuchatki :-)

Dzień dobry :-)
Wszystkiego naj... mamusie. Ja jeszcze w łóżeczku, leń nadal mnie nie opuszcza :confused:. Ciekawe kto dziś się rozpakuje :-)

Dzieńdoberek mamusie!!! wszystkiego najlepszego z okazji naszego swięta :tak::tak:
u nas zapowiada się sakramencki upał, jest 10 rano a temperatura... 22 stopnie!!! mała przespała całą nockę, nie wiem czemu tak marudziła wczoraj...
Blumetka, udanego widowiska :-D
Kami, trzymamy za ciebie, kciuki, oby to był tylko fałszywy alarm... powodzonka!!!

życzę wszystkim słonecznego i miłego dzionka!!!

Witam,
U nas również jest upał od rana, także na zakupy chyba muszę już teraz wyruszyć...
jutro idę do gina, ciekawe co mi powie, ma mi pobrać wymaz z pochwy - wiecie co to takiego i po co się je robi???
Miłego dnia mamuśki :-)

Witajcie:-)
Wszystkiego naj mamuśki kochane!!!:-):-)

U nas też upał, dzisiaj oprócz obiadku nic nie robię...

Kamireszel trzymam kciuki:tak:

reklama
Witam,
U nas również jest upał od rana, także na zakupy chyba muszę już teraz wyruszyć...
jutro idę do gina, ciekawe co mi powie, ma mi pobrać wymaz z pochwy - wiecie co to takiego i po co się je robi???
Miłego dnia mamuśki :-)

Wymaz z pochwy robi się żeby sprawdzić czy nic nie grozi maluchowi przy porodzie naturalnym, czy nie masz bakterii ;-)

Do góry