reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2009

A TAK NA POWAŻNIE, TO POWIEDZIAŁ MI JESZCZE COŚ INNEGO,ŻE PIERWORÓDKI NIE RODZĄ PRZED TERMINEM...:confused:

Nie ma reguły ja pierwszego syna własnie urodziłam przed terminem jakies 2, 5 tygodnia wiec jak pierworódki nie rodza przed......bzdura:-D

Dokładnie!!! i się tego nie przeskoczy, mnie się marzy urodzenie przed terminem, ale wątpię czy to coś da, bo u mnie wszystkie dzieci są po terminach... ajajaj, oby był już ten czerwiec... i tak złamać tę regułę :-D :tak::tak: ;-)

Ewa myslałam ze juz jestes conajmniej w dorodze do szpitala a ty dalej na bb siedzisz.Jak twoje skurcze???

reklama
Napisał DOROTA.D.-L.
A TAK NA POWAŻNIE, TO POWIEDZIAŁ MI JESZCZE COŚ INNEGO,ŻE PIERWORÓDKI NIE RODZĄ PRZED TERMINEM...

ech...to wcale nie prawda bo sa kobiety co rodza poraz pierwszy i to nawet 2-3 tygodnie przed terminem i jest wszystko ok :-) ale jak to sie mowi co komu pisane to nieuniknione i co ma byc to bedzie wiec na sile chyba nic sie nie da zrobic bo gdyby naprawde istniala jakas naturalna metoda na przyspieszenie porodu to zadna kobieta by nie przenosila ciazy :-)

Blumetko, nie żartuj sobie kochana z ciężarnej :-D coś ty na razie jak na złość wszystko przeszło... taką nerwówkę miałam przez cały dzień że myślałam, że to już... a gdzie tam!!! muszę trochę pogniazdować jak Agatka, może szybciej będą jakieś efekty :-D

Natimove, już tłumaczę... bo rano, bodajże Kamireszel, podpowiedziała, że jednym ze sposobów wywołania skurczów, jest wypicie wywaru z natki pietruszki... nie wiem czy to działa, bo nie sprawdzałąm, ale mam w zanadrzu nać pietruszki, więc jak coś mi odbije to się za to wezmę :-D jak nie liście malin to pietruszka :-D:-D

haloo, ja dzisiaj mialam energiczny dzień, z tym, że efektem mojej aktywności jest ogromny ból prawej nogi - lydki już od 19- normalnie gryze ścianę, a do tego przy tym wszystkim brzuch mi calkowicie stwardnial i nie zamierza chyba zmieknac, toaleta z zegarkiem w ręku co 10 minut, hehe to tak jak powinny skurcze być.

a ta noga to chyba na zmiane pogode, bo chyba nie oznaka zbliżającego się porodu:szok: w kazdym razie u mnie byle do piątku i cc

Ewunia 22 to ciężko okreslić jako skurcz, to ciągnie od łydki aż do biodra, nie mogę stanąc na nodze, kuleje na niej:szok: Ale póki co trzymam kciuki za Twoje skurcze:tak: te właściwe

reklama
Do góry