reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Siemanko Dziewczynki
u mnie jakoś już gorąco ale tylko na dworze :))) Brzuch mi się napina dwadzieścia razy na dobę (czyli non stop twardy) ; mała też nieźle ćwiczy ale z natką próbowała nie będę - co ma być to będzie :))) ale zazdroszczę tylko jednego - posiedzeń!!!!

Pozdrawiam cieplutko

reklama
Mówisz.... próbujemy....hmmm ja trochę się boję. Ostatnio nie schodzę z kibelka... a jak to się skończy jednym wielkim zielonym sr....em??? :-D:-D:-D:happy2::happy2::happy2::happy2:

Za mną od rana chodzi drożdżówka z kruszonką a u nas tego nie kupisz, więc postanowiłam sobie zrobić. Ciekawe co z tego wyjdzie bo nigdy nie robiłam.
HEjjjj... U mnie bez zmian, :)
Kami - a drozdzowki - no ofkors nie takie dobre jak z PL czesto sa w sieci Centra. E 1.39 za sztuke - z serem, budyniem, albo jablkami.

HEjjjj... U mnie bez zmian, :)
Kami - a drozdzowki - no ofkors nie takie dobre jak z PL czesto sa w sieci Centra. E 1.39 za sztuke - z serem, budyniem, albo jablkami.

Jesli uda mi się zebrać tą ciężką leniwą d... do sklepu po margarynę to zrobie sama :-D Nie chce mi sie nigdzie wyłazić ale chyba dla drożdżówki pójdę:-)

widze ze desperacja czerwcowek siega zenitu, i .. kazdy pomysl chwyta:tak:

u mnie jedynym objawem porodu jest fakt ze jestem w 9 miesiącu ciąży :-D:-D:-D, hahahahah
i na razie tak zostaje. :tak:kusze Niunia na razie psychologicznie:, łóżeczko skręciliśmy , kącik mu urządziliśmy, pokazuje ubranka, ale na razie cisza... nic go nie rusza ;:-D

Ostatnia edycja:
Coś mało nas się tu pokazuje.... ciągle te same osoby :confused::confused:
Pewnie zaraz będą napływały iformacje o porodach i będzie jasne czemu tu taka cisza. Tau już się rozsypała... kto dalej....:confused::confused::confused::confused:
A my bedziemy się kisiły w chałupach i próbowały eksperymentów które pewnie jedynie co zrobia to do kibla nas zapędzą :-D:-D:-D:-D:-D

Hej u mnie tylko parę dni do terminu porodu zostało i ciągle cisza. Mały chyba się zaparł, nie wiem jak mam go przekonać, żeby wyszedł. Już od ponad 2 tygodni wszystko przygotowane i chyba zdąży się to wszystko zakurzyć. Do jutra mam zwolnienie, no i wizyta u gina mnie czeka. Ciekawa jestem do kiedy mi kolejne zwolnienie wystawi bo termin porodu mam wyznaczony na 29 maj. Nie chce mi się tak co chwile biegać do pracy z tygodniowymi zwolnieniami.

No ja leżę w szpitalu i zobaczymy co dalej będzie :) W dwupaku będę do czwartku, a potem zobaczymy co ze mną zrobią. Zupełnie mi się nie śpieszy do rozpakowania.... Tym bardziej że dzidzia mała...... Ciekawa jestem ile utyje do czwartku /przez tydzień/ oby chociaż ze kolejne 130g...

Coś mało nas się tu pokazuje.... ciągle te same osoby :confused::confused:
Pewnie zaraz będą napływały iformacje o porodach i będzie jasne czemu tu taka cisza. Tau już się rozsypała... kto dalej....:confused::confused::confused::confused:
A my bedziemy się kisiły w chałupach i próbowały eksperymentów które pewnie jedynie co zrobia to do kibla nas zapędzą :-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-DDobreee... ja jestem zdania ze te domowe sposoby sa funta klakow nie warte... i tak dzidziory same zadecyduja kiedy opuszcza te przytulne M1...
Nocanka - trzymam kciuki zeby Twoja dzidziunia szybko przybierala na wadze :)

No ktora z Was dziewczyny pisze sie na jutrzejszy porod? Tak moze w Dzien Matki....Inaczej bedziemy musialy odczekac caly rok zeby swietowac z dzieckiem na reku.:unsure:

reklama
Moja drożdżówka wstawiona-piecze się:-D:-D:-D:-D:-D już mi ślinka leci.
Jak się upiecze to pochwalę się moim wynalazkiem.... a jak nie pokaże się dziś więcej na bb to będzie oznaczało że nie ma czym się chwalić:-D:-D:-D:-D:nerd::nerd::nerd::nerd::baffled::baffled::baffled::baffled: heheh

Do góry