reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

kamireszel pisze:
Mam nadzieję, że Filip nie będzie chciał zrobić nam niespodziewajki i nie będzie czekał na przylot babci bo ona przylatuje dopiero 11 czerwca. Dziś mija mi 37tc+5 więc niby ciąża donoszona. Skoro już mogę rodzić to nie chce się więcej męczyć:baffled::baffled::baffled::baffled: Jak zachęcacie swoje maleństwa do wyjścia???
Myślicie, że mycie okien będzie odpowiednią zachętą???:-):-):-):-)

Ja mysle ze mycie okien tu nie za wiele pomoże co ma byc to bedzie, a przy myciu umęczysz sie tylko i nc wiecej chyba tak mi sie wydaje bo ja nie wieze w zadne przyspieszacze.
Nasze dzieciaczki jak beda gotowe to wyjda. Tez juz bym wolała tulic maluszka i nie narzekac, nie marudzic no ale jaki mamy wpływ na to kiedy wyjdzie.

Ja jak byłam u gina w piatek zbadał mnie i powiedział ze główka jeszcze wysoko co nie znaczy ze za godzinke moge nie zaczac rodzic, nie ma reguły wszystko moze sie zdarzyc w kazdej chwili praktycznie

reklama
Ja tez moge rodzic i jakos mojemu sie nie spieszy do wyjscia probuje wszystkiego co sie da i nic skurcze niby są ale jak juz dojde do wniosku ze czas budzic mojego M to przechodzi jak reka odjał i badz tu madrym czlowieku ;(

Hej mamunie u mnie jakoś leci mam wzdęcia i walczę z nimi ale skurczy nie ma . Już mi ciężko i spać nie mogę.:-(A co do przyspieszenia porodu to słyszałam że natkę pietruszki zalać wodą i sok z tego wypić ok szklanki wywołuje skurczę,Niby sprawdzone.Ale tu nie ma naszej natki więc pech.Pozdrawiam

A co do przyspieszenia porodu to słyszałam że natkę pietruszki zalać wodą i sok z tego wypić ok szklanki wywołuje skurczę,Niby sprawdzone.Ale tu nie ma naszej natki więc pech.Pozdrawiam

a może być susz???:-D:-D:-D:-D
jak tak to jutro mogę zrobić miksturę hehehe i powiem Wam czy i jak zadziałała :-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Hej mamunie u mnie jakoś leci mam wzdęcia i walczę z nimi ale skurczy nie ma . Już mi ciężko i spać nie mogę.:-(A co do przyspieszenia porodu to słyszałam że natkę pietruszki zalać wodą i sok z tego wypić ok szklanki wywołuje skurczę,Niby sprawdzone.Ale tu nie ma naszej natki więc pech.Pozdrawiam

Natke wlasnie mam na zbyciu,a ile jej ma byc i woda ma byc przegotowana? i jak dlugo ma sie parzyc?Sorry ze pytam ale mnie to zaciekawilo,juz tez mam dosycTym bardziej ze zaczely mnie lapac straszne skorcze w pachwinach:wściekła/y:

Hejo :-D widzę że trafiło mi się pudło :-D u nas Julinka przespała całą noc :szok::szok::-D nie wiem co jej odbiło :-D usnęła 0 22 i spala do 8 :-D skurczyki mam co jakiś czas, ale na razie żadnych tego efektów nie widzę!!! a tak bym chciała zeby w póltora tyg urodzić... a odzywa mi się gniazdowanie, moze coś się ruszy :-D coś mnie naszło na mycie okien :-D dzidziu, wyłaź!!!

pozdrawiam z ciepłych i słonecznych Kielc :-D

Kami, zaczynam być zdeterminowana, też kupię natkę i poeksperymentuję :-D aż wyjdę do warzywniaka bo babka ma świeżutką hehe

Kami, zaczynam być zdeterminowana, też kupię natkę i poeksperymentuję :-D aż wyjdę do warzywniaka bo babka ma świeżutką hehe

Mówisz.... próbujemy....hmmm ja trochę się boję. Ostatnio nie schodzę z kibelka... a jak to się skończy jednym wielkim zielonym sr....em??? :-D:-D:-D:happy2::happy2::happy2::happy2:

Za mną od rana chodzi drożdżówka z kruszonką a u nas tego nie kupisz, więc postanowiłam sobie zrobić. Ciekawe co z tego wyjdzie bo nigdy nie robiłam.

Ostatnia edycja:
Mówisz.... próbujemy....hmmm ja trochę się boję. Ostatnio nie schodzę z kibelka... a jak to się skończy jednym wielkim zielonym sr....em??? :-D:-D:-D:happy2::happy2::happy2::happy2:

Za mną od rana chodzi drożdżówka z kruszonką a u nas tego nie kupisz, więc postanowiłam sobie zrobić. Ciekawe co z tego wyjdzie bo nigdy nie robiłam.

Kami, jak nie spróbujemy, to nie będziemy wiedziały... taka jestem podnerwowana i brzuch mnie boli... a jak się skończy kuracja pietruszkowa jak się skończy tak się skończy, ale zawsze lżej będzie hehehe :-D pójdę później na bazarek i kupię truskawki... i pietruchę i próbuję od razu :-D jak szaleć to szaleć, a rodzić trzeba ;-) :tak::tak:

reklama
Witam sie i ja :-)

U nas zapowoada sie goracy dzionek niewiem czy to fajnie czy nie....generalnie jest mi to wszystko jedno i tak w domku siedze wyskocze tylko na zakupy.

Jesli chodzi o natke zycze powodzenia tym co spróbuja ja nie bo nie lubie piertuszki i nic co zielone fujjjj

Miłego dnia zycze dziewuszki :-)

Do góry