reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

cześć laseczki :-D u nas ochłodziło się porządnie, ale słonko twardo walczy z chmurami :-D póki co mamy przeplatankę chmur i słonka, ale już nie pada. na szczęście... Julinka raz się obudziła, ale nie chciała zasnąć i do rana spała z nami ;-) u mnie to jakiś koszmar, każda pozycja jest niewygodna, bo wszędzie mi jakoś ciasnawo hehehe :-D

udanego dzioneczka lolitki :-D

reklama
Sukces!
Wczoraj spakowałam torby do szpitala :-D

Miłej soboty, ja się zabieram za robienie pizzy, będziemy dziś jeść i oglądać baje i może jakiś horror :cool2:
Nawet moje dziecko dziś jakieś senne, chyba scenariusz dnia dzisiejszego będzie mu odpowiadał. ;-)

hej mamuśki :) u nas jak narazie pogodnie :) właśnie siedzę w szkole za godzinke mam egzamin :szok: ale myślę że dam rade :):) Życzę milutkiego dnia :):);-)

no to przyslij mi przepis prosze :tak::-)

A myślisz, że to równie proste, jak nałożenie owoców na gotowy biszkopt i zalanie ich galaretką:confused:;-)

Andzia to najlepiej wklej przepis na odpowiednim wątku, to może ja największe antytalencie kulinarne spróbuję się z tym zmierzyć, a jak nie będzie mi wychodzić, to zrzucę robotę na małża:cool2:

Zdaje się, że Minutka się nie udzieliła dzisiaj, co do niej niepodobne :-D Czyżby się coś wykluwało?
Nanya, a jak u Ciebie? Wczorajsze skurcze okazały się przepowiadające, jak mówiła mama?

Andzia to najlepiej wklej przepis na odpowiednim wątku, to może ja największe antytalencie kulinarne spróbuję się z tym zmierzyć, a jak nie będzie mi wychodzić, to zrzucę robotę na małża:cool2:

jeszcze sie spocisz, lepiej zostaw taka robote ;-)

Cypisia, moze obydwie wlasnie rodza :-)

Carmi ażebyś wiedziała:baffled: Robiłam dziś na obiad leniwe i doszłam do połowy w ugniataniu ciasta i pałeczkę musiał przejąć M., bo ja już ze zmęczenia się na nogach słaniałam - a się nastałam i naugniatałam całe 5 minut:dry: Coraz bardziej kocham moją kondycję i zdaje się, że M. również zaczyna pałać do niej wielką miłością:baffled:

reklama
Do góry