malenstwo82
Zadomowiona(y)
A mnie rozbraja biedronka:-d:-d:-d
fakt biedroneczka super, ale serek z myszkami i zielona wyspa też bardzo efektowne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mnie rozbraja biedronka:-d:-d:-d
Moni, moja koleżanka jak zamawiała synkowi na roczek płaciła 50 zł za kilo
a tort miał 3 kg... a mnie to wyniesie koło 70 zł... więc jest róznića... w końcu roczek ma się tylko raz :-)
Kamireszel- ja na samym poczatku ciazy mialam takie akcje, w ciagu tygodnia moze troszke wiecej moj biust powiekszyl sie o okolo 2 rozmiary i to byl pierwszy znak ciazy, pozniej zrobilam test i pozytywnie!Aaaaaaaaaa zapomniałabym..... może wyda Wam się to dziwne, ale przez całą ciąże mój biust urosł nieznacznie. Do tej pory nie zmieniałam staników na większe, a teraz z dnia na dzień tak mnie "napompowało", że piersi mam jakby z sylikonem w środku.No i już nie wszystkie staniki dają radę. Mój mąż oszalał na ich punkcie hehehehe i chodzi i powtarza "żeby Ci takie zostały na zawsze"
![]()
Mnie dzis odwiedzila konsultantka z agencji pracy przez ktora pracuje i obdarowala mnie kwiatkami i slodkosciami poniewaz odchodze...ale to bylo mile...w ogole sie nie spodziewalam!
A jutro wszytscy z pracy wychodzimy na lunch do wloskiej restauracji w ramach mojego pozegnania....ahhh az mi troszke smutno ze odchodze...ale z drugiej strony dlugo bym nie pociagnela hehe
U mnie w standarcie bol zeber ciag dalszy....ja juz nie wytrzymuje!!!
Hej brzuchatki :-)
Ja dzis jestem w szoku bo..... uwaga !!! Przespalam cala noc od niepamiętnych czasownawet siusiu nie wstałam
ale za to juz przed 6 na nogach. Pogoda zapowiada sie calkiem nie zla wiec moze wybiore sie na zakupki :-)
milego dzionka dla was mamuski :-) :-) :-)
Misia - nie marudz..;-);-);-) jak troszczy sie A o Ciebie... Nie dziwie mu sie z reszta , po Twoich przejsciach...
Kochana - mialas szanse sie odwdzieczyc troskliwoscia.Tak tak on tez tak mowi, ale ja jakas drazliwa jestem. Nie lubie takiego dziamdziania;-)Dzis bylismy na szkole rodzenia naprzyklad i akurat w chwili kiedy partnerzy mieli pocwiczyc na nas masaz plecow to on dostal skurczu w nodze!!
I nie mogl mnie masowac...myslalam ze go rozniose! hehe...Na szczescie w miare szybko mu przeszlo i cos tam pomasowal;-) No dobra nie bede marudzic:-)