misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Nu ale jak przyspieszacze sa przyjemne - np cwiczenia w parach ;-):-)to czemu nie
![]()
Swiete slowa Kasia!!! To mi sie podoba...tak moge przyspieszac
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nu ale jak przyspieszacze sa przyjemne - np cwiczenia w parach ;-):-)to czemu nie
![]()
ja też bym wolała zrobic sama torcikMnie mama piekła sama torcik, wtedy jest najtaniej, może nie był jakiś olśniewający, ale na zdjęciach widać, że jakoś mi to nie przeszkadzało.![]()
a mój mąż też mnie denerwuje , niestety w nocy musze wstawać raz lub dwa na siusianie i to już od dawna a ten głupek za każdym razem pyta co się stałoostatnio to już sie dre ze ***** bo tak mnie to irytuje
Dziewczynki co wy tak o tych przyspieszaczach????
Spokojnie niech kazda czeka az dzidzia bedzie gotowa wtedy napewno wyjdzie.....zreszta ja tam nie wieze w zadne przyspieszenie porodu ani dobry sex chwile przed, ani masaże szyjki, ani zadne mycie okien czy podłóg na kolanach nie pomoze to dzidzia ma byc gotowa na wyjscie....:-)
a mój powiedział ze skoro gin jakos tam wyczuwa główkę to on już nie xchce seksuczy seks pomaga, nie wiem, ale maz sie ucieszyl ogromnie z tej "teorii" i chce w nia wierzyc![]()
a mój powiedział ze skoro gin jakos tam wyczówa główkę to on już nie xchce seksubo sie boi
![]()
swoja droga to faktycznie to ciekawe, ze gin palcami moze, a facet...ekhm...nic nie robi![]()
Ja mysle, ze Twoj palcami tez da rade![]()